Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
26 maja 2025r. o 17:27
~~Brunatnorudy Fiołek napisał(a): M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024
Dałeś głos kundlu, ulżyło.

masz to z datą abyś mógł sobie sprawdzić chamie ...;D
reszta o ''pa..ró...wa...ch'' i ''cio....tach'' kiedy tylko sobie zażyczysz...;D

Menelu abym mógł sprawdzić podaj stronę i w jakim temacie , podaj te wpisy o cio- tach .

Ubeckie metody nie są ci obce . PYSKUJ DALEJ JAK JEST TO TWOJA JEDYNA PRZYJEMNOŚĆ .

Tyle karmy na dziś musi ci wystarczyć , jak mało zrób sobie parówki na gorąco .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~UBECKIE METODY niezalogowany
26 maja 2025r. o 17:42
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnorudy Fiołek napisał(a): M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024
Dałeś głos kundlu, ulżyło.

masz to z datą abyś mógł sobie sprawdzić chamie ...;D
reszta o ''pa..ró...wa...ch'' i ''cio....tach'' kiedy tylko sobie zażyczysz...;D

Menelu abym mógł sprawdzić podaj stronę i w jakim temacie , podaj te wpisy o cio- tach .

Ubeckie metody nie są ci obce . PYSKUJ DALEJ JAK JEST TO TWOJA JEDYNA PRZYJEMNOŚĆ .

Tyle karmy na dziś musi ci wystarczyć , jak mało zrób sobie parówki na gorąco .

Jak złapią złodzieja z PiS to ubeckie metody. Hej Lucku , a to , Romanowski , Wąsik , Kamiński , Collegium Humanum , Ziobro , Szopa , Willa + , Czarnecki , Misiewicz , Maciarewicz , Szydło , Kuczmierowski , Matecki . To sporo jak na jedną partię. Kto zaprzeczy ?
~~Wyobrażacie sobie niezalogowany
26 maja 2025r. o 17:59
Prezydent wciągający SNUSY bo nie wytrzymuje 105 godziny ?
A oni go popierają. Oszukał gminę na mieszkaniu , Naciągnął muzeum na pokoje goscinne. Z IPN zrobił sobie darmowe biuro turystyczne. Uczył Eskimosów jak brać SNAS y ? A murzynom w buszu sprzedawał kije bambusowe ?
14240
M21W2
26 maja 2025r. o 18:24
~~CO TO ZA DZIADEK napisał(a): Jaki dziadek pcha do władzy człowieka z marginesu . Człowieka namaszczonego przez PiS. Czy to wystarcza ? Można być wierzącym i wierzyć w wiarę ale wiara w polityków i ich szefa to amok. Ciekawe czy ten człowiek jak był młody tak walecznie popierał Gomułkę czy tam innego towarzysza ? Jezdzi na manify i wrzeszczy że walczy o wolną Polskę. Czytałem co pisał. Że nowa władza zawłaszczyła tv . A pytam , co to była za telewizja Kurskiego ? A jego guru związkowy nie powinien być przewodniczącym 3 kadencje . To jest oki.? Pisowce kradli z budżetu a ten pisze że walczy o bohaterów.

Manipulujesz bo jesteś zmanipulowany , pustosłowia i slogany pospolitego hejtera to cecha charakterystyczna
moich adwersarzy lewaków .

Po pierwsze , nazwanie człowiekiem z marginesu DOKTORA KAROLA NAWROCKIEGO , przez kogoś takiego jak
ty umacnia mnie w przekonaniu że tylko KAROL NAWROCKI PREZYDENTEM POLSKI .
O moim wyborze decyduje do których wartości jest mi bliżej lewackich RAFAŁA TRZASKOWSKIEGO czy konserwatywnych KAROLA NAWROCKIEGO .

Walka o wolną robotników i intelektualistów o wolną Polskę to lata 1956 - 1989 , nadrób zaległości z najnowszej historii Polski .
Teraz jest walka o to jaka ma być ta wolna Polska , lewacka czy oparta na wartościach naszych dziadków , pradziadków i wiele, wiele pokoleń wstecz .
Każda władza zawłaszcza TELEWIZJĘ PUBLICZNĄ , PiS przejął ją zgodnie z prawem przez ustawy przyjęte przez Sejm i Senat podpisane przez prezydenta . Tusk zrobił to w gangsterski sposób przy pomocy silnych ludzi , i uchwały sejmowej .
Tu ci trochę pomogę choć mam wątpliwości czy coś z tego co wklejam zrozumiesz .

" Ustawa i uchwała to różne typy aktów prawnych. Ustawa jest aktem prawnym o charakterze powszechnie obowiązującym, uchwalanym przez parlament. Uchwała natomiast to akt woli ciała kolegialnego, czyli organu państwowego, samorządowego, organizacji społecznej lub politycznej, organu spółki. "

Podaj przykład ile i jak ukradli " pisowce " z budżetu , nic o tym nie wiem więc trudno mi się do tego odnieść .
Jeżeli wydatki socjalne takie jak 500+ obecnie 800+ , trzynastki i czternastki to kradzież dlaczego obecna władza nadal kradnie , wyjaśnisz mi to ???

Dopisane 26.05.2025r. o godz. 18:21:

~~UBECKIE METODY napisał(a): Jak złapią złodzieja z PiS to ubeckie metody. Hej Lucku , a to , Romanowski , Wąsik , Kamiński , Collegium Humanum , Ziobro , Szopa , Willa + , Czarnecki , Misiewicz , Maciarewicz , Szydło , Kuczmierowski , Matecki . To sporo jak na jedną partię. Kto zaprzeczy ?

Tu nie ma co zaprzeczać , napisałeś " JAK ZŁAPIĄ " , ja też napiszę , jak złapią to DOWODY , SĄD , WYROK , i do puszki .
Obecnie zamiast tego koalicja 13 grudnia organizuje igrzyska dla " Gawiedzi " .
Tyle na dziś , HEJTERZY do boju , jutro poczytam , dzięki wam mam dużo zabawy , zabawni ludzie .

Dopisane 26.05.2025r. o godz. 18:24:

~~Wyobrażacie sobie napisał(a): Prezydent wciągający SNUSY bo nie wytrzymuje 105 godziny ?
A oni go popierają. Oszukał gminę na mieszkaniu , Naciągnął muzeum na pokoje goscinne. Z IPN zrobił sobie darmowe biuro turystyczne. Uczył Eskimosów jak brać SNAS y ? A murzynom w buszu sprzedawał kije bambusowe ?

Co robią prokuratorzy Tuska , do paki z nim .
~~Ewa niezalogowany
26 maja 2025r. o 18:53
Lucjan , mam w rodzinie jeden taki PiSowski beton, podobny do ciebie ,nie do rozbicia - ale ćpun Nawrocki i sutener Nawrocki to nawet dla niego zbyt dużo.
Zdecydował, że nie zagłosuje na RT, ale nie pójdzie na wybory bo jest wku%% na Kaczyńskiego, że takiego łajdaka dał na tak szlachetny urząd.
~~emerytka niezalogowany
26 maja 2025r. o 19:15
~~Ewa napisał(a): Lucjan , mam w rodzinie jeden taki PiSowski beton, podobny do ciebie ,nie do rozbicia - ale ćpun Nawrocki i sutener Nawrocki to nawet dla niego zbyt dużo.
Zdecydował, że nie zagłosuje na RT, ale nie pójdzie na wybory bo jest wku%% na Kaczyńskiego, że takiego łajdaka dał na tak szlachetny urząd.

Mój beton usprawiedliwia Kaczyńskiego, że ktoś podsunął mu Karola albo zmusił go do poparcia. Jakieś tajemnicze siły, które kazały kiedyś Kaczyńskiemu wskazać Morawieckiego na premiera. Zbok jeszcze nie ujawnił co to za demoniczne siły. Pewnie się okaże, że to wina Tuska, jak zwykle.
~~Tragedia Narodu Polskiego niezalogowany
26 maja 2025r. o 19:32
Świat się śmieje że w Polsce kandydatem na prezydenta jest uzależniony ćpun alfons i lichwiarz i kłamca który jezdził na ustawki, organizował dziewczyny i stał na bramce. Za to był na Jasnej Górze z kibolami ale nie hailowali.
14240
M21W2
26 maja 2025r. o 19:39
Długo zastanawiałem się dlaczego PIS wystawił akurat Nawrockiego na prezydenta RP? I mnie olśniło dopiero teraz.
Te wybory to nie jest żadna gra polityczna. To jest śmiertelnie niebezpieczna wojna! Wojna na śmierć i życie dwóch systemów. Śmiertelnie niebezpieczna dla nas wszystkich! I na taką wojnę może pójść tylko ktoś silny i odważny, ktoś kto się nie cofnie i nie ustąpi. Ktoś kto przyjął w życiu nie jeden cios. I taki jest Nawrocki. Właśnie ktoś taki jsk on!
Już wyjaśniam dlaczego musicie iść na wybory i musicie oddać głos przeciwko domknięciu się systemu, przeciwko Trzaskowskiemu!
Tu chodzi o los Polski i Polaków na wiele lat, a moze nawet już na zawsze! I to nie są żarty.
O to co wypłynęło przy okazji piwa u tego pajaca Memcena.
KIM JEST TAJEMNICZY OSOBNIK, KTÓRY SIEDZIAŁ PRZY STOLE Z MENTZENEM I TRZASKOWSKIM? CZŁOWIEK Z MROKU: Osiecki – strażnik brudnych tajemnic liberałów i mistrz zemsty!
Niewielu wie tyle o brudnych interesach liberałów, co on. Piotr Osiecki to nie zwykły pionek. To architekt finansowych machinacji, który przez dwie dekady trzymał w rękach sekrety ważnych ludzi – nazwiska, kwoty, szemrane układy. Zna każdy brudny szczegół, każdy niejasny przelew, każdy skryty uścisk dłoni w zaciszu gabinetów. Był sercem systemu. Trudno określić, jak wielki jest jego majątek i jego firm, ale są to prawdopodobnie setki milionów.
Kiedy PiS przejęło władzę, eldorado Osieckiego się skończyło. W 2018 roku CBA zakuło go w kajdanki, zarzucając mu wyprowadzenie ponad 100 milionów złotych z GetBacku przez fikcyjną sprzedaż spółki EGB za absurdalną cenę. Spędził kilkanaście miesięcy w areszcie. Pokrzywdzeni byli wszyscy, którzy inwestowali w GetBack.
Dziś wraca – i to z hukiem. Z cienia wychodzi jako drapieżnik napędzany żądzą zemsty. Jego cel? Zmiażdżyć PiS raz na zawsze, za wszelką cenę, żeby znów nie trafić za kraty. Wieść niesie, że zaangażował miliony, by zapewnić, że dawni wrogowie nigdy nie wrócą do gry. To nie polityka. To wojna.
Osiecki jest hołubiony przez aktualną platformerską władzę, która ma mu zagwarantować bezkarność. Bliski Radosława Sikorskiego, powiernik Romana Giertycha, szepcze do ucha otoczeniu Donalda Tuska. Ale jego macki sięgają też rodziny Banasiów i NIK – jeśli trzeba, jest na zawołanie. Ten człowiek nie działa w świetle reflektorów. Operuje strachem, wpływami i gotówką.
Za kulisami toczy się gra, w której stawką nie są wybory, lecz władza absolutna i zemsta. Osiecki, spec od manipulacji, pociąga za sznurki. Czy to on rozdaje karty w nowym układzie? Czy to jego zemsta kształtuje polską scenę polityczną?.

Wolę prezydenta, który potrafi dać w mordę, niż prezydenta, który potrafi dać dupy.

Jeżeli nie pójdziecie na wybory, to już niedługo bardzo bedziecie tego żałować.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu