Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Zzieleniała Bergenia niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 11:19
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widzisz Juruś jak łatwo jest cię ''urobić''? ;D
tylko widzisz znowu błąkasz się w ''ostrych oparach mgły'' i nadal wszędzie mnie widzisz...
to fobia a więc kolejny dowód na to że sam powinieneś skorzystać z lektury o psychologii ...;D
TY MYŚLIZ ŻE JA PRZYPOMNIAŁEM COŚ O FLASZECZCE?...chłopino są tu tacy co pamiętają to co wcześniej pisałeś ...
uparcie jednak omijasz moje pytania i nadal nie odpowiadasz ...
tu też masz jakąś ''barierę'' którą musisz przełamać?...ciekawe co to za ''bariera'' która nie pozwala i na wcześniej zapowiedziane spotkanie z kolegą twojego brata który mu tu dupę obrabiał...;D

Więc ponownie mi zadaj te TWOJE pytania …
Urobić to możesz ciasto dla gości …
może i pamiętają , lecz w odwrotności do ciebie Janie
Nie powtarzają jak mantrę ,……
Ponieważ nie zakładali kapownika , uważając
za mało istotne , analizując doszli do wniosku ,
że mam prawo stosownie na bezczelne nieprawdy , odpowiedzieć … w których jesteś mistrzem powielania … ot taki masz charakter , zgryźliwy , pamiętliwy i wulgarny…

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 11:24
niech to będzie dla ciebie wieśniacki chamidle odpowiedzią...

14240
M...2...1...W2 1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo H or us ie .............................................
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .

Pisząc o synu trepa pisałem o tobie ,

a jeszcze dzisiaj twój brat tak narzekał ,tak lamentował że wspomina się to że pisał o pochodzeniu z patologicznej rodziny...
widzisz miernoto jak tylko to potwierdzasz ?
widzisz teraz to Juruś?

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
10 czerwca 2025r. o 11:32
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): niech to będzie dla ciebie wieśniacki chamidle odpowiedzią...

14240
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .

a jeszcze dzisiaj twój brat tak narzekał ,tak lamentował że wspomina się to że pisał o pochodzeniu z patologicznej rodziny...
widzisz teraz to Juruś?

Zastosowana autokorekta

Dzięki miejski menelu, odpowiedź adekwatna.

Dopisane 10.06.2025r. o godz. 11:32:

Dzięki że pamiętasz miejski menelu.
~~Janusz niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 11:42

Więc ponownie mi zadaj te TWOJE pytania …

moje pytanie było takie...
czy na ławce nie proponowałem ci abyś szukał autora tych postów o ''zimowych sandałach'' czy ''zbrzuchaconej'' dziewczynie ...
zrobiłeś to?...nie zrobiłeś bo jesteś miękiszon ;D który wolał mnie to przypisywać...
wiem że i ciebie i t
~~Zzieleniała Bergenia napisał(a): [c

CZYŻBY JUZ JAKIEŚ ŻALE ZOSTAŁY WYLANE W RĘKAW MORDORA BO OGRANICZAJĄ MI ODPOWIEDŹ LURUSIOWI I LUCUSIOWI...
10 czerwca 2025r. o 11:44
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): niech to będzie dla ciebie wieśniacki chamidle odpowiedzią...

14240

widzisz teraz to Juruś?

Zastosowana autokorekta

Dzięki miejski menelu, odpowiedź adekwatna.Dopisane 10.06.2025r. o godz. 11:32:Dzięki że pamiętasz miejski menelu.

jasne że pamiętam...
ZŁODZIEJU ...;D
14240
M21W2
10 czerwca 2025r. o 12:11
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jasne że pamiętam...
ZŁODZIEJU ...;D

Bolało , miało boleć KANALIO - ODPOWIEDŹ ADEKWATNA

Dopisane 10.06.2025r. o godz. 12:11:

Ależ dzisiaj jestem hojny , tyle karmy dla TROLLA oszusta dawno nie dałem .
~~Yogi niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 12:50
Chcesz konkret? To Bubu ci prześle pozdrowienia z galaktyki, chcesz?
Acha i też na kamerce jest odwrotnie nagrywany ale nie do góry nogami tylko z prawej w lewą.:)
10 czerwca 2025r. o 12:53
a co miało niby boleć?
słowa jakiegoś chamidła i patola?

ty się teraz patrz miernoto intelektualna by ciebie coś nie zabolało...;D
jestem pewien że terz s...sz pod siebie ze strachu...;D

złodzieju ....;D
wyguglałeś sobie co grozi złodziejowi za przypisanie sobie czyjegoś tekstu ?
wyguglałeś sobie prostaku co grozi ci za bezprawne udostępnianie moich danych osobowych?

a może twój ''mecenaso'' coś o tym wie?...popytaj ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza