Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Śmierdzi mi na poddaszu DM niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:14
~~J23 napisał(a): Przepraszam . To robi za mnie boot a ja zapomniałem wprowadzić korektę. Oczywiście że będę głosował na Trzaskowskiego bo nie chcę bandyty jako prezydenta.

Bogaczu od wilgotnych tutek miej odwagę podpisać się swoim pseudonimem !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~News niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:28
No proszę , Nawrocki ponoć sprowadzał gościom koorewki do hotelu. No teraz rozumię dlaczego Lucuś i jemu podobni głosują za takim elementem. Bo nigdy nic nie wiadomo ale widać gołym okiem.
~~Wciągacz snusów niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:32
Reporterzy ujawnili na fIlmach z kilku lat jak Nawrocki PRZY RÓŻNYCH OKAZJACH wciąga SNUSY
Nawet na niedzielnym marszu.
~~ niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:37
~~Wciągacz snusów napisał(a): Reporterzy ujawnili na fIlmach z kilku lat jak Nawrocki PRZY RÓŻNYCH OKAZJACH wciąga SNUSY
Nawet na niedzielnym marszu.

Co to jest snus ?
~~Śmierdzi na DM niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:40
Snus to nikotyna dla zamożnych. Biedota kręci tutki :-)
~~Ściema mega niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:41
Tuman z IPN wciska na śląsku że węgiel i tylko węgiel. A tu wydobycie nieopłacalne i zasoby maksimum na 10 lat. Tylko kto się zgodzi dopłacać ? To nie epoka Gierka gdy tępe ryle ze sztylami od kilofa szantażowali Warszawę. Macie ciule za darmo te kopalnie i sobie z nich żyjcie.
~~Slums niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:42
Czyli tylko my ze slamsów na DM kręcimy tutki ? Karola stać na lepsze ?
~~Kłamcy z UE niezalogowany
26 maja 2025r. o 21:44
~~Ściema mega napisał(a): Tuman z IPN wciska na śląsku że węgiel i tylko węgiel. A tu wydobycie nieopłacalne i zasoby maksimum na 10 lat. Tylko kto się zgodzi dopłacać ? To nie epoka Gierka gdy tępe ryle ze sztylami od kilofa szantażowali Warszawę. Macie ciule za darmo te kopalnie i sobie z nich żyjcie.

"Węgla w Polsce starczy na 200 lat". Były minister przyznaje: to moje słowa......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK