~~ napisał(a): Więc dlaczego nie pozywasz miękka fajo?
Napisałem wyraźnie
~~ napisał(a): Więc dlaczego nie pozywasz miękka fajo?
Brak ścigania z urzędu:
" W większości przypadków naruszenia przepisów RODO, UODO nie ściga ich z urzędu, a jedynie podejmuje działania na skutek skargi osoby poszkodowanej. "
No więc Jan cię pozwał. Nie urząd tylko w związku ze skargą jako poszkodowanego.
Coś tam dodajesz ale miękka fajo nie piszesz w jasny sposób tego że nie podawałeś danych. To wiele mówi .
Więc z kogo chcesz tu robić ID,OTÓW?
W szkole podstawowej uczono czytania tekstu ze zrozumieniem , daj dziecku to ci wyjaśni CO ZNACZY BEZPODSTAWNE OSKARŻENIE na wszelki wypadek jak nie masz dziecka w podstawówce czytaj to co wklejam 100 razy , jest szansa że zrozumiesz .
" Bezpodstawne oskarżenie (zwane też fałszywym oskarżeniem) jest przestępstwem uregulowanym w art. 234 Kodeksu karnego. Polega ono na składaniu fałszywych zarzutów przed organami ścigania, które dotyczą popełnienia przestępstwa lub wykroczenia przez inną osobę, wiedząc, że zarzuty są nieprawdziwe. "
Jana w pewnym sensie usprawiedliwia to że nie wiedział że jego zarzuty są nieprawdziwe to dotyczy złożenia zawiadomienia na policję .
Fałszywe zarzuty stawiał i stawia nadal na forum , właśnie to przedstawiłem Pani Komisarz - BEZPODSTAWNE OSKARŻENA NA BOLCU .
~~ napisał(a): Więc z kogo chcesz tu robić ID,OTÓW?
Ty sam z siebie robisz ID, JOTĘ . miękka fajo do kwadratu .
Dopisane 15.06.2025r. o godz. 17:18:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): 432. -0 DS 22.....202....
Też mam sygnaturę z prokuratury - 371, -3 KP 07 - 11 - 2024 .....
Zakpiłem z ciebie zmieniając cyfry i litery . Jak byś miał troszeczkę oleum w głowie sam byś to zauważył .
Mogę ci osobiście pokazać że miałem i mam nadal ten sam swój profil na F b , wiem że jesteś Tchórzem i odpiszesz
znanym mi bełkotem . Nie znam sposobu aby z Tchórza zrobić odważnego człowieka .