~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widzisz Juruś jak łatwo jest cię ''urobić''? ;D
tylko widzisz znowu błąkasz się w ''ostrych oparach mgły'' i nadal wszędzie mnie widzisz...
to fobia a więc kolejny dowód na to że sam powinieneś skorzystać z lektury o psychologii ...;D
TY MYŚLIZ ŻE JA PRZYPOMNIAŁEM COŚ O FLASZECZCE?...chłopino są tu tacy co pamiętają to co wcześniej pisałeś ...
uparcie jednak omijasz moje pytania i nadal nie odpowiadasz ...
tu też masz jakąś ''barierę'' którą musisz przełamać?...ciekawe co to za ''bariera'' która nie pozwala i na wcześniej zapowiedziane spotkanie z kolegą twojego brata który mu tu dupę obrabiał...;D
Zastosowana autokorekta
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): niech to będzie dla ciebie wieśniacki chamidle odpowiedzią...
14240
M...2...1...W2 1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo H or us ie .............................................
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .
Pisząc o synu trepa pisałem o tobie ,
a jeszcze dzisiaj twój brat tak narzekał ,tak lamentował że wspomina się to że pisał o pochodzeniu z patologicznej rodziny...
widzisz miernoto jak tylko to potwierdzasz ?
widzisz teraz to Juruś?
Zastosowana autokorekta
~~Zzieleniała Bergenia napisał(a): [c
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): niech to będzie dla ciebie wieśniacki chamidle odpowiedzią...
14240
M...2...1...W2 1 godz. 34 min. temu 03 06
Parówo H or us ie .............................................
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .
Pisząc o synu trepa pisałem o tobie ,
a jeszcze dzisiaj twój brat tak narzekał ,tak lamentował że wspomina się to że pisał o pochodzeniu z patologicznej rodziny...
widzisz miernoto jak tylko to potwierdzasz ?
widzisz teraz to Juruś?
Zastosowana autokorekta
Dzięki miejski menelu, odpowiedź adekwatna.Dopisane 10.06.2025r. o godz. 11:32:Dzięki że pamiętasz miejski menelu.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jasne że pamiętam...
ZŁODZIEJU ...;D