Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~klawisz z Lubania niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 21:34
Sprawdziłem w aktach i już wiem skąd kojarzyłem to nazwisko a teraz wychwytuję ukrytą groźbę . Tak że zbastuj panie Jurek .
Wiesz co to znaczy zbastuj prawda?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatna Cynia niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 21:43
Najbardziej jest nieprzyjemnie upominać , znalazł się nawiedzony z rodowodem ( chyba ) SB-ka i mąci , szuka , węszy , poniża , uważając się bóg wie za kogo ..
zapytam wprost kogo obchodzi prywatne życie , mnie nie …!!! , ten będzie fruinek Bolesławiecki kozaczył, aż go ktoś usadzi , zrozumiałbym 30 latek , figura Arnolda , a tu kurka wódka kupa szmat , na wieszaku
starego Drewniaka … żyj swoim życiem bucu forumowy ….
14 czerwca 2025r. o 21:50
~~znajomy z Chrobrego napisał(a): Nie strasz ,nie strasz bo się ojs//rasz .
Teraz chcesz straszyć bratem? On ma znajomych a ty frajerzyno? Myślisz Jurek że nie wiem że to ty piszesz?
Więc ci powtarzam . Nie strasz ,nie strasz bo straszyć to ty możesz dzieci diabłem. I uważaj abyś to ty się nie zagalopował . A skoro o ławce wspominasz to powiedz co ci Jan na niej proponował ? Bo ja wiem a ty cieciu malinowy nic z tym nie zrobiłeś .Myślisz daremniaku że ludzie cię tu nie pamiętają z tego czym byłeś za młodu? ?

To podkozaczony „ buratino” z Chrobrego jaki masz problem , stań na przeciw i popatrz w oczy , kim byłem za młodu , napewno nie takim ofajtanym po pachy
Cieciem..
~~Lilioworóżowa Perowskia niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 21:54
~~hehe napisał(a): Same odpowiedzi a on nie widzi, hehe

Kto za kto przeciw nie widzę, hehe

do Okulisty ,jak nie widzi ,
do Laryngologa jak nie słyszy
~~Cóż szkodzi obiecać niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 21:58
I co w norce siedzisz i cykasz odpisać ,
zapamiętaj , rok nie wyrok , na boku przeleżę
~~Lilioworóżowa Perowskia niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 22:01
~~Jasio napisał(a): - Misiu Krzyś mówi że wygrał jakiś żul?
-Tak wygrał bo ludzie zamiast po pas siedzieć w gównie wolą po uszy.

no ,nie powiem Dobre
14 czerwca 2025r. o 23:21
ale to wszystko jak ''krew w piach''...;D
ALE WSPOMNĘ O DWÓCH SPRAWACH...
Jurek czy nie proponowałem ci abyś odszukał tego od ''zimowych sandałów'' czy ''plebanka'' a nie jak bezmyślny głupiec wszystko mnie przypisywał?...proponowałem ci to czy nie? ;D
DLACZEGO KIEDY O TO CIĘ PYTAŁEM NIE PRZYZNAŁEŚ ?

Nie obracaj kota , robiąc z siebie doradcę uciśnionych , powiedziałem ci wprost , i jeszcze raz powtarzam , nie powielaj wpisów jak tu chcesz siebie oczyścić z winy , nie szukaj głupszego ….
odpowiedz kto nagminnie wrzuca w sporach z Lucjanem Jurka , kto wyśmiewał się że gdzieś na końcu ulicy Orlej ( jak dobrze pamiętam ) , nie posiadam kapownika , coś związane z Malinowym, kto przypomina nagminnie pochodzenie , masz w tym radość , ….. więc ci jeszcze raz napiszę , nie jest wstydem prawdę powiedzieć, lecz najgorszym draństwem jest z tego robić użytek , kompromitując innych , albo jesteś ograniczony , albo nadal głupa palisz …
Chcesz konfrontacji … , ja nie mam z tym problemu , a Lucjan tym bardziej … zaproszę wszystkie strony zwaśnione i pokażesz swoje oblicze , Przemka również serdecznie zaproszę …. plus niezależnego obserwatora/ psychologa … pisząc to wręcz jestem pewien że użyjesz to do następnych kpin …

Już raz tu kiedyś napisałem o pewnym wykładowcy
na uniwersytecie…
który kredą napisał na tablicy cyfrę 1
pytając zarazem studentów co ona oznacza ..
przypuszczam że też nie wiesz …
a potem napisał jeszcze kilka 00000
, więc wzbudź w sobie cyfrę 1…

A te Twoje popier….dółki o swej wyższości włóż między książki…

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 6:59
~~Szkarłatna Cynia napisał(a): ale to wszystko jak ''krew w piach''...;D
ALE WSPOMNĘ O DWÓCH SPRAWACH...
Jurek czy nie proponowałem ci abyś odszukał tego od ''zimowych sandałów'' czy ''plebanka'' a nie jak bezmyślny głupiec wszystko mnie przypisywał?...proponowałem ci to czy nie? ;D
DLACZEGO KIEDY O TO CIĘ PYTAŁEM NIE PRZYZNAŁEŚ ?

Nie obracaj kota , robiąc z siebie doradcę uciśnionych , powiedziałem ci wprost , i jeszcze raz powtarzam , nie powielaj wpisów jak tu chcesz siebie oczyścić z winy , nie szukaj głupszego ….
odpowiedz kto nagminnie wrzuca w sporach z Lucjanem Jurka , kto wyśmiewał się że gdzieś na końcu ulicy Orlej ( jak dobrze pamiętam ) , nie posiadam kapownika , coś związane z Malinowym, kto przypomina nagminnie pochodzenie , masz w tym radość , ….. więc ci jeszcze raz napiszę , nie jest wstydem prawdę powiedzieć, lecz najgorszym draństwem jest z tego robić użytek , kompromitując innych , albo jesteś ograniczony , albo nadal głupa palisz …
Chcesz konfrontacji … , ja nie mam z tym problemu , a Lucjan tym bardziej … zaproszę wszystkie strony zwaśnione i pokażesz swoje oblicze , Przemka również serdecznie zaproszę …. plus niezależnego obserwatora/ psychologa … pisząc to wręcz jestem pewien że użyjesz to do następnych kpin …

Już raz tu kiedyś napisałem o pewnym wykładowcy
na uniwersytecie…
który kredą napisał na tablicy cyfrę 1
pytając zarazem studentów co ona oznacza ..
przypuszczam że też nie wiesz …
a potem napisał jeszcze kilka 00000
, więc wzbudź w sobie cyfrę 1…

A te Twoje popier….dółki o swej wyższości włóż między książki…

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza