~~Jurek napisał(a): A jeżeli tak bardzo chcesz więcej informacji
dotyczącej mojej osoby , zapraszam przy następnej wizycie w Bolesławcu na kawę , będziesz mógł ocenić
na żywo , ( napewno nie gryzę) .
~~siostra Bożenka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A jeżeli tak bardzo chcesz więcej informacji
dotyczącej mojej osoby , zapraszam przy następnej wizycie w Bolesławcu na kawę , będziesz mógł ocenić Pottery classes
Jurek nie prowokuj, znają cię tu .
~~Jurek napisał(a): A jeżeli tak bardzo chcesz więcej informacji
dotyczącej mojej osoby , zapraszam przy następnej wizycie w Bolesławcu na kawę , będziesz mógł ocenić
Pottery classes
~~No nie wiem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A jeżeli tak bardzo chcesz więcej informacji
dotyczącej mojej osoby , zapraszam przy następnej wizycie w Bolesławcu na kawę , będziesz mógł ocenić Bolesławiec porcelain
Pottery classes
Może i nie gryziesz ale ze szczerością u Ciebie też nie do końca jest ok.
Już gdzieś to słyszałem. Flaszeczka , kaweczka a potem.............. ucieczka.
~~Biaława Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~No nie wiem napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): A jeżeli tak bardzo chcesz więcej informacji
dotyczącej mojej osoby , zapraszam przy następnej wizycie w Bolesławcu na kawę , będziesz mógł ocenić Bolesławiec porcelainBolesławiec porcelain
Pottery classes
Może i nie gryziesz ale ze szczerością u Ciebie też nie do końca jest ok.
Już gdzieś to słyszałem. Flaszeczka , kaweczka a potem.............. ucieczka.
Rzucasz tekstami , to może wrzuć jeszcze argumenty ,
fantastą być , trzeba mieć to coś ….
więc jak mogę z tobą poważnie pisać …
Przyjmij zaproszenie na kawę , udowodnij swą wartość…!
Przecież już zapraszałeś a co potem zrobiłeś . Nie chcę się tu ujawniać aby nie wpaść w wasze szambełko.
Niektórzy zostali na zawsze wyleczeni z " zaproszeń ".