Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Amnezja czy co niezalogowany
9 czerwca 2025r. o 23:34
~~Biaława Irezyna napisał(a): Tak oczywiście zapraszałem na kawę ciebie kilka razy , niestety bez efektów , nie skorzystałeś , coś musiało cię zaboleć z tymi rocznikami , lecz nie będę się zagłębiał , dorobkiewicz ..?? , tak możesz to ująć , lub tak ci przekazano ….
A co ci tak przeszkadza ta kreatywność ,
Kto ci zabronił w czasach kiedy pracowałeś w Niemczech osiągnąć więcej ..??

Nie tylko kawka . O ile pamiętam pisałeś że wybierasz się do kogoś z flaszeczką Whisky . Wtedy się tym chwaliłeś . Potem co przeszło.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burozielony Ostrokrzew niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 8:10
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): aha...z tą flaszeczką to wybierał się chyba na Kozią ...
czyż nie tak Juruniu? ;D

Dobrze że sobie przypomniałeś z tą flaszeczką ,
zarazem poinformowałeś forumowiczów, o tak ważnym temacie , nie zaprzeczam o chęci poznania
Przemka , ciekawa osobowość kandydująca na prezydenta Bolesławca .. postawienie takiego kroku, wskazuje o posiadanej wiedzy i odwadze , a że polityka jest ciężkim tematem, oraz najbrudniejsza forma walki , pokazały wybory ostatnie na prezydenta naszego kraju… ( wszystkie chwyty dozwolone) …
Jak przełamie barierę która mnie wstrzymuje ,
i czas na to pozwoli , powrócę do Koniaczka z odwiedzeniem….
Ach cóż ja będę Jasiowi prawił wykłady ,
zwykły uczniak …!!
Nie dorastam chyba do pięt „MISZCZOWI”
Konfabulacji i tematów zastępczych…
A teraz kawka i praca , przecież trzeba się czegoś dorobić…..!!

10 czerwca 2025r. o 8:15
By oczywiście nigdy już nie chodzić w pocerowanych skarpetkach ….

~~Burozielony Ostrokrzew napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): aha...z tą flaszeczką to wybierał się chyba na Kozią ...
czyż nie tak Juruniu? ;D

Dobrze że sobie przypomniałeś z tą flaszeczką ,
zarazem poinformowałeś forumowiczów, o tak ważnym temacie , nie zaprzeczam o chęci poznania
Przemka , ciekawa osobowość kandydująca na prezydenta Bolesławca .. postawienie takiego kroku, wskazuje o posiadanej wiedzy i odwadze , a że polityka jest ciężkim tematem, oraz najbrudniejsza forma walki , pokazały wybory ostatnie na prezydenta naszego kraju… ( wszystkie chwyty dozwolone) …Pottery workshops
Jak przełamie barierę która mnie wstrzymuje ,
i czas na to pozwoli , powrócę do Koniaczka z odwiedzeniem….
Ach cóż ja będę Jasiowi prawił wykłady ,
zwykły uczniak …!!
Nie dorastam chyba do pięt „MISZCZOWI”
Konfabulacji i tematów zastępczych…
A teraz kawka i praca , przecież trzeba się czegoś dorobić…..!!

By już nigdy nie chodzić w pocerowanych skarpetkach…..hahahaha…
10 czerwca 2025r. o 8:21
Juruniu...pracowałem w Niemczech ,pracowałem w Szwajcarii pracowałem ??????? ale zarobiony WRACAŁEM DO POLSKI
kumasz czaczę?

I tu jest różnica dzieląca cel ….
Ty wyjechałeś by parę groszy zarobić i wracać
do Polski , niestety mój cel był inny , mieć Polskę w sercu , nigdy się jej nie wyrzec , i spokojnie sobie żyć jak człowiek …byś miał teraz temat do obrabiania …
~~Rysiek niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 8:23
Dzień wszystkim doberek, to jaki mamy dzisiaj przekaz? Że karty były wydawane do góry nogami?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 8:39
widzisz Juruś jak łatwo jest cię ''urobić''? ;D
tylko widzisz znowu błąkasz się w ''ostrych oparach mgły'' i nadal wszędzie mnie widzisz...
to fobia a więc kolejny dowód na to że sam powinieneś skorzystać z lektury o psychologii ...;D
TY MYŚLIZ ŻE JA PRZYPOMNIAŁEM COŚ O FLASZECZCE?...chłopino są tu tacy co pamiętają to co wcześniej pisałeś ...
uparcie jednak omijasz moje pytania i nadal nie odpowiadasz ...
tu też masz jakąś ''barierę'' którą musisz przełamać?...ciekawe co to za ''bariera'' która nie pozwala i na wcześniej zapowiedziane spotkanie z kolegą twojego brata który mu tu dupę obrabiał...;D

14240
M21W2
10 czerwca 2025r. o 10:05
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): zapowiedziane spotkanie z kolegą twojego brata który mu tu dupę obrabiał...;D

Szczekaczko, pozdrawiam i miłego dnia.

Dopisane 10.06.2025r. o godz. 10:05:

To musi bardzo boleć Dolanda Tuska i jego otoczenie. Takiego tekstu chyba nikt się nie spodziewał ze strony Newsweeka .

" Niewiele trzeba, aby nastąpił totalny zwrot. Tusk staje się dziś powoli obciążeniem dla całego establishmentu, który pchał go ku politycznym triumfom.

Bo to głównmie dzięki jego działaniom, w końcówce kampanii wyborczej, wielu obserwatorów zaczęło się zastanawiać, czy wybór Trzaskowskiego na prezydenta będzie właściwy. W rezultacie, na skutek tych działań, wygrał Karol Nawrocki. Stąd też zapewne takie spojrzenie na Tuska zaprezentowane przez tygodnik Newsweek.

Mający dziś o Tusku fatalne zdanie Polacy, zapewne nie są tym faktem zaniepokojeni, ani zdegustowani. Może rzeczywiście, dla dobra Polski, czas już odejść z polityki? "

Popieram , dodam , Tusk , szkodnik zainstalowany w Polsce za niemieckie marki , postkomuniści za rosyjskie ruble , dziś te
dwie opcje decydują w która stronę ma iść Polska , do nich nie dociera że Polska ma być suwerennym państwem
bez dyrektyw tak z Moskwy jak i Brukseli ( Berlina i Paryża ) .
~~Ciemnozielona Lobelia niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 10:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): zapowiedziane spotkanie z kolegą twojego brata który mu tu dupę obrabiał...;D

Szczekaczko, pozdrawiam i miłego dnia.Dopisane 10.06.2025r. o godz. 10:05:To musi bardzo boleć Dolanda Tuska i jego otoczenie. Takiego tekstu chyba nikt się nie spodziewał ze strony Newsweeka .

" Niewiele trzeba, aby nastąpił totalny zwrot. Tusk staje się dziś powoli obciążeniem dla całego establishmentu, który pchał go ku politycznym triumfom.

Bo to głównmie dzięki jego działaniom, w końcówce kampanii wyborczej, wielu obserwatorów zaczęło się zastanawiać, czy wybór Trzaskowskiego na prezydenta będzie właściwy. W rezultacie, na skutek tych działań, wygrał Karol Nawrocki. Stąd też zapewne takie spojrzenie na Tuska zaprezentowane przez tygodnik Newsweek.

Mający dziś o Tusku fatalne zdanie Polacy, zapewne nie są tym faktem zaniepokojeni, ani zdegustowani. Może rzeczywiście, dla dobra Polski, czas już odejść z polityki? "

Popieram , dodam , Tusk , szkodnik zainstalowany w Polsce za niemieckie marki , postkomuniści za rosyjskie ruble , dziś te
dwie opcje decydują w która stronę ma iść Polska , do nich nie dociera że Polska ma być suwerennym państwem
bez dyrektyw tak z Moskwy jak i Brukseli ( Berlina i Paryża ) .

Słuchaj marny polaczku gdzie konkrety - aczkolwiek przekaz dnia funkcjonuje należycie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza