Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Yogi niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 10:17
Bubu też ma kilka pytań.......bo ponoć będzie pisał książkę o oblotach ciał niebieskich, ale na razie nie ma czasu:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hehe niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 11:22
Same odpowiedzi a on nie widzi, hehe

Kto za kto przeciw nie widzę, hehe
~~Oliwkowozielona Runianka niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 15:24
sam...pamiętasz swoje dawne zdjęcia na fejsie gdzie dumnie stoisz na tle kilku samochodów?...twoje?....;D
gdzie dzisiaj jakieś focie tym czym handlujesz?...wstydzisz się może ''szrotów''?

A więc mnie podglądasz , „stary hazardzisto”
grający na drobniaki , nigdy nie wstydzę się zarabiania
Euro, obojętnie czym handluje ……
Wracając do handlu , „ Schrotthandel” , jest najbardziej w ostatnich czasach na topie …
( z braku części zamiennych ) , a tak na marginesie ,
ile Pan chciałby za tego swojego „Schrotta/Sharana”
czy to może Galaxy” , przyjadę publicznym przewozem , tylko katalizator musi zostać , i zabiorę
złoma , na cmentarzysko do kraju pochodzenia …

Narazie ciężko coś ciekawego trafić , w ofercie
Tuareg 22900 Euro , Honda Hr-V 13700, KIA Sportage 18900 , Audi TT 19500, Opel Insignia 19500 , Audi A6 22700 , i parę tańszych w Pana Budżecie , Passat 1500 Euro , VW Turan 3500 , BMW 318 kombi 6700 , jeżeli zachodzi potrzeba proszę dzwonić …
Telefon do mnie Pan ma ….
~~Z zaświatów niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 15:43
więc nie pal głupa tu Janie , na FB widać
co Jerzy porabia , a że masz żal do losu
, graj częściej w S/T/S/ie i nie zazdrość innym
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 15:44
~~Oliwkowozielona Runianka napisał(a): sam...pamiętasz swoje dawne zdjęcia na fejsie gdzie dumnie stoisz na tle kilku samochodów?...twoje?....;D
gdzie dzisiaj jakieś focie tym czym handlujesz?...wstydzisz się może ''szrotów''?

A więc mnie podglądasz , „stary hazardzisto”
grający na drobniaki , nigdy nie wstydzę się zarabiania
Euro, obojętnie czym handluje ……
Wracając do handlu , „ Schrotthandel” , jest najbardziej w ostatnich czasach na topie …
( z braku części zamiennych ) , a tak na marginesie ,
ile Pan chciałby za tego swojego „Schrotta/Sharana”
czy to może Galaxy” , przyjadę publicznym przewozem , tylko katalizator musi zostać , i zabiorę
złoma , na cmentarzysko do kraju pochodzenia …

Narazie ciężko coś ciekawego trafić , w ofercie
Tuareg 22900 Euro , Honda Hr-V 13700, KIA Sportage 18900 , Audi TT 19500, Opel Insignia 19500 , Audi A6 22700 , i parę tańszych w Pana Budżecie , Passat 1500 Euro , VW Turan 3500 , BMW 318 kombi 6700 , jeżeli zachodzi potrzeba proszę dzwonić …
Telefon do mnie Pan ma ….

Ja nie mam . Proszę podać.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 15:47
Dlaczego Jaśminowcu nie zwracasz temu nieukowi uwagi że wali kolejny błąd?
Zaczyna mnie ciekawić ile błędów by zrobił w spisywanej umowie.
NARAZIE!!!! HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHA
Co za nieuk.
~~Za miedzom niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 16:35
~~sąsiad za płota napisał(a):
może Juruś coś odpisze?...może kolejny ''znajomy'' poda nowe info z lat młodzieńczych?
Kaśka co ty na to? hahahaha..

Wiemy Jasiek że ty zawsze od małego byłeś jakiś " SLISKI ". t
211
skorn
14 czerwca 2025r. o 16:43
~~Czeremcha późna napisał(a): .Masz coś w swoim DNA że trzyma się ciebie szujowata natura. Bo nikt poza tobą nie zbiera materiałów aby komuś zaszkodzić , pomówić go , ośmieszyć lub poniżyć.

+

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza