~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): właśnie zrobiłem pewien wpis na twoim profilu wiejski chamie...;D
WIĘC MOŻESZ
kwi,kwi,kwi hauhau haau muuu
Miejski menelu , jesteś bardzo mocno ograniczony umysłowo , ale że aż tak to nawet bym nie pomyślał .
Napisałem coś co nawet przedszkolak by zrozumiał a ty masz z tym problem , powtórzę dużymi literami ;
" Wiesz ułomny człowieczku co ciebie zdradziło , pisałeś do mnie dużo na priv . o Januszu i tam używałeś ukośników ."
PAN M PISAŁ DUŻO DO MINE NA PRIV O JANUSZU ( o tobie ) , przesyłał mi zdjęcia spapranej przez ciebie roboty , zdjęcia czajnika , brudów jakie zostawiałeś po pracy przesłał mi też twoje wpisy z 31 grudnia 2021 .
Twoja strona na FB interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg i ty razem z tym śniegiem .
Jak nie jesteś tchórzem jestem w stanie ci to wszystko udowodnić osobiście , jak jesteś tchórzem to mogę ci to przesłać na priv .
PanM przekroczył granice przyzwoitości , kiedyś ty płaczu też to zrobiłeś wklejając z FB posty na Bolcu z imieniem i nazwiskiem mojego wnuka
, to są jedyne skany z twoich wpisów które zrobiłem przed laty i mam do dziś .
Lamentowałeś i wyzywałeś PanaM od najgorszych jak ciebie zablokował , mnie to nawet cieszy że mnie zablokował , tu na Bolcu pisał abym
jego nie zaczepiał , jest to moja odpowiedź na jego wpis .
Twoja obłuda i fałsz nie zna granic , moja ignorancja ciebie na nic się zdaje , Tusk w swoim expose kilkadziesiąt razy
PiS- PiS - PiS , ty nie ma dnia abyś nie szukał zaczepki ze mną , wyzywasz innych piszących anonimowo bo w twojej pustej
główce widzisz mnie .
Czy ktoś przekroczył granice przyzwoitości polecając ciebie jako " fachowca od remontów " podając jakieś dane , w moim przekonaniu NIE , jak tu na Bolcu podawano moje dane i polecano moje truskawki to mnie cieszyło , miałem
większy zbyt przez lata , ci co kupowali do dziś dzwonią i pytają czy nadal je mam .
Bądź tym kim jesteś ( człowiekiem ) , skończ z oszczekiwaniem , zostaw to bardzo miłym zwierzakom jakimi są pieski .
Dopisane 13.06.2025r. o godz. 10:47:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): właśnie zrobiłem pewien wpis na twoim profilu wiejski chamie...;D
WIĘC MOŻESZ
kwi,kwi,kwi hauhau haau muuu
To że kwiczysz i oszczekujesz jest mi wiadome , to że naśladujesz krowę jest dla mnie niespodzianką .
Dopisane 13.06.2025r. o godz. 10:51:
~~Bławatek szafirowy napisał(a): A nie sądzisz że obsesjonatem jest Lucjan z Ocic który dzisiaj pokazał swoim wpisem że nawet na fejsie śledzi Jana? Nie sądzisz że to jest pokaz tego że to właśnie on stacza się w kierunku Patologicznego obsesjonata?
Nie napiszę co sądzę o tobie , szkoda czasu .
Pozdrawiam i miłego dnia .