Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Zdzichu niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 15:45
A może nie składnia tylko składowisko? O to ci się rozchodzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rezedowy Jaskier niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 17:36
Jednak chodzi o składnie. Sprawdziłem i Jasio ma rację ze to dla mnie za trudne .
~~ niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 18:01
Teraz wiem dlaczego tak mało teraz Lucjana . Buszuje na fb Janusza.
PanM frajera zablokował bo miał dosyć jego propagandy ,z istotnych tłuka wyrzucili , sąsiedzi nie chcę z nim gadać to śledzi Jana.
Co za wredny ,nienawistny typ.
~~Jasio niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 19:57
AP/EPA / Stephanie Lecocq
"Nie chcę antagonizować, ale to jednak jest nienormalne! Podczas, gdy deficyt budżetowy na 2025 r. wyniesie w Polsce 289 miliardów złotych, Ministerstwo Finansów potwierdza – w odpowiedzi na moją interwencję poselską – że Polska wzięła na siebie spłatę odsetek za pożyczkę Ukrainy z Komisją Europejską!" – czytamy we wpisie opublikowanym przez parlamentarzystę na Facebooku, do którego załączony został dokument z MF.
Polscy podatnicy spłacają odsetki pożyczki Ukrainy
"Pierwsza transza już za nami. Tylko w 2024 r. – zgodnie z prośbą strony ukraińskiej i umową spłaty odsetek – Polska dokonała wpłaty PIERWSZEJ CZĘŚCI ZOBOWIĄZANIA w wysokości… 102 010 468 PLN !!! Odsetki i kolejne wpłaty będą regulowane przez Polskę… do końca 2027 roku"

ja pierdzielę....
na granicy drą ryje że będą ''rezać Lachów'' że ''każdy metr ziemi skąpią w lackiej krwi'' a tu proszę ...;D
~~Ceglany Miłorząb niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 20:21
~~Jasio napisał(a): AP/EPA / Stephanie Lecocq
"Nie chcę antagonizować, ale to jednak jest nienormalne! Podczas, gdy deficyt budżetowy na 2025 r. wyniesie w Polsce 289 miliardów złotych, Ministerstwo Finansów potwierdza – w odpowiedzi na moją interwencję poselską – że Polska wzięła na siebie spłatę odsetek za pożyczkę Ukrainy z Komisją Europejską!" – czytamy we wpisie opublikowanym przez parlamentarzystę na Facebooku, do którego załączony został dokument z MF.
Polscy podatnicy spłacają odsetki pożyczki Ukrainy
"Pierwsza transza już za nami. Tylko w 2024 r. – zgodnie z prośbą strony ukraińskiej i umową spłaty odsetek – Polska dokonała wpłaty PIERWSZEJ CZĘŚCI ZOBOWIĄZANIA w wysokości… 102 010 468 PLN !!! Odsetki i kolejne wpłaty będą regulowane przez Polskę… do końca 2027 roku"

ja pierdzielę....
na granicy drą ryje że będą ''rezać Lachów'' że ''każdy metr ziemi skąpią w lackiej krwi'' a tu proszę ...;D

Czyżbyś się Yanku wyłamywał z grona tych uśmiechniętych?
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 20:27
PiSowców powinien wykończyć Afrykański pomór świń.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 20:36
a kiedy to ja popierałem przyjmowanie Ukraińców?
każdy mój temat o Ukrainie gdzie krytykowałem nie(rząd) w tym jak to robi rozdając na prawo i lewo socjale i ulgi szybciutko mordorownia zamykała...
były dwa lub trzy tematy o tym i co? pozamykano a dzisiaj wychodzi na to że blisko 80% jest przeciwko Ukraińcom i ich żądaniom...
od początku koalicji widząc że wchodzi do niej Hołownia co pisałem ?...że ''ministrant'' będzie pierwszym który ''sprzeda '' koalicję ...
co robi? ...on jeśli piSSdzielcy obiecają mu fotelik marszałka sprzeda koalicję bez chwili zastanowienia...

czyli jak widzisz nadal jestem
to samo zapewne będzie z Bosakiem ...
co ciekawe najbardziej stabilny w postawie wydaje się MEMcen ale jak mu dadzą fotelik ministra np. gospodarki to też się ''sprzeda''..;D

mimo wszystko w mojej opinii nadal do dnia dzisiejszego za największe ''polityczne prostytutki '' uważam Kukiza i Ścigaj....;D
jeszcze coś?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 czerwca 2025r. o 20:43
zapomniałem o Zandbergu którego kiedyś z ciekawością słuchałem i miałem za w miarę uczciwego polityka...
tylko kiedy czyta się o tym jak wchodził w 2015 roku w układy z piSSdzielcami i jak handlowali podpisami za poparcie a pomagał im w tym wszystkim Anusz to wiem że dla polityki nawet Zandberg nadstawi ''dupy''...

nie tylko Chorosińska czy Arendt......;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza