Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
9 czerwca 2025r. o 21:42
I niech ten post Jureczku ci wystarczy bo on praktycznie mówi wszystko.
A ty się później dziwisz Janowi że kogoś takiego jak ty potraktował rozmową na ławce.
On sobie zakpił z ciebie a teraz ktoś ci pisze że został ,,wyleczony'' z ,,zaproszeń'' .Bo po co komuś to w czym wy jesteście najlepsi czyli obrabianie dupy. ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Biaława Irezyna niezalogowany
9 czerwca 2025r. o 21:47
~~Ja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Biaława Irezyna napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~No nie wiem napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A jeżeli tak bardzo chcesz więcej informacji
dotyczącej mojej osoby , zapraszam przy następnej wizycie w Bolesławcu na kawę , będziesz mógł ocenić Bolesławiec porcelainBolesławiec porcelainPottery workshops
na żywo , ( napewno nie gryzę) .
Pottery classes

Może i nie gryziesz ale ze szczerością u Ciebie też nie do końca jest ok.
Już gdzieś to słyszałem. Flaszeczka , kaweczka a potem.............. ucieczka.

Rzucasz tekstami , to może wrzuć jeszcze argumenty ,
fantastą być , trzeba mieć to coś ….
więc jak mogę z tobą poważnie pisać …
Przyjmij zaproszenie na kawę , udowodnij swą wartość…!

Przecież już zapraszałeś a co potem zrobiłeś . Nie chcę się tu ujawniać aby nie wpaść w wasze szambełko.
Niektórzy zostali na zawsze wyleczeni z " zaproszeń ".

Oczywiście zapraszałem, lecz podaj kto z zaproszonych gości się pojawił …?
więc włóż te fantazje między książki , i pozostań w ukryciu byś wstydu sobie nie narobił…
~~ niezalogowany
9 czerwca 2025r. o 21:57
No to dawaj . Kogo zapraszałeś.
Zobaczymy czy ty nie fantazjujesz . Chyba że się wstydzisz. ;]]
~~Jurek niezalogowany
9 czerwca 2025r. o 22:10
~~ napisał(a): I niech ten post Jureczku ci wystarczy bo on praktycznie mówi wszystko.
A ty się później dziwisz Janowi że kogoś takiego jak ty potraktował rozmową na ławce.
On sobie zakpił z ciebie a teraz ktoś ci pisze że został ,,wyleczony'' z ,,zaproszeń'' .Bo po co komuś to w czym wy jesteście najlepsi czyli obrabianie dupy. ?

Gdyby ten wasz Jasio był rzeczywiście szczerym , i potrafił oddzielić jego wojenkę z Lucjanem , od
tematu ławeczki i celu moich odwiedzin , obraz byłby inny , lecz Jasiu bez obrazy uzyskał w moich oczach
Tytuł pierwszego fantasty Bolesławca …
Osobiście było mi obojętnie gdzie z nim rozmawiałem , ważne było wyjaśnienie , łącznie z zapytaniem , dlaczego powiela jakiegoś niezrównoważonego typa , obrażanie i pisanie nieprawdy o moim bracie , oraz
wyjaśnienia bzdury o jakiejś pozostawionej brzemiennej dziewczynie ,…
, nie liczyłem na zaproszenie na pokoje , (szanuję mir domowników ), co później Jasio użył w wielu wpisach
jako obawę przed plotkami i obmawianiem …
Nie znał i nadal nie zna mojego charakteru, jak wielu innych … na odchodne zapytał czy może wstawić
wpis o tym że go odwiedziłem i było niebiesko , co mu to dało nie jestem w stanie zinterpretować…
Najprawdopodobniej chciał zaistnieć….
I tyle w temacie …. Po długiej analizie odpuściłem sobie właśnie tego Jasia , i jak może zauważyć każdy
zaprzestałem go traktować poważnie , i niech tak pozostanie …. Nie jest mi z nim po drodze …
Mam inne zajęcie które daje mi satysfakcję…
A że jest fantastą , wymyślając co rusz jakieś nowe rzeczy, pozostawię to bez komentarza….
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 czerwca 2025r. o 22:32
przestał byś tu już chłopie pier....ić ...
mówiłem ci wprost pajacu- masz problem z kimś kto pisał o jakichś ''sandałach'' czy ''zbrzuchaconej dziewczynie '' zgłoś to i szukaj piszącego ...
mówiłem ci tak czy nie?
ale ty pajacu wolisz mi coś przypisywać więc kto tu jest fantastą?
jasne że obawiałem sie obmawiania bo kto jak nie ty pisał że po zdjęciach cos oceniłeś? ...tak...pisałem tu że wspomniałem o tym że zakpię sobie że było ''niebiesko''

a ty co? łyknąłeś to jak ostatni prostak nie widząc kpiny...to ty tu aby ''zaistnieć'' rzucaleś ''rękawicami'' i propozycjami biegów o 100 euro ...
9 czerwca 2025r. o 22:35
koniec przerwy w ''szkiełku'' więc wracam tam a ty tu fantazjuj ...zapraszaj na te swoje kawy bo jak widzę ani do pierwszego mojego postu ani drugiego się nie odniosłeś?
bo jesteś fantastą i lawirantem...;D
DLACZEGO NIE PISZESZ KOGO NA KAWĘ ZAPRASZAŁEŚ?
zabrakło odwagi?
szukaj i węsz dalej który Jasio to Jasio...miotaj się dalej ...;D
9 czerwca 2025r. o 22:39
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): A kogo ty chcesz zapraszać? Tu piszą dziesiątki anonimów tylko ty masz problem z jednym .Ty wszędzie widzisz Jana . Ty chcesz tu pisać o psychologii? TO WŁAŚNIE UDZIELIŁEM CI TU ODPOWIEDZI GDZIE LEŻY TWÓJ PROBLEM
Ty chcesz pisać o psychiatrii / a więc poleć tą lekturę swojemu bratu bo zachowuje się tu właśnie jak pacjent oddziału psychiatrycznego .
Czy to nie twój brat pisał tu do Janusza o tym że jest ,,komuchem''?
I teraz ty piszesz że nie można nikogo winić za wybory lub pozycję społeczną rodziców ? Piszesz to ty który jednocześnie zaznaczasz że oni byli zakorzenieni w wojsku czy milicji.
Dlaczego więc roczniki które wymieniasz mają się ich wstydzić? A ty wstydzisz się swojego rocznika? 61 to mniej wstydliwy rocznik? A twój brat? On też ,,lepszego rocznika''?
Więc zastanów się kogo chcesz tu raczyć lekturami o psychologii bo raczej i ty i twój brat powinniście z takich książek korzystać zamiast proponować to innym.
Zapraszasz na spotkanie by mówić coś o sobie a co nie będzie możliwe do weryfikacji więc i tu się zastanów co piszesz bo już tu wielokrotnie pisałeś o swojej kreatywności myśląc chyba że tylko ty jesteś takim ''laki lakiem'' a wszyscy inni ci do pięt nie dorastają.
Ja cię widzę tak. Wyrosłeś w biedzie i zapewne wykańczałeś ubrania czy buty po starszym bracie i teraz kiedy lepiej ci się powodzi chcesz by cały świat o tym wiedział. Tak zachowują się dorobkiewicze i ludzie próżni o wybujałym ego. Ale abyś to zrozumiał musiał byś poczytać coś z socjologii.
Więc myśl co piszesz bo jak widzisz punkt po punkcie wszystko ci opisałem a czego ty jakbyś nie zauważał. I ciebie i Lucka uważam za typowych mitomanów a zwłaszcza Lucunia który jakby mógł to napisał by że to on sam obalił ''komunę'' ;D

MASZ DLA PRZYPOMNIENIA ...;D

I NA DOBRANOC MITOMANIE I FANTASTO...
~~Biaława Irezyna niezalogowany
9 czerwca 2025r. o 23:06
Tak oczywiście zapraszałem na kawę ciebie kilka razy , niestety bez efektów , nie skorzystałeś , coś musiało cię zaboleć z tymi rocznikami , lecz nie będę się zagłębiał , dorobkiewicz ..?? , tak możesz to ująć , lub tak ci przekazano ….
A co ci tak przeszkadza ta kreatywność ,
Kto ci zabronił w czasach kiedy pracowałeś w Niemczech osiągnąć więcej ..??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza