~~ napisał(a): Jak to jest panie Jurek że tu piszesz różne rzeczy a temacie o wyborze Nawrockiego piszesz prawdę?
~~ napisał(a): Jak to jest panie Jurek że tu piszesz różne rzeczy a temacie o wyborze Nawrockiego piszesz prawdę?
~~sąsiad za płota napisał(a): Jak to niemożliwe? Twoje posty z publicznej domeny które kierowałeś do bratanka Jan bez problemu wkleił? Czytałem .
[/c
Jan wklejał posty mojego wnuka z imieniem i nazwiskiem było to w 2021 r po wprowadzeniu RODO , wnuk jest zwolennikiem Konfederacji z tego powodu pisał o nim że jest faszystą .
Jan nie wklejał żadnych moich postów skierowanych do bratanka , wręcz przeciwnie , stawia mi zarzuty że ja złamałem prawo RODO wklejając moje posty do bratanka .
A jaka jest prawda , wkleiłem jeden jedyny post jaki był i jest na moim profilu post z imionami i nazwiskami a było to
przed wprowadzeniem RODO .
" RODO, czyli Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych, zostało wprowadzone w Polsce i całej Unii Europejskiej 25 maja 2018 roku. "
Tu masz ten post :
Lucjan
21 stycznia 2017
Z głębokim żalem i smutkiem informuję że mój bratanek Przemysław krytyk PiS obrońca KOD-u i demokracji usunął mnie z grona znajomych , przypuszczalny powód - krytyka wpisu jego ojca a mojego brata Zbigniewa który stwierdził że w latach 50- dziesiątych było lepiej i nikt nie represjonował opozycji .
Jan to oszczerca wracający do tematów z przed ośmiu lat a w przypadku Pana M nawet z przed kilkunastu lat i jakiejś
sprawy sądowej .
Wpisy oszczercy Jana to wyzwiska , obelgi , są na moim profilu , czy je odpowiednio wykorzystam zostanie moją " słodką tajemnicą " .