Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~J23 niezalogowany
26 maja 2025r. o 19:47
M21W2 napisał(a): Długo zastanawiałem się dlaczego PIS wystawił akurat Nawrockiego na prezydenta RP? I mnie olśniło dopiero teraz.
Te wybory to nie jest żadna gra polityczna. To jest śmiertelnie niebezpieczna wojna! Wojna na śmierć i życie dwóch systemów. Śmiertelnie niebezpieczna dla nas wszystkich! I na taką wojnę może pójść tylko ktoś silny i odważny, ktoś kto się nie cofnie i nie ustąpi. Ktoś kto przyjął w życiu nie jeden cios. I taki jest Nawrocki. Właśnie ktoś taki jsk on!
Już wyjaśniam dlaczego musicie iść na wybory i musicie oddać głos przeciwko domknięciu się systemu, przeciwko Trzaskowskiemu!
Tu chodzi o los Polski i Polaków na wiele lat, a moze nawet już na zawsze! I to nie są żarty.
O to co wypłynęło przy okazji piwa u tego pajaca Memcena.
KIM JEST TAJEMNICZY OSOBNIK, KTÓRY SIEDZIAŁ PRZY STOLE Z MENTZENEM I TRZASKOWSKIM? CZŁOWIEK Z MROKU: Osiecki – strażnik brudnych tajemnic liberałów i mistrz zemsty!
Niewielu wie tyle o brudnych interesach liberałów, co on. Piotr Osiecki to nie zwykły pionek. To architekt finansowych machinacji, który przez dwie dekady trzymał w rękach sekrety ważnych ludzi – nazwiska, kwoty, szemrane układy. Zna każdy brudny szczegół, każdy niejasny przelew, każdy skryty uścisk dłoni w zaciszu gabinetów. Był sercem systemu. Trudno określić, jak wielki jest jego majątek i jego firm, ale są to prawdopodobnie setki milionów.
Kiedy PiS przejęło władzę, eldorado Osieckiego się skończyło. W 2018 roku CBA zakuło go w kajdanki, zarzucając mu wyprowadzenie ponad 100 milionów złotych z GetBacku przez fikcyjną sprzedaż spółki EGB za absurdalną cenę. Spędził kilkanaście miesięcy w areszcie. Pokrzywdzeni byli wszyscy, którzy inwestowali w GetBack.
Dziś wraca – i to z hukiem. Z cienia wychodzi jako drapieżnik napędzany żądzą zemsty. Jego cel? Zmiażdżyć PiS raz na zawsze, za wszelką cenę, żeby znów nie trafić za kraty. Wieść niesie, że zaangażował miliony, by zapewnić, że dawni wrogowie nigdy nie wrócą do gry. To nie polityka. To wojna.
Osiecki jest hołubiony przez aktualną platformerską władzę, która ma mu zagwarantować bezkarność. Bliski Radosława Sikorskiego, powiernik Romana Giertycha, szepcze do ucha otoczeniu Donalda Tuska. Ale jego macki sięgają też rodziny Banasiów i NIK – jeśli trzeba, jest na zawołanie. Ten człowiek nie działa w świetle reflektorów. Operuje strachem, wpływami i gotówką.
Za kulisami toczy się gra, w której stawką nie są wybory, lecz władza absolutna i zemsta. Osiecki, spec od manipulacji, pociąga za sznurki. Czy to on rozdaje karty w nowym układzie? Czy to jego zemsta kształtuje polską scenę polityczną?.

Wolę prezydenta, który potrafi dać w mordę, niż prezydenta, który potrafi dać dupy.

Jeżeli nie pójdziecie na wybory, to już niedługo bardzo bedziecie tego żałować.

Miałem olać bo to nie moi kandydaci ale po tym wpisie idę głosować na Nawrockiego !!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnorudy Fiołek niezalogowany
26 maja 2025r. o 19:58
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnorudy Fiołek napisał(a): M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024
Dałeś głos kundlu, ulżyło.

masz to z datą abyś mógł sobie sprawdzić chamie ...;D
reszta o ''pa..ró...wa...ch'' i ''cio....tach'' kiedy tylko sobie zażyczysz...;D

Menelu abym mógł sprawdzić podaj stronę i w jakim temacie , podaj te wpisy o cio- tach .

Ubeckie metody nie są ci obce . PYSKUJ DALEJ JAK JEST TO TWOJA JEDYNA PRZYJEMNOŚĆ .

Tyle karmy na dziś musi ci wystarczyć , jak mało zrób sobie parówki na gorąco .

menelu????...co tak nagle łagodnie pajacu?
rajty falują?...słusznie...;D
pęcinki ugięte w kolankach?...rozumiem...;D

przyjdzie czas Lucusiu że ci je przypomnę ...przyjdzie czas...
pamiętasz jak to pisałeś ze swoim ''nauczycielem'' -wiesz ....z tym pijaczyną rampiarzem i prześcigaliście się w wyzywaniu mnie od ''parów''? ...nie pamiętasz?...też ci to przypomnę ...;D
pamiętasz? TIK-TAK...TIK-TAK....
TY DO MNIE O UBECKICH METODACH?...TY ? STARY KOMUCH ZE SZKÓŁKI PODOFICERSKIEJ? ;D

pamiętasz?...SMIRNA TAWARISZCZ!!! RUKI PA SZWAM!!!!
no to teraz do kąta i małczat ...

Lucuś ja się domyślam że ty lubisz pisać o ''parówach'' tylko nie wytłumaczyłeś nigdy skąd u ciebie taka ''wiedza'' bo z inną masz kosmiczne problemy...nawet ortograficzne ...''RZołnierzu'' (sic!) z ''żUłtymi'' (sic!) papierami ...hahahaha

pisz dalej kłamco i nieuku bo ja tam zamiast czytać twoje ''bździny'' wolę oglądać tenis popijając sobie Wareczkę 00 o smaku mandarynki...a zaraz mecz Linette której przegrana z Clarą niezwykle mnie ucieszy ...

~~stara doradczyni niezalogowany
26 maja 2025r. o 20:06
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Długo zastanawiałem się dlaczego PIS wystawił akurat Nawrockiego na prezydenta RP? I mnie olśniło dopiero teraz.
Te wybory to nie jest żadna gra polityczna. To jest śmiertelnie niebezpieczna wojna! Wojna na śmierć i życie dwóch systemów. Śmiertelnie niebezpieczna dla nas wszystkich! I na taką wojnę może pójść tylko ktoś silny i odważny, ktoś kto się nie cofnie i nie ustąpi. Ktoś kto przyjął w życiu nie jeden cios. I taki jest Nawrocki. Właśnie ktoś taki jsk on!
Już wyjaśniam dlaczego musicie iść na wybory i musicie oddać głos przeciwko domknięciu się systemu, przeciwko Trzaskowskiemu!
Tu chodzi o los Polski i Polaków na wiele lat, a moze nawet już na zawsze! I to nie są żarty.
KIM JEST TAJEMNICZY OSOBNIK, KTÓRY SIEDZIAŁ PRZY STOLE Z MENTZENEM I TRZASKOWSKIM? CZŁOWIEK Z MROKU: Osiecki – strażnik brudnych tajemnic liberałów i mistrz zemsty!
Niewielu wie tyle o brudnych interesach liberałów, co on. Piotr Osiecki to nie zwykły pionek. To architekt finansowych machinacji, który przez dwie dekady trzymał w rękach sekrety ważnych ludzi – nazwiska, kwoty, szemrane układy. Zna każdy brudny szczegół, każdy niejasny przelew, każdy skryty uścisk dłoni w zaciszu gabinetów. Był sercem systemu. Trudno określić, jak wielki jest jego majątek i jego firm, ale są to prawdopodobnie setki milionów.
Kiedy PiS przejęło władzę, eldorado Osieckiego się skończyło. W 2018 roku CBA zakuło go w kajdanki, zarzucając mu wyprowadzenie ponad 100 milionów złotych z GetBacku przez fikcyjną sprzedaż spółki EGB za absurdalną cenę. Spędził kilkanaście miesięcy w areszcie. Pokrzywdzeni byli wszyscy, którzy inwestowali w GetBack.
Dziś wraca – i to z hukiem. Z cienia wychodzi jako drapieżnik napędzany żądzą zemsty. Jego cel? Zmiażdżyć PiS raz na zawsze, za wszelką cenę, żeby znów nie trafić za kraty. Wieść niesie, że zaangażował miliony, by zapewnić, że dawni wrogowie nigdy nie wrócą do gry. To nie polityka. To wojna.
Osiecki jest hołubiony przez aktualną platformerską władzę, która ma mu zagwarantować bezkarność. Bliski Radosława Sikorskiego, powiernik Romana Giertycha, szepcze do ucha otoczeniu Donalda Tuska. Ale jego macki sięgają też rodziny Banasiów i NIK – jeśli trzeba, jest na zawołanie. Ten człowiek nie działa w świetle reflektorów. Operuje strachem, wpływami i gotówką.
Za kulisami toczy się gra, w której stawką nie są wybory, lecz władza absolutna i zemsta. Osiecki, spec od manipulacji, pociąga za sznurki. Czy to on rozdaje karty w nowym układzie? Czy to jego zemsta kształtuje polską scenę polityczną?.

Wolę prezydenta, który potrafi dać w mordę, niż prezydenta, który potrafi dać dupy.

Jeżeli nie pójdziecie na wybory, to już niedługo bardzo bedziecie tego żałować.

Miałem olać bo to nie moi kandydaci ale po tym wpisie idę głosować na Nawrockiego !!!!

Jezu , idź już wreszcie.Od tygodnia ten sam tekst.Sklerozę masz?
~~Brunatnorudy Fiołek niezalogowany
26 maja 2025r. o 20:15
M21W2 napisał(a): Długo zastanawiałem się dlaczego PIS wystawił akurat Nawrockiego na prezydenta RP? I mnie olśniło dopiero teraz.
Niewielu wie tyle o brudnych interesach liberałów, co on. Piotr Osiecki to nie zwykły pionek. To architekt finansowych machinacji, który przez dwie dekady trzymał w rękach sekrety ważnych ludzi – nazwiska, kwoty, szemrane układy. Zna każdy brudny szczegół, każdy niejasny przelew, każdy skryty uścisk dłoni w zaciszu gabinetów. Był sercem systemu. Trudno określić, jak wielki jest jego majątek i jego firm, ale są to .............................

przecież to nie twój tekst oszuście...;D
skopiowałeś go i ''zapomniałeś '' ;D zaznaczyć ?
to jest OSZUSTWO Lucusiu...
~~J23 niezalogowany
26 maja 2025r. o 20:18
Przepraszam . To robi za mnie boot a ja zapomniałem wprowadzić korektę. Oczywiście że będę głosował na Trzaskowskiego bo nie chcę bandyty jako prezydenta.
~~Alfons pisu niezalogowany
26 maja 2025r. o 20:35
Alfons Nawrocki nie zrobi pozwu z prostej przyczyny. On kojarzy, z kim rozmawialiśmy i kojarzy, co ci ludzie wiedzą o nim.
~~Chciał nabrać ludzi niezalogowany
26 maja 2025r. o 20:37
Ten pseudo związkowiec chciał tu nabrać ludzi na patriotyzm Boga i robotniczy etos.
Prawda obnażyła że to klakier złodziei , oszustów , manipulantów i wszelkiej maści degeneratów.
~~Ocice się wstydzą niezalogowany
26 maja 2025r. o 20:54
~~Chciał nabrać ludzi napisał(a): Ten pseudo związkowiec chciał tu nabrać ludzi na patriotyzm Boga i robotniczy etos.
Prawda obnażyła że to klakier złodziei , oszustów , manipulantów i wszelkiej maści degeneratów.

Niestety to prawda i jest mi cholernie wstyd za Lucjana.
Gdyby on miał Boga w sercu nie kłamałby tu tak ordynarnie jak to robi a z tym jego etosem robotniczym to też dziwna sprawa bo nie był internowany nawet na minutę.
Jak porównam to z TW Balbinką którego też nie internowano to sprawa robi się dziwna .
Bo jak jest Balbinka to siłą rzeczy musi być gdzieś Ptyś.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza