Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
26 maja 2025r. o 10:09
~~No nie wiem napisał(a): Przyjedzie z marszu Lucek i ci pokaże jak się nazywa wroga.

Mam swoje zasady, spoliczkowany nie nadstawiam drugiego policzka. Ja jestem wrogiem dla forumowego lewactwa. PanM pisze o wrogach, dla niego i takich jak on adwersarz który ma inne poglądy jak on to wróg . Zmieszał z błotem Janusza na Fb aby ten nie mógł jemu odpowiedzieć to go zablokował. Jak na jego wpisy odpowiadałem zgodnie z moimi poglądami mnie też zablokował . Jedno z powiedzeń mówi- " prawda boli" , boli moich adwersarzy jak dostają moją adekwatną odpowiedź.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Limonkowa Aralia niezalogowany
26 maja 2025r. o 10:13
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Osoba, która jest zwierzchnikiem Sił Zbrojnych RP nie może być alfonsem/kibolem/wałkarzem/lichwiarzem/mętnym typem/ćpunem, więc już dziś jest jasne, że Nawrocki prezydentem nie zostanie.
W większości Polacy są odpowiedzialni, nieważne co mówią sondaże i komentarze. Pokonamy PiSowskie bydło , różnych Lucjanów, Jurków i im podobnych.

Wraca prawda - Byłeś w ZOMO byłeś w ORMO dziś głosujesz za platformą.Dopisane 26.05.2025r. o godz. 09:36:
Ktoś napisał: ~~PanM napisał(a): Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): Osoba, która jest zwierzchnikiem Sił Zbrojnych RP nie może być alfonsem/kibolem/wałkarzem/lichwiarzem/mętnym typem/ćpunem, więc już dziś jest jasne, że Nawrocki prezydentem nie zostanie.
W większości Polacy są odpowiedzialni, nieważne co mówią sondaże i komentarze. Pokonamy PiSowskie bydło , różnych Lucjanów, Jurków i im podobnych.
Merytorycznie się zgadzam bo zachowanie i życiorys kandydata PiS poraża negatywnie . Do tego fakt że nie wytrzymał nawet 1,5 godziny aby powstrzymać się od wciągnięcia SNUS a .
Muszę jednak zaprotestować przeciw nazywaniem przeciwników politycznych bydłem. Tylko dlatego że oni nazywają nas " WROGAMI ".
Fakt , ich decyzje i starania mogą pogrążyć Polskę i nas Polaków w mroku Polsko Polskiego konfliktu. Nie po to kilkadziesiąt lat temu i oni i my walczyliśmy z komunistycznym betonem aby dzisiaj budować go od nowa z poparciem kościoła. Bo to kościół jest jedynym spoiwem łączącym środowiska nazywające się prawicowymi a zachowującymi jak najbardziej skrajni komuniści z PRL.
Wierzę że Polacy w większości są za zgodą i postępem .

Donald Tusk - " Dziś Polską rządzą POlityczni gangsterzy" , trudno się z nim nie zgodzić, prawdę mówi tylko wtedy jak się pomyli .

Widzisz Lucuś, wyrwałeś to z kontestu ( przywołać niewielki fragment jakiejś treści, pomijając jej większą część, przez co przywołany fragment może być rozumiany niewłaściwie)więc łżesz jak ten cały PIS :) tutaj masz całą wypowiedź Tuska :)
"Myśmy mówili wiele razy i przecież wiedzieliśmy, dlaczego to mówiliśmy, że Polską rządzą polityczni gangsterzy, pamiętajcie. Dwa, trzy, cztery lata temu. Dzisiaj - ludzie usłyszcie, zobaczcie to, otwórzcie szeroko oczy - dzisiaj po władzę chcą sięgnąć nie polityczni, ale zwykli gangsterzy i nie ma w tym ani słowa przesady"
14240
M21W2
26 maja 2025r. o 10:52
" Polską rządzą polityczni gangsterzy " dla mnie jest prawdą że dziś Polską rządzą polityczni gangsterzy .
Przykład , gangsterzy na rozkaz wodza przejęli siłowo TVP . Polskie Radio , siłowo gangsterzy Tuska przejęli prokuraturę i wszystkie te instytucje obsadzili swoimi ludźmi .
Mogli to wszystko przejąć jak zrobił to PiS mając większość sejmową zrobić zgodnie z prawem .

Dopisane 26.05.2025r. o godz. 10:52:

Koalicja 13 grudnia w pigułce - CÓŻ SZKODZI OBIECAĆ - obietnice wiążą tylko tych co w nie wierzą .
~~Żółtopomarańczowy Buk niezalogowany
26 maja 2025r. o 10:55
Lucek ,to jest koalicja
PO15 KO
~~Jasiu niezalogowany
26 maja 2025r. o 11:04
M21W2 napisał(a): " Polską rządzą polityczni gangsterzy " dla mnie jest prawdą że dziś Polską rządzą polityczni gangsterzy .
Przykład , gangsterzy na rozkaz wodza przejęli siłowo TVP . Polskie Radio , siłowo gangsterzy Tuska przejęli prokuraturę i wszystkie te instytucje obsadzili swoimi ludźmi .
Mogli to wszystko przejąć jak zrobił to PiS mając większość sejmową zrobić zgodnie z prawem . Dopisane 26.05.2025r. o godz. 10:52:Koalicja 13 grudnia w pigułce - CÓŻ SZKODZI OBIECAĆ - obietnice wiążą tylko tych co w nie wierzą .

Lucek , prawda to że żona alfonsa urodziła -bombelka- gdy miała 16 lat ? To było niepokalane poczęcie czy pedofilia?
~~cpun niezalogowany
26 maja 2025r. o 12:00
Duda o prezydencie. "Nie może mieć takich nałogów"

- Człowiek, który jest zwierzchnikiem Sił Zbrojnych, który ma wpisaną w konstytucję odpowiedzialność za bezpieczeństwo Rzeczypospolitej, nie może mieć takich nałogów, przyzwyczajeń, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - stwierdził w poniedziałek Andrzej Duda. Odniósł się także m.in. do Nawrockiego który ćpał w trakcie debaty.
~~Szarobłękitny Osteospermum niezalogowany
26 maja 2025r. o 12:18
jakie prawo masz wiejski pajacu pisać o kimś kogo na oczy nie widziałeś o kim nic nie wiesz że był w ZOMO czy ORMO?
i ty wypisujesz wiejski tłuku że ty nie dzielisz ludzi?...a co pisałeś przed wyjazdem na zlot swojego gangusa?
po co w swój post mieszasz mnie i to gdzie mnie ktoś zablokował?
masz z tym ból dupy? ...to do niego pisz a nie zaczepiasz mnie a kiedy odpowiadam ci jak teraz ADEKWATNIE zaczynasz jęczeć i lamentować że cię gdzieś tam zaczepiam?
masz problemy ze sobą to się lecz a nie zatruwasz tu atmosferę swoim piSSowsko -solidaruchowym jadem...

lecz się chłopie pańszczyźniany a nie szukasz tu zadym ...
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
26 maja 2025r. o 13:25
~~Szarobłękitny Osteospermum napisał(a): jakie prawo masz wiejski pajacu pisać o kimś kogo na oczy nie widziałeś o kim nic nie wiesz że był w ZOMO czy ORMO?
i ty wypisujesz wiejski tłuku że ty nie dzielisz ludzi?...a co pisałeś przed wyjazdem na zlot swojego gangusa?
po co w swój post mieszasz mnie i to gdzie mnie ktoś zablokował?
masz z tym ból dupy? ...to do niego pisz a nie zaczepiasz mnie a kiedy odpowiadam ci jak teraz ADEKWATNIE zaczynasz jęczeć i lamentować że cię gdzieś tam zaczepiam?
masz problemy ze sobą to się lecz a nie zatruwasz tu atmosferę swoim piSSowsko -solidaruchowym jadem...

lecz się chłopie pańszczyźniany a nie szukasz tu zadym ...

Po prostu należy przestać jego ,, karmić " i niech sobie swoje mądrości pisze sam z sobą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza