~~znajomy z Chrobrego napisał(a): Nie strasz ,nie strasz bo się ojs//rasz .
Teraz chcesz straszyć bratem? On ma znajomych a ty frajerzyno? Myślisz Jurek że nie wiem że to ty piszesz?
Więc ci powtarzam . Nie strasz ,nie strasz bo straszyć to ty możesz dzieci diabłem. I uważaj abyś to ty się nie zagalopował . A skoro o ławce wspominasz to powiedz co ci Jan na niej proponował ? Bo ja wiem a ty cieciu malinowy nic z tym nie zrobiłeś .Myślisz daremniaku że ludzie cię tu nie pamiętają z tego czym byłeś za młodu? ?
~~hehe napisał(a): Same odpowiedzi a on nie widzi, hehe
Kto za kto przeciw nie widzę, hehe
~~Jasio napisał(a): - Misiu Krzyś mówi że wygrał jakiś żul?
-Tak wygrał bo ludzie zamiast po pas siedzieć w gównie wolą po uszy.
~~Szkarłatna Cynia napisał(a): ale to wszystko jak ''krew w piach''...;D
ALE WSPOMNĘ O DWÓCH SPRAWACH...
Jurek czy nie proponowałem ci abyś odszukał tego od ''zimowych sandałów'' czy ''plebanka'' a nie jak bezmyślny głupiec wszystko mnie przypisywał?...proponowałem ci to czy nie? ;D
DLACZEGO KIEDY O TO CIĘ PYTAŁEM NIE PRZYZNAŁEŚ ?
Nie obracaj kota , robiąc z siebie doradcę uciśnionych , powiedziałem ci wprost , i jeszcze raz powtarzam , nie powielaj wpisów jak tu chcesz siebie oczyścić z winy , nie szukaj głupszego ….
odpowiedz kto nagminnie wrzuca w sporach z Lucjanem Jurka , kto wyśmiewał się że gdzieś na końcu ulicy Orlej ( jak dobrze pamiętam ) , nie posiadam kapownika , coś związane z Malinowym, kto przypomina nagminnie pochodzenie , masz w tym radość , ….. więc ci jeszcze raz napiszę , nie jest wstydem prawdę powiedzieć, lecz najgorszym draństwem jest z tego robić użytek , kompromitując innych , albo jesteś ograniczony , albo nadal głupa palisz …
Chcesz konfrontacji … , ja nie mam z tym problemu , a Lucjan tym bardziej … zaproszę wszystkie strony zwaśnione i pokażesz swoje oblicze , Przemka również serdecznie zaproszę …. plus niezależnego obserwatora/ psychologa … pisząc to wręcz jestem pewien że użyjesz to do następnych kpin …
Już raz tu kiedyś napisałem o pewnym wykładowcy
na uniwersytecie…
który kredą napisał na tablicy cyfrę 1
pytając zarazem studentów co ona oznacza ..
przypuszczam że też nie wiesz …
a potem napisał jeszcze kilka 00000
, więc wzbudź w sobie cyfrę 1…
A te Twoje popier….dółki o swej wyższości włóż między książki…