~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biaława Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~No nie wiem napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A jeżeli tak bardzo chcesz więcej informacji
dotyczącej mojej osoby , zapraszam przy następnej wizycie w Bolesławcu na kawę , będziesz mógł ocenić Bolesławiec porcelainBolesławiec porcelainPottery workshops
na żywo , ( napewno nie gryzę) .
Pottery classes
Może i nie gryziesz ale ze szczerością u Ciebie też nie do końca jest ok.
Już gdzieś to słyszałem. Flaszeczka , kaweczka a potem.............. ucieczka.
Rzucasz tekstami , to może wrzuć jeszcze argumenty ,
fantastą być , trzeba mieć to coś ….
więc jak mogę z tobą poważnie pisać …
Przyjmij zaproszenie na kawę , udowodnij swą wartość…!
Przecież już zapraszałeś a co potem zrobiłeś . Nie chcę się tu ujawniać aby nie wpaść w wasze szambełko.
Niektórzy zostali na zawsze wyleczeni z " zaproszeń ".
Oczywiście zapraszałem, lecz podaj kto z zaproszonych gości się pojawił …?
więc włóż te fantazje między książki , i pozostań w ukryciu byś wstydu sobie nie narobił…
~~ napisał(a): I niech ten post Jureczku ci wystarczy bo on praktycznie mówi wszystko.
A ty się później dziwisz Janowi że kogoś takiego jak ty potraktował rozmową na ławce.
On sobie zakpił z ciebie a teraz ktoś ci pisze że został ,,wyleczony'' z ,,zaproszeń'' .Bo po co komuś to w czym wy jesteście najlepsi czyli obrabianie dupy. ?
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): A kogo ty chcesz zapraszać? Tu piszą dziesiątki anonimów tylko ty masz problem z jednym .Ty wszędzie widzisz Jana . Ty chcesz tu pisać o psychologii? TO WŁAŚNIE UDZIELIŁEM CI TU ODPOWIEDZI GDZIE LEŻY TWÓJ PROBLEM
Ty chcesz pisać o psychiatrii / a więc poleć tą lekturę swojemu bratu bo zachowuje się tu właśnie jak pacjent oddziału psychiatrycznego .
Czy to nie twój brat pisał tu do Janusza o tym że jest ,,komuchem''?
I teraz ty piszesz że nie można nikogo winić za wybory lub pozycję społeczną rodziców ? Piszesz to ty który jednocześnie zaznaczasz że oni byli zakorzenieni w wojsku czy milicji.
Dlaczego więc roczniki które wymieniasz mają się ich wstydzić? A ty wstydzisz się swojego rocznika? 61 to mniej wstydliwy rocznik? A twój brat? On też ,,lepszego rocznika''?
Więc zastanów się kogo chcesz tu raczyć lekturami o psychologii bo raczej i ty i twój brat powinniście z takich książek korzystać zamiast proponować to innym.
Zapraszasz na spotkanie by mówić coś o sobie a co nie będzie możliwe do weryfikacji więc i tu się zastanów co piszesz bo już tu wielokrotnie pisałeś o swojej kreatywności myśląc chyba że tylko ty jesteś takim ''laki lakiem'' a wszyscy inni ci do pięt nie dorastają.
Ja cię widzę tak. Wyrosłeś w biedzie i zapewne wykańczałeś ubrania czy buty po starszym bracie i teraz kiedy lepiej ci się powodzi chcesz by cały świat o tym wiedział. Tak zachowują się dorobkiewicze i ludzie próżni o wybujałym ego. Ale abyś to zrozumiał musiał byś poczytać coś z socjologii.
Więc myśl co piszesz bo jak widzisz punkt po punkcie wszystko ci opisałem a czego ty jakbyś nie zauważał. I ciebie i Lucka uważam za typowych mitomanów a zwłaszcza Lucunia który jakby mógł to napisał by że to on sam obalił ''komunę'' ;D