~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): TAK ...TO MÓJ WPIS...
A GDZIE TU SŁOWO NIEPRAWDY?
porównałem słowa z pomnika z tym jak tu wyzywasz i obrażasz innych...
ty mający się za wielkiego 'solidarnościowca' plujesz swoim jadem i wulgarnie mnie wyzywałeś
więc o co ci chodzi?
Musisz tylko jedno uwzględnić , twoje wpisy są
celowe , to podburzanie do reakcji emocjonalnej
, innymi słowami ująć , jest to czysty „Mobbing”
danej osoby , lub osób , sprowadzający do czynów nie kontrolowanych , przykładem najbliższym jest
21 letni uczeń z Graz w Austrii , który był non stop dołowany …. A zemsta była tragedią dla wielu rodzin … więc zacznij włączać to co nazywałeś kiedyś
„ Fasolką” , napisze ci wprost nie rzucając gołosłownych obietnic, kara kiedyś cię dosięgnie ,
a jak już będziesz ukarany , będziesz sobie zadawał pytanie dlaczego właśnie „mnie to spotkało”
Napiszę ci nie w geście triumfu …!!
Lecz w geście litości , z dodatkiem , tłumaczyłem , ostrzegałem , nie zrozumiałeś ….
Wiesz jaki świat byłby piękny bez takich nawiedzonych , niespełnionych …??
Mobbing to celowe, powtarzające się i wrogie zachowanie mające na celu nękanie, upokarzanie lub wykluczanie jednostki lub grupy. Może przybierać różne formy, zarówno werbalne, jak i fizyczne, i często występuje przez dłuższy okres czasu.
Uporczywe nękanie (art. 190a k.k.):
Uporczywe nękanie, znane również jako Mobbing polega na celowym i uporczywym wzbudzaniu u innej osoby poczucia zagrożenia, poniżenia lub udręczenia, lub istotnym naruszaniu jej prywatności.
Przestępstwo to zagrożone jest karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat.
Od tego nie uciekniesz …….