Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Trudno nadążyć niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 23:20
Gortat była gwiazda NBA, aktualna gwiazda PO narzekał w programie Wojewódzkiego, że wieś i małe miasteczka narzucają "reguły" jego żonie...
No i dostał trzy strzały:

1. w którym roku był chrzest Polski?

- Nie mam pojęcia. Nie odpowiem ci teraz na to
2. Kto napisał "Nad Niemnem"?

- nie no, nie zadawaj mi takich pytań
3. Dobra, a ile to jest 7 razy 9?

- O Jezus Maryja…

A Boniek do Paździeża: - zeby mieć klasę nie wystarczy garnitur włożyć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oj tam trudno niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 23:26
To zajawka dla bystrzaków nie gamoni.
~~Oskar niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 23:29
A cóż to takiego się stało , nasz pryncypał chwali się
Fiacikiem Czerwonym… hahahaha, kontrował zazwyczaj innych przy wzmiance o posiadaniu
Ciekawych rzeczy…… pisał że chcą zaistnieć …!!
A teraz „DUPKU” odpaliłeś deszcz brokatu….
Co za Chwalipięta ……
~~Trudno nadążyć niezalogowany
przedwczoraj o 1:09
"Tusk podczas wystąpienia w Sejmie 11 czerwca 2025 powiedział: Ja widziałem te efekty działań. […] przymusowe, brutalne wywłaszczenia [na potrzeby budowy CPK – przyp. Demagog]".
Demagog sprawdził jego słowa.
- "Maciej Lasek, pełnomocnik obecnego rządu do spraw Centralnego Portu Komunikacyjnego, poinformował w styczniu 2024 r., że do tamtej pory nie były prowadzone wywłaszczenia na potrzeby przedsięwzięć podejmowanych na podstawie ustawy o CPK"

- "Wcześniej nieruchomości potrzebne pod budowę były pozyskiwane w pierwszej kolejności w ramach Programu Dobrowolnych Nabyć. W latach 2017–2023 wszystkie grunty zostały pozyskane w ten sposób"
"Dlatego wypowiedź Donalda Tuska oceniamy jako FAŁSZ"

Czyli jak zawsze ;)
~~Jasiek niezalogowany
przedwczoraj o 5:57
~~Czeremcha późna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czeremcha pospolita napisał(a): Analiza kogoś komu słupki ,,wierzytelności'' spadły poniżej zera. ?
Jurgen wiem że cienko u ciebie z intelektem ale pamiętaj że nie wszyscy są tobie podobni i potrafią myśleć.
Jak tu zauważono wcześniej byli gadatliwi a teraz i chłopina folwarczna z Ocic nie wie co odpowiedzieć .
A teraz napisz że znasz Jurka bo z nim rozmawiałeś. HIHIHIHIHI
Będzie jeszcze weselej niż po tym info że Lucjanek zlikwidował konto bo Jan mu tam dupę skopał .

Ale z tym telefonem i adresem to Jasiek kręcisz. Bo wiemy jak było. Ty nakręcałeś swego kumpla żeby zaprosił Lucka a ty będziesz tam inco gnito. Znaczy taki tajniak. Niestety twój koleś się nie zgodził i dal Luckowi telefon do ciebie. Lucek zadzwonił i się umuwiliście . A potem obaj obrabialiście tyłek gospodarzowi spotkania. Było tam was czterech . Ty , Lucek , gospodarz i twój ziomek z dzieciństwa.
Powyżej ktoś zadał ci pytanie . JAKI BYŁ POWÓD ŻE Z OSÓB KTÓRE SIĘ Z TOBĄ STYKAŁY WYPRODUKOWAŁEŚ TAKICH WROGÓW.
Powiedz po kolei co oni ci zrobili że tak postąpiłeś ? Po co ich śledziłeś i zbierałeś na nich haki ? Przecież nikt z nich nie zwyzywał cię parówą ani ciotą. To sprawka PZD , A z nim przecież kiedyś razem pracowałeś. I też się pożarłeś .Masz coś w swoim DNA że trzyma się ciebie szujowata natura. Bo nikt poza tobą nie zbiera materiałów aby komuś zaszkodzić , pomówić go , ośmieszyć lub poniżyć.
Ciekawe co na to odpowiesz Jasiek .

Jak to nikt , a twój brat Lucjan to do prawnika z czym latał , nie z materiałami na tych , których sam na Bolcu wyzywał ?
~~Niezalogowany Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 7:39
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Juruś chłopino ...;D
wiele wątków poruszasz ,zadajesz pytania na które już nawet wielokrotnie odpowiadałem...zadajesz je by nadal jątrzyć ale dlaczego nie odpowiadasz na pytania zadawane tobie?...bo prawda jest ci nie po myśli? ...tą samą ''zasadę stosuje twój chamski braciszek ...
jedno pytanie związane z tym szmaciarzem którego wymieniłeś a z którym ja ponoć pracowałem?....pytanie...
gdzie? ...odpowiadam -albo fantazjujesz z niewiedzy albo po prostu łżesz jak ta suka z przysłowia...
jak mi na to odpowiesz napiszę odrobine więcej o tym szmaciarzu ...odrobinę bo więcej nie mogę...

teraz piszesz o jakichś moich ''wrogach'' tylko ponownie ich nie wymieniasz...pisz o jakich ci chodzi...
bo widzisz Juruś -z tymi ''wrogami'' to jest tak jak z niby moimi ''wulgaryzmami''...istnieją tylko w twojej i Lucusiowej chorej wyobraźni...to jest tak jak z tymi moimi ''znajomymi'' którzy piszą że wiedzą ,że mnie znają itp.
ale jak przychodzi do konkretów to sam widzisz...
dlaczego nic nie pisali o fiaciku?....a ty teraz uznajesz to za chwalenie się a nie o to chodziło bo czy mam uznać że Lucuś chwalił się dwoma motorkami na fb? ...a ty sam...pamiętasz swoje dawne zdjęcia na fejsie gdzie dumnie stoisz na tle kilku samochodów?...twoje?....;D
gdzie dzisiaj jakieś focie tym czym handlujesz?...wstydzisz się może ''szrotów''?
pytanie- ty taki ''kreatywny byznes-man'' a do Polski jedziesz ''przewozami''?

za pół godzinki dokończę a ty tymczasem pomyśl nad tym czy owym...;D

(pomyśl też co zrobić by nie walić ordynarnych błędów bo ''' umUwić się '' to chyba nie za bardzo poprawnie Juruniu ;D. )
jak to wytłumaczysz?...dla mnie nie musisz...hahahaha

Janusz , sam pisałeś że posty na Bolcu to nie praca doktorska, błędy się zdarzają.
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 7:41
- Misiu Krzyś mówi że wygrał jakiś żul?
-Tak wygrał bo ludzie zamiast po pas siedzieć w gównie wolą po uszy.
~~Zlodziej od pinokia niezalogowany
przedwczoraj o 8:11
Afera RARS. Złodziej od Mateusza Morawieckiego usłyszał zarzuty. Chodzi o 114 mln zł. Został aresztowany.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza