Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 16:05
~~Zielonoszara Szydlica napisał(a): Wyobraźcie sobie , faktycznie nie był to łatwy proces …..! człowiek zagubiony w życiu … zostaje jeszcze bardziej dołowany poprzez upatrzenie go jako ofiary , maniakalnie nawiedzonego/łaknącego blasku osobnika , którego dzisiaj hołdujecie na tym forum, zwykły fizyczny zjadacz chleba powszedniego ,
wykorzystuje waszą słabość , dzieli mieszkańców
nie dajcie się zwieść , to manipulant niezaakceptowany od lat szkolnych …

tyle razy ci pisałem nieuku -nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz...

wytłumacz mi tłuku jak można kogoś ''hołdować'' ?...HAHAHAHAH

co ty możesz frajerzyno wiedzieć o moich latach szkolnych?
to jest twoja słabość miernoto że nic o tym nie wiesz dlatego piszesz lawirując...;D
ale pisz...

o moim blasku nie pisz bo na bo sam tu sypiesz na siebie ''brokacik'' śmieszny gostku...
zresztą na twoim tle nie muszę się starać ...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~niewierny janusz niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 16:32
Aleś ty głupi.

Słownik języka polskiego PWN
hołdować

1. «być zwolennikiem czegoś»
2. «składać hołd poddańczy»
3. «czynić kogoś hołdownikiem»

Zamknąłbys w koncu tę głupią mordę , tłuku z poddasza.
13 czerwca 2025r. o 16:45
CO ZA TĘPY TYP...
nawet prostego tekstu nie rozumie...
wiesz co to jest stylistyka w zdaniu? ...nie wiesz ...
wydawało by się że to prosta odpowiedź a ten musi szukać odpowiedzi w wiki...
~~Czy coś tu nie gra niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 18:22
"Hołdować" znaczy być zwolennikiem czegoś, wyznawać jakąś ideę, zasadę lub przekonanie, lub też oddawać komuś lub czemuś szacunek i uznanie. To słowo ma zarówno bardziej formalne (np. w kontekście lenia), jak i bardziej potoczne znaczenie. Warto zauważyć, że "hołdować" może też oznaczać składanie hołdu jako akt wyrażający zależność wobec kogoś.
Szczegółowo:
Bycie zwolennikiem:
Hołdować to inaczej być wyznawcą czegoś, np. idei, filozofii, stylu życia czy wartości. Hołdujemy czemuś, jeśli uważamy, że to coś jest dobre, ważne i godne wsparcia.
Oddawanie szacunku:
~~Ruda Stokrotka niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 18:26
I cóż takiego , profesor od Lotów niezabezpieczonych
czepił się ……prawidłowego określenia jego poddanych „hołdować” , znaczy wślizgiwać się tobie , bez wazeliny JA-NIE
~~ niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 19:08
No to ok. Powiedzmy że określenie ,,hołdować'' jest poprawne. Chociaż w tym zdaniu jest to niezbyt fortunne .
Tylko teraz zachodzi pytanie kto tu i w jaki sposób komu ,,hołduje''
Może więc na to pytanie odpowie ten który użył tego określenia.
~~klawisz z Lubania niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 19:14
~~Ruda Stokrotka napisał(a): I cóż takiego , profesor od Lotów niezabezpieczonych
czepił się ……prawidłowego określenia jego poddanych „hołdować” , znaczy wślizgiwać się tobie , bez wazeliny JA-NIE

O tym co można bez wazeliny to ty najlepiej wiesz JU-RUSKU
13 czerwca 2025r. o 19:36
a ja mam dla was ''suprajsika''...;D
ale poczekam z tym bo może Lucjusz -pomponiusz się tu pojawi...
wtedy napiszę ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza