~~dawny znajomy napisał(a): Oho widać jak Lucjan tu siedzi i trze kolankami.
Z FB NIEDOUCZONY CHŁOPKU JEST RÓŻNIE bo nawet prawnicy mają z tym dylemat
To za dużo na twoją pustą łepetynę ale zadam ci proste pytanie.
A jak to Lucjan jest z publikacją czyichś danych osobowych bo Janusz ci o to wytoczył sprawę .
Publikowałeś czy nie?
Potrafisz odpowiedzieć tak czy nie?
~~dawny znajomy napisał(a): Potrafisz odpowiedzieć tak czy nie?
~~ napisał(a): Skoro odpowiesz na każde pytanie to ja ci teraz zadaję . Podaj mi przykład jakiejś komisji wyborczej w której pomylono się zamieniając ilość głosów na korzyść Trzaskowskiego .
Tylko podaj źródło w którym mogę o tym poczytać.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Potrafisz odpowiedzieć tak czy nie?
Podpisuj się tak jak do twojego zachowania pasuje - dawny znajomy , anonimowy oszczekiwacz .
~~Antek Szeląg napisał(a): On szczeka anonimowo a ty kundlu śmierdzący pod własnym nazwiskiem obszczekujesz od rana do nocy .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~dawny znajomy napisał(a): Potrafisz odpowiedzieć tak czy nie?
Podpisuj się tak jak do twojego zachowania pasuje - dawny znajomy , anonimowy oszczekiwacz .
Dopisane 10.06.2025r. o godz. 14:21:Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Skoro odpowiesz na każde pytanie to ja ci teraz zadaję . Podaj mi przykład jakiejś komisji wyborczej w której pomylono się zamieniając ilość głosów na korzyść Trzaskowskiego .
Tylko podaj źródło w którym mogę o tym poczytać.
Słuchaj konferencji przewodniczącego PKW , dziś powiedział o trzech komisjach w których głosy oddane na Trzaskowskiego wpisano Nawrockiemu i odwrotnie .
Podaj źródło. Skoro słuchałeś tego na konferencji napisz gdzie i o jakie komisje chodzi.