M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~No nie wiem napisał(a): Przyjedzie z marszu Lucek i ci pokaże jak się nazywa wroga.
Mam swoje zasady, spoliczkowany nie nadstawiam drugiego policzka. Ja jestem wrogiem dla forumowego lewactwa. PanM pisze o wrogach, dla niego i takich jak on adwersarz który ma inne poglądy jak on to wróg . Zmieszał z błotem Janusza na Fb aby ten nie mógł jemu odpowiedzieć to go zablokował. Jak na jego wpisy odpowiadałem zgodnie z moimi poglądami mnie też zablokował . Jedno z powiedzeń mówi- " prawda boli" , boli moich adwersarzy jak dostają moją adekwatną odpowiedź. [/c
Lucjanie , nigdzie nie wymieniam Cię prywatnie i nie odnoszę do tego co robisz. Powyżej potwierdzasz że decyzja o blokadzie była słuszna. Wybacz ale nadal nie wyciągasz wniosków . Wyciągasz brudy.
~~PanM napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~No nie wiem napisał(a): Przyjedzie z marszu Lucek i ci pokaże jak się nazywa wroga.
Mam swoje zasady, spoliczkowany nie nadstawiam drugiego policzka. Ja jestem wrogiem dla forumowego lewactwa. PanM pisze o wrogach, dla niego i takich jak on adwersarz który ma inne poglądy jak on to wróg . Zmieszał z błotem Janusza na Fb aby ten nie mógł jemu odpowiedzieć to go zablokował. Jak na jego wpisy odpowiadałem zgodnie z moimi poglądami mnie też zablokował . Jedno z powiedzeń mówi- " prawda boli" , boli moich adwersarzy jak dostają moją adekwatną odpowiedź. [/c
********************************************************************************************************************************
Lucjanie , nigdzie nie wymieniam Cię prywatnie i nie odnoszę do tego co robisz. Powyżej potwierdzasz że decyzja o blokadzie była słuszna. Wybacz ale nadal nie wyciągasz wniosków . Wyciągasz brudy.
Zwyczajowo gdy się w kogoś rzuca granatem dobrze jest sprawdzić czy to właściwy adresat. Bo jakoś trudno tamten wpis skojarzyć z panM .
~~Szarobłękitny Osteospermum napisał(a): jakie prawo masz wiejski pajacu pisać o kimś kogo na oczy nie widziałeś o kim nic nie wiesz że był w ZOMO czy ORMO?
i ty wypisujesz wiejski tłuku że ty nie dzielisz ludzi?...a co pisałeś przed wyjazdem na zlot swojego gangusa?
po co w swój post mieszasz mnie i to gdzie mnie ktoś zablokował?
masz z tym ból dupy? ...to do niego pisz a nie zaczepiasz mnie a kiedy odpowiadam ci jak teraz ADEKWATNIE zaczynasz jęczeć i lamentować że cię gdzieś tam zaczepiam?
masz problemy ze sobą to się lecz a nie zatruwasz tu atmosferę swoim piSSowsko -solidaruchowym jadem...
lecz się chłopie pańszczyźniany a nie szukasz tu zadym ...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobłękitny Osteospermum napisał(a): jakie prawo masz wiejski pajacu pisać o kimś kogo na oczy nie widziałeś o kim nic nie wiesz że był w ZOMO czy ORMO?
i ty wypisujesz wiejski tłuku że ty nie dzielisz ludzi?...a co pisałeś przed wyjazdem na zlot swojego gangusa?
po co w swój post mieszasz mnie i to gdzie mnie ktoś zablokował?
masz z tym ból dupy? ...to do niego pisz a nie zaczepiasz mnie a kiedy odpowiadam ci jak teraz ADEKWATNIE zaczynasz jęczeć i lamentować że cię gdzieś tam zaczepiam?
masz problemy ze sobą to się lecz a nie zatruwasz tu atmosferę swoim piSSowsko -solidaruchowym jadem...
lecz się chłopie pańszczyźniany a nie szukasz tu zadym ...
Nie pyskuj oszczerco. Pozdrawiam forumowego płaczka.
~~Jasio napisał(a): W BURDELU JAKI TU WPROWADZONO I JAKI ZA PRZYZWOLENIEM ADMINISTRATORÓW WRĘCZ KWITNIE TRUDNO JEST OKREŚLIĆ KTO I KIEDY DO KOGO PISZE.
Wielu skacze sobie tu do oczu a taki Lucjan nie potrafi się powstrzymać od personalnych odniesień nie wiedząc do kogo pisze ale w swoim zaślepieniu zawsze porusza PanaM lub osobistego wroga Janusza. W swoich postach potrafił używać nawet wulgarnych określeń na co właściciel portalu nie reagował.
Przecież to oni nakręcają tą nienawiść bo to dla nich musi być przecież dochodowe na tyle by nie reagować lub właśnie nawet by taką nienawiść wzbudzać.