Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
przedwczoraj o 8:19
Jak to jest panie Jurek że tu piszesz różne rzeczy a temacie o wyborze Nawrockiego piszesz prawdę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niezalogowany Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 8:32
~~ napisał(a): Jak to jest panie Jurek że tu piszesz różne rzeczy a temacie o wyborze Nawrockiego piszesz prawdę?

Bo prawda , jak gówno , zawsze na wierzch wypływa.
~~Płomienisty Pomidor niezalogowany
przedwczoraj o 9:59
~~ napisał(a): Jak to jest panie Jurek że tu piszesz różne rzeczy a temacie o wyborze Nawrockiego piszesz prawdę?

Nie bardzo rozumiem , o co Panu chodzi z Doktorem Karolem Nawrockim , prezydentem Elektem Polski , wybranym w bardzo ciężkiej sytuacji i nierównej walki.
Może coś bardziej konkretnego …
Postaram się odpowiedzieć..

~~Płomienisty Pomidor niezalogowany
przedwczoraj o 10:15

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
2 godz. 24 min. temu
ciekawe że teraz to krytykujesz ale nie myśl że w swoim ''kapowniku'' nie mam screenów z tym co POWIELAŁ Lucjan...
nie bądź aż tak naiwnym...

chcesz się spotykać z kimś tam?...tylko po co? ...chcesz coś usłyszeć co będzie pasowało do twoich ''prawd''?
jedną z nich napisał Lucjan łżąc miesiącami jak mu wcześniej kazał kolega a do czego się sam tu przyznał kiedy się z nim pożarł...;D
I TY CHCESZ SPOTKAŃ?...PO CO JAK PO SPOTKANIU ZE MNĄ NIC TO NIE ZMIENIŁO

popatrz jak omijasz wszystko co jest dla ciebie niewygodne...jak piszesz o ''rodzinie Z'' jakby to było jakieś tabu ...a przecież Lucjan nie miał żadnych oporów by wklejać posty o bratanku...
to też przemilczasz...
myślisz że nie mam postów które Lucuś podpisał otwarcie swoim nazwiskiem?...tiu na forum...

więc nie rób z tego tajemnicy tak jak teraz robisz ją nie podając numeru swojego telefonu o który ktoś prosił...;D
na koniec...chcesz być śmiesznym jak twój brat?...a bądź ...
chcesz tu robić za pajaca ?..a rób...
chcesz tu robić za ''mecenasa'' brata bo ''więzi braterskie'' czy jakieś inne bzdety?...a bądź nim...
bo dla mnie możecie nie istnieć tak jak już nie istnieje profil Lucka na FB...;D

WIESZ DLACZEGO NIE ISTNIEJE?...BO NAPISAŁEM TAM PRAWDĘ I NIE POTRAFIŁ TEMU ZAPRZECZYC WIĘC JE ZLIKWIDOWAŁ ...

a teraz czas na zakreślanie zakładów bo wczoraj wszystkie kupony poszły mi w piSSdu więc dzisiaj muszę to odrobić... piszę ci to byś miał się z czego cieszyć...

masz coś do dodania?...tylko konkrety a nie jakieś kolejne bzdety...;D

Czyli konkretnie, jak przewidywałem stosujesz
podobny styl do obecnie rządzących …
oni wszędzie winią PiS , PiS , PiS , PiS
a Jasio w jednym wpisie odnoszącym się do mnie
użył 5 X imię mojego najstarszego brata …
Prawdopodobnie działa na ciebie jak tlen ….

Piszesz ciągle nieprawdę , i dlatego proponuje
ci konfrontacje , w spokojnej atmosferze ( napewno z mojej strony) , masz jakieś obawy …??
a może strach przed ośmieszeniem ….
14240
M21W2
przedwczoraj o 10:26
~~sąsiad za płota napisał(a): Jak to niemożliwe? Twoje posty z publicznej domeny które kierowałeś do bratanka Jan bez problemu wkleił? Czytałem .
[/c

Jan wklejał posty mojego wnuka z imieniem i nazwiskiem było to w 2021 r po wprowadzeniu RODO , wnuk jest zwolennikiem Konfederacji z tego powodu pisał o nim że jest faszystą .

Jan nie wklejał żadnych moich postów skierowanych do bratanka , wręcz przeciwnie , stawia mi zarzuty że ja złamałem prawo RODO wklejając moje posty do bratanka .
A jaka jest prawda , wkleiłem jeden jedyny post jaki był i jest na moim profilu post z imionami i nazwiskami a było to
przed wprowadzeniem RODO .

" RODO, czyli Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych, zostało wprowadzone w Polsce i całej Unii Europejskiej 25 maja 2018 roku. "

Tu masz ten post :
Lucjan
21 stycznia 2017

Z głębokim żalem i smutkiem informuję że mój bratanek Przemysław krytyk PiS obrońca KOD-u i demokracji usunął mnie z grona znajomych , przypuszczalny powód - krytyka wpisu jego ojca a mojego brata Zbigniewa który stwierdził że w latach 50- dziesiątych było lepiej i nikt nie represjonował opozycji .

Jan to oszczerca wracający do tematów z przed ośmiu lat a w przypadku Pana M nawet z przed kilkunastu lat i jakiejś
sprawy sądowej .

Wpisy oszczercy Jana to wyzwiska , obelgi , są na moim profilu , czy je odpowiednio wykorzystam zostanie moją " słodką tajemnicą " .

przedwczoraj o 10:55
zaraz dokończę ...
14240
M21W2
przedwczoraj o 11:28
13 grudnia 2021 udostępniony post na moim profilu Izabeli Kloc Poseł do Parlamentu Europejskiego .

" Dziś zapalamy w oknach świece.
Tak nas nauczył św. Jan Paweł II.
Wtedy, ta paląca się świeca była wyrazem łączności i solidarności z Polską oraz nadziei na lepszą przyszłość dla naszego kraju."

Trzy dni temu skomentował to bolcowy oszczerca ;

" najgorsze obrzydlistwo to dzisiaj powoływać się na jakieś słowa papieża...w Bolesławcu na stosie pozlepianych cegieł robiących za pomniczek ''s'' jest napis z dawnych słów Popiełuszki -zło dobrem zwyciężaj.... i widząc teraz że to zdjęcie wkleja ten typ Lucjan rzygać się chce kiedy wiem kim jest w istocie...mściwy ,jadowity ,przesiąknięty nienawiścią typ...osobnik na wskroś toksyczny ...parafrazując słowa filmowego klasyka - nie ma w słowniku ludzi przyzwoitych słów by odpowiednio określić tego łgarza. "

Ten " człowiek" pokazał kim jest , jedyna adekwatna odpowiedź - LECZ SIĘ OSZCZERCO , OSZCZEKIWACZU .

przedwczoraj o 11:28

A OD DWÓCH DNI NA TWOIM ''PROFILU '' JEST TO...;D

''Nie znaleziono żadnych wyników
Upewnij się, że pisownia jest poprawna, lub spróbuj użyć innych słów kluczowych.''

jest jeszcze jeden Lucjan ale to inny człowiek mający ponad 320 ''znajomych''
sprawdziłem...nikogo nawet z odległych okolic Bolesławca...

a twój adres?...jak to było z tym że miejsce zamieszkania to Jelenia Góra?

w przeciwieństwie do ciebie Lucjan ja wiem co piszę ...i wiem co mi wolno pisać...

zaraz postaram się coś odszukać...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza