Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~co za szambo niezalogowany
10 godz. 2 min. temu
Nawrocki się dla Kaczyńskiego „odtatuował” Chuligańskie dziary schował pod polską flagą !
Przed wyborami na polecenie Kaczyńskiego Nawrocki usuną część tatuaży — symbol Chelsea na klacie zastąpił orłem oraz polską flagą. Uznał, że kłopotliwe dla PiS będzie to, że właścicielem Chelsea do wybuchu wojny w Ukrainie był kremlowski oligarcha Roman Abramowicz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piotr Doopa niezalogowany
7 godz. 48 min. temu
Hej Lucek a twój przewodniczący tej badziewnej organizacji Doopa już trzecią kadencjęwali. Jak to jest tam z demokracją ? t
~~Piotr Doopa nie PAD niezalogowany
7 godz. 46 min. temu
Hej Lucek a twój przewodniczący tej badziewnej organizacji Doopa już trzecią kadencjęwali. Jak to jest tam z demokracją ? t
Tak jak u Orbana ?
~~Szarobłękitny Osteospermum niezalogowany
7 godz. 44 min. temu
tam ''demokratycznie '' wszelkiej maści ''lucki'' uchwalili że może być tylko jeden kandydat i tego się trzymają...
tak właśnie kiedyś Niemcy wybrali swojego furera....;D
~~J23 niezalogowany
7 godz. 20 min. temu
PO TYM CO DZISIAJ WIDZIAŁEM CAŁKOWICIE ZMIENIAM ZDANIE I BEDE GŁOSOWAŁ NA TRZASKOWSKIEGO.
I NIE STARAJCIE SIĘ MNIE PRZEKONAC DO ZMIANY ZDANIA.
~~pytanie 1 niezalogowany
6 godz. 32 min. temu
~~J23 napisał(a): PO TYM CO DZISIAJ WIDZIAŁEM CAŁKOWICIE ZMIENIAM ZDANIE I BEDE GŁOSOWAŁ NA TRZASKOWSKIEGO.

~~J23 napisał(a): PO TYM CO DZISIAJ WIDZIAŁEM CAŁKOWICIE ZMIENIAM ZDANIE I BEDE GŁOSOWAŁ NA TRZASKOWSKIEGO.

CO TO BYŁO, GOŁA BABA ?
~~J23 niezalogowany
6 godz. 20 min. temu
Obnażony fiut Nowogrodzki.
~~Szarobłękitny Osteospermum niezalogowany
5 godz. 38 min. temu
no jak tam piSSiory?
na marszu Trzaskowskiego był obecny Tusk a u waszego gangusa żoliborska dziadyga się nie pokazała...
dlaczego?
jak to jest że na Trzaskowskiego było około 150 tysięcy ludzi a u waszego faszola 50 tysięcy?
nawet jeden z waszych piSSdzielskich klakierów temu nie zaprzeczył...HAHAHAHA

NO JAK TO JEST? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza