Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Alik niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 12:06
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Pamiętasz Lucjanie jak Jan odliczał twojemu przyjacielowi tik-tak ?
Pamiętasz jak tamten skończył? Ty skończysz tak samo albo i gorzej.

Pozdrawiam , miłego dnia .
Dopisane 12.06.2025r. o godz. 11:49: Jeden z najczęściej udostępnianych komentarzy politycznych po głosowaniu.

Sławomir Mentzen -- Udzielenie wotum zaufania Tuskowi, jest jedną z ostatnich rzeczy, które powinno się mu udzielić.

Ja to bym mu nawet pożyczki nie udzielił.

Ty żebraku PISowski i pożyczki to tobie trzeba dać zapomogę ,żebyś uporządkował obejście w Ocicach .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
12 czerwca 2025r. o 12:14
~~Alik napisał(a): Ty żebraku PISowski i pożyczki to tobie trzeba dać zapomogę ,żebyś uporządkował obejście w Ocicach .

NIE PYSKUJ , kotku .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 12:25

14240
M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024

Dałeś głos kundlu, ulżyło.

a teraz zwiewaj WIEJSKI CHAMIDLE do nory .... tchórzu i łgarzu...;D
~~Rysiek niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 12:36
~~Jurek napisał(a): Południe,stary oszczany dziad obudził się?

Ponoć już drugą kawkę pije:)
14240
M21W2
12 czerwca 2025r. o 12:40
Janusz Janusz
Ja pierdzielę !!!! Wczoraj wytrzeźwiałem po świętach a tu dzisiaj znów chlanie ....
kurna wykończę się .... ale jak tu nie pić ?????

" alkohol uszkadza mózg, szczególnie przy długotrwałym i nadmiernym spożyciu. Może prowadzić do uszkodzenia komórek nerwowych, niedoborów witamin (np. B1), zaburzeń funkcjonowania mózgu, a nawet atrofii "
~~Jola z Hamburga niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 12:41
Nieprawda. O tej porze to je kanapkę z lumpenszitem zakupionym w pobliskim Aldim
~~siostra Bożenka niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 12:43
Lucjan po nałogowym chlaniu objawem jest też malinowy nos.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 14:11
no i co wieśniacka miernoto?
widzisz frajerzyno że właśnie pokazałeś jakim obsesjonatem jesteś a myśl o o mnie nie daje ci spokoju?
nawet na FB wchodzisz by mnie szukać tępy tłuku...
mało ci było mieszać w swoje brudy bratanka ?
wchodząc na mój profil widzisz przynajmniej jak mogą ze sobą pisać normalni ludzie a nie takie ''cóś'' jak ty przesiąknięte nienawiścią i plującym jadem...

cieszę się że zamieściłeś ten post bo to też pokazuje to co ty pajacu chcesz mnie zarzucać że niby ja grzebię w twoim życiu....
jakby tam było coś co ma jakiekolwiek znaczenie lub wartość...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza