Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~sąsiad za płota niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 18:28
Nie łżyj bo sprawdziłem. Tak właśnie wyobraź sobie mamy wspólnego znajomego Adama.
Głowkuj .
Pokażesz mi co masz na profilu? To pokazuj tutaj . Zobaczymy tą twoją prawdomówność.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
14 czerwca 2025r. o 18:39
~~sąsiad za płota napisał(a): Nie łżyj bo sprawdziłem. Tak właśnie wyobraź sobie mamy wspólnego znajomego Adama.
Głowkuj .
Pokażesz mi co masz na profilu? To pokazuj tutaj . Zobaczymy tą twoją prawdomówność.

Przemiły " sąsiedzie " , tu nie ma możliwości spełnić twojego życzenia , wiesz jako "stary bolecnauta " że to niemożliwe .
Nie bądź tchórzem , podejdź do płota .

Dopisane 14.06.2025r. o godz. 18:39:

" Sąsiad " zadzwoń do Adama , domyślam się o jakim Adamie piszesz , twoja dzielnica .
14 czerwca 2025r. o 18:41
Jak to niemożliwe? Twoje posty z publicznej domeny które kierowałeś do bratanka Jan bez problemu wkleił? Czytałem .
14240
M21W2
14 czerwca 2025r. o 18:48
" Trzaskowski świętuje koniec kampanii. Jak? Paradą równości "
" Rafał Trzaskowski w trakcie kampanii wyborczej starał się ukrywać swoją przeszłość związaną z uczestnictwem w paradach równości. Jako, że jest już po wyborach - postanowił wybrać się na dzisiejsze wydarzenie.
Ciężko byłoby policzyć maski, które na czas kampanii wyborczej założył Rafał Trzaskowski. Kreował się na polityka, który nigdy nie nakazywał zdejmowania krzyży w urzędach, ze środowiskiem eko-aktywistów nie miał nic wspólnego, a poza tym - jest praktykującym Katolikiem.

Podobnie było z paradami równości, w których w przeszłości chętnie uczestniczył. Jednak, w trakcie jednak z debat prezydenckich, ukrył tęczową flagę, którą wręczył mu Karol Nawrocki. Wtedy - Trzaskowskiemu nie pomogła koalicyjna koleżanka, Magdalena Biejat, którą przejęła flagę."

Trzaskowski walczy z patriotami , walczy aby nie dopuścić do Marszu Niepodległości , ludzie Konfederacji i ich
zwolennicy to faszyści , naziole , taki człowiek miałby być prezydentem Polski .
~~ niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 18:51
TO JAK TO BYŁO Z TYM BRATANKIEM?
MOŻE KTOŚ CI SIĘ WŁAMAŁ NA KONTO I PODPISAŁ TWOIM IMIENIEM I NAZWISKIEM?
OPOWIADAJ.
14240
M21W2
14 czerwca 2025r. o 19:05
~~sąsiad za płota napisał(a): Jak to niemożliwe? Twoje posty z publicznej domeny które kierowałeś do bratanka Jan bez problemu wkleił? Czytałem .

Wiesz coś czego ja sam nie wiem , hejterzy , oszuści tak mają .
" Sąsiad " pyskówek ci się zachciewa ? , jakiegoś bratanka w to wkręcasz ? , napisz coś więcej , poczytam .

Dopisane 14.06.2025r. o godz. 19:00:

~~ napisał(a): TO JAK TO BYŁO Z TYM BRATANKIEM?
MOŻE KTOŚ CI SIĘ WŁAMAŁ NA KONTO I PODPISAŁ TWOIM IMIENIEM I NAZWISKIEM?
OPOWIADAJ.

Też wiesz coś czego ja nie wiem , OPISZ co wiesz .

Dopisane 14.06.2025r. o godz. 19:05:

Na dziś starczy karmy dla hejterłów , jak głodni to do " biedry " po parówki .
14 czerwca 2025r. o 19:08
Jak to co wiem?
Wiem to że przez to że z bratem jesteś skłócony wmieszałeś w to jego dzieciaka bo jesteś takim nienawistnikiem że nawet dzieci w tą swoją kloakę umysłową mieszasz.
Gdzie twój profil gdzie jadąc autobusem na marsz pozujesz do zdjęcia z wnuczkiem? No gdzie?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 19:44
czytałem jak ten łgarz tu się miotał ,jak lawirował...
i wiedziałem że w końcu podwinie kitę pod siebie...;D
tak jak wymiękł na Fb...;D

czytałem też kolejne popisy komis-wojażera...;D
gościu nawet popuścił fantazji że ja go tam ''obserwuję'....;D
jakbym miał kogo...
kończąc ten wątek ...
jakiś ''jaśminowiec'' pytał o numer telefonu...podano? ...nie widzę...

ale jak tu podano mój adres z numerem telefonu włącznie to Jurgen pisał tu że powinienem się cieszyć bo ktoś mnie reklamuje...
A TERAZ NACHY PRZYFALOWAŁY ?....przecież kupiec może zadzwonić? hahahahahaha

nie chce mi się pisać...wolę teraz jakiś filmik ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.