Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 7:38
„Jest rzeczywiście fatalna atmosfera w środowisku sędziowskim. Jest szczucie przeciwko sędziom, którzy zostali powołani w ciągu ostatnich dziewięciu lat. Jest obawa przed prześladowaniami. Oni zresztą są prześladowani w wielu przypadkach” – powiedział prezydent Andrzej Duda na konferencji prasowej w Singapurze.''

AŻEJ NIE PIERD.........ziel....
NIGDZIE NIE CZYTAŁEM BY NOMINOWANY NOCĄ TWÓJ KOMUSZY SĘDZIA PIOTROWICZ CZY NAWACKI CZUŁ SIĘ ZASZCZUTY JAK CHOCIAŻBY TULEYA

Ązej ...idź chłopino ,popływaj sobie dżonką a nie tu pierdo....sz o ''prześladowaniach'' bo to ty tragiczny gościu spieprzyłeś wszystko co mogłeś w sądownictwie do spóły ze Zbyniem ''ZERO'' ...;D

obaj przypominacie prosty rachunek....0 + 0 = 0
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasiu niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 7:44
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): „Jest rzeczywiście fatalna atmosfera w środowisku sędziowskim. Jest szczucie przeciwko sędziom, którzy zostali powołani w ciągu ostatnich dziewięciu lat. Jest obawa przed prześladowaniami. Oni zresztą są prześladowani w wielu przypadkach” – powiedział prezydent Andrzej Duda na konferencji prasowej w Singapurze.''

NIGDZIE NIE CZYTAŁEM BY NOMINOWANY NOCĄ TWÓJ KOMUSZY SĘDZIA PIOTROWICZ CZY NAWACKI CZUŁ SIĘ ZASZCZUTY JAK CHOCIAŻBY TULEYA

Ązej ...idź chłopino ,popływaj sobie dżonką a nie tu pierdo....sz o ''prześladowaniach'' bo to ty tragiczny gościu spieprzyłeś wszystko co mogłeś w sądownictwie do spóły ze Zbyniem ''ZERO'' ...;D

Ty musi matematyk, ha?
13 czerwca 2025r. o 7:48
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): zapomniałem o Zandbergu którego kiedyś z ciekawością słuchałem i miałem za w miarę uczciwego polityka...
tylko kiedy czyta się o tym jak wchodził w 2015 roku w układy z piSSdzielcami i jak handlowali podpisami za poparcie a pomagał im w tym wszystkim Anusz to wiem że dla polityki nawet Zandberg nadstawi ''dupy''...

wczoraj jak widać o tym Adrianie pisałem a dzisiaj....
i popatrzcie o czym pisze... o ''zapewnieniu władzy'' żoliborskiej łajzie...czy wczoraj nie wspominałem o handelkach w 2015 roku?
z FB ...;D

''Przed laty miałem nadzieje, że ten stalinowiec się pomylił, bo podzielił lewicę i zapewnił władzę Kaczyńskiemu. Potem publicznie wyzywał mnie kłamstwami tegoż Kaczyńskiego i Błaszczaka, chociaż łajdak mnie nawet nie znał.
Teraz znowu wbił nóż w plecy demokracji.
To agresywny manipulator propagandowy, wielki zdradą narodową i odważny kłamstwem, jak PiS. Niezwykły bufon nadmuchany agresją i swoją indywidualną gówno prawdą na usługach.
Lepiej, jak tacy dranie, odejdą z polityki, bo dzielą i szczują ze swojej natury. Trudno jego nazwisko wypowiedzieć i zapamiętać, więc nie wiadomo, czyim interesom je przypasować.
To dowód, że scena polityczna w Polsce jest okrągła. Niby skrajny lewicowiec, a już antypolski nacjonalista.
Jak widać, każda skrajność, każdy fanatyzm jest naturalnym odrzutem natury społecznej, a sztucznie nadmuchamy, może spaść na głowy uczciwym ludziom.''

dałem Panu Adamowi ''lajka''...zawsze daję ...
~~To już było niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 9:16
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jest tu taki jeden co dupę lizał temu co był za tym od ''za i przeciw''...później podarł jego zdjęcie...
teraz jest za sutenerem ,gangusem i kryptofaszystą...
jego pytaj o przyszłość Polski ...

zanim kogoś zaczniesz pytać sam przedstaw swoje ''wizje''..;D

Powyższa opinia powstała na podstawie Twojej wieloletniej twórczości na portalu. Od horu sa przez fa lco do banera
To wystarczy aby zapytać. Nie odbijaj piłeczki tylko odpowiedz . Daj dowód że nie jesteś tu menelem a dojrzałym rozmówcą. Zostaw w spokoju tych których nie lubisz i napisz .Wiemy co ci się cie podoba . Nie wiemy jak to naprawić .
~~Ja niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 9:19
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): „Jest rzeczywiście fatalna atmosfera w środowisku sędziowskim. Jest szczucie przeciwko sędziom, którzy zostali powołani w ciągu ostatnich dziewięciu lat. Jest obawa przed prześladowaniami. Oni zresztą są prześladowani w wielu przypadkach” – powiedział prezydent Andrzej Duda na konferencji prasowej w Singapurze.''

100/100
14240
M21W2
13 czerwca 2025r. o 10:51
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): właśnie zrobiłem pewien wpis na twoim profilu wiejski chamie...;D
WIĘC MOŻESZ
kwi,kwi,kwi hauhau haau muuu

Miejski menelu , jesteś bardzo mocno ograniczony umysłowo , ale że aż tak to nawet bym nie pomyślał .
Napisałem coś co nawet przedszkolak by zrozumiał a ty masz z tym problem , powtórzę dużymi literami ;

" Wiesz ułomny człowieczku co ciebie zdradziło , pisałeś do mnie dużo na priv . o Januszu i tam używałeś ukośników ."

PAN M PISAŁ DUŻO DO MINE NA PRIV O JANUSZU ( o tobie ) , przesyłał mi zdjęcia spapranej przez ciebie roboty , zdjęcia czajnika , brudów jakie zostawiałeś po pracy przesłał mi też twoje wpisy z 31 grudnia 2021 .
Twoja strona na FB interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg i ty razem z tym śniegiem .
Jak nie jesteś tchórzem jestem w stanie ci to wszystko udowodnić osobiście , jak jesteś tchórzem to mogę ci to przesłać na priv .
PanM przekroczył granice przyzwoitości , kiedyś ty płaczu też to zrobiłeś wklejając z FB posty na Bolcu z imieniem i nazwiskiem mojego wnuka
, to są jedyne skany z twoich wpisów które zrobiłem przed laty i mam do dziś .

Lamentowałeś i wyzywałeś PanaM od najgorszych jak ciebie zablokował , mnie to nawet cieszy że mnie zablokował , tu na Bolcu pisał abym
jego nie zaczepiał , jest to moja odpowiedź na jego wpis .
Twoja obłuda i fałsz nie zna granic , moja ignorancja ciebie na nic się zdaje , Tusk w swoim expose kilkadziesiąt razy
PiS- PiS - PiS , ty nie ma dnia abyś nie szukał zaczepki ze mną , wyzywasz innych piszących anonimowo bo w twojej pustej
główce widzisz mnie .

Czy ktoś przekroczył granice przyzwoitości polecając ciebie jako " fachowca od remontów " podając jakieś dane , w moim przekonaniu NIE , jak tu na Bolcu podawano moje dane i polecano moje truskawki to mnie cieszyło , miałem
większy zbyt przez lata , ci co kupowali do dziś dzwonią i pytają czy nadal je mam .

Bądź tym kim jesteś ( człowiekiem ) , skończ z oszczekiwaniem , zostaw to bardzo miłym zwierzakom jakimi są pieski .

Dopisane 13.06.2025r. o godz. 10:47:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): właśnie zrobiłem pewien wpis na twoim profilu wiejski chamie...;D
WIĘC MOŻESZ
kwi,kwi,kwi hauhau haau muuu

To że kwiczysz i oszczekujesz jest mi wiadome , to że naśladujesz krowę jest dla mnie niespodzianką .

Dopisane 13.06.2025r. o godz. 10:51:

~~Bławatek szafirowy napisał(a): A nie sądzisz że obsesjonatem jest Lucjan z Ocic który dzisiaj pokazał swoim wpisem że nawet na fejsie śledzi Jana? Nie sądzisz że to jest pokaz tego że to właśnie on stacza się w kierunku Patologicznego obsesjonata?

Nie napiszę co sądzę o tobie , szkoda czasu .
Pozdrawiam i miłego dnia .
13 czerwca 2025r. o 11:52
FRAJERZYNO DO KWADRATU...;D
to ty pajacu wczoraj wkleiłeś mój post z fb czyli ty masz na moim punkcie jakąś chorobliwą obsesję ...
więc co ty tu pieprzysz że mój profil cię nie interesuje?...sam sobie pajacu zaprzeczasz ...
czy ja ciebie zaczepiam?...to ty pajacu to robisz więc nie wal tu ściem bo trafią one jedynie do takich tępaków za jakiego ja właśnie ciebie mam...
skoro ktoś tam pisał do ciebie z ''ukośnikami'' a ty potwierdzasz swoim wpisem że pisaliście o mnie to co wy robicie?...plotkujecie o mnie bo tylko tyle wam zostało...
zdjęcia jakiegoś świra ''dokumentalisty'' ? a co z twoim wpisem że chwalony byłem za ''solidne poprawki'' po tym alkoholiku ?
właśnie dlatego mnie zablokował bo tam opisywałem że łże do spóły ze swoim wazeliniarskim kolesiem ''Kaśką'' ;D który nawiasem mówiąc za jego plecami się wyżalał jak to jest ''dymany''
ty gościu prostych spraw nie ogarniasz nawet tych z twoim wnukiem...ale to twój i jego problem bo to ty udostępniłeś jego dane ...
a co z moimi ?...nadal nie odpowiadasz czy moje TU udostępniałeś czy nie?...rajty falują by się przyznać? ;D
TY DUPKU NIE SZUKAJ U SWOJEGO KOEGI PRZYZWOITOŚCI BO SAM JEST NIE MASZ ZA GROSZ...

reszta później bo mam pilny telefon więc ty jesteś tu marginesem...;D
~~Hebanowa Puszkinia niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 12:09

Fajnie napisałeś ogólnikowo co zrobił Duda źle , a teraz poproszę o konkrety , nie te pobudzające emocje u niekompetentnych , idących za tobą jak byś był „Bożyszczem” na Bolesławieckim forum , te bajki możesz opowiedzieć podczas pogawędki na „Żwirowni” , tam ci uwierzą … Fizyczny …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza