~~Emigranci niezalogowany 15 czerwca 2025r. o 22:23
Kilka milionów Polaków jest na emigracji . W wielu krajach świata.
Sporo z nich zasłynęło jako złodzieje i kombinatorzy. I to ci którzy porzucili Polskę najbardziej drą mordy przeciw demokratycznym rządom. Im w głowie Brauny i Menzeny. Bo wiedzą że tak czy siak to im obojętne. Czym tu gorzej tym im lepiej. Emigrant pracujący to to samo co Polak pracujący. A socjale to emigranci nikogo nie zmuszają. Jak ktoś daje to biorą.
Popaprani prawicowcy zaciągną nas do szamba.
My na wsi nie lubimy tu żadnych obcych. No chyba że za półdarmo pracują u nas w gospodarstwach. Szkoda że nie ma podatku na kościoły bo by się przynajmniej lewackie bezbożniki przyczynili do boskości.
My na wsi nie lubimy tu żadnych obcych. No chyba że za półdarmo pracują u nas w gospodarstwach. Szkoda że nie ma podatku na kościoły bo by się przynajmniej lewackie bezbożniki przyczynili do boskości.
Nie może a jesteście tępi.cha cha cha
Jest was więcej ale bez nas mieszczuchów popadacie na ryje. cha cha cha
Przyjdzie wam mieszkać w wozach Drzymały i orać drewnianym radłem kiedy przestaniemy od was wieśniaki kupować wasze kapustki i kartofelki.
Rozmowa wsioka z miastowym
Pyta wsiok.
- Jesteś gejem?
-Dlaczego tak myślisz?
- Bo widziałem jak przed chwilą rozmawiałeś z gejem.
- Zrozum jedno. Teraz rozmawiam z tobą a przecież nie jestem idio/t/ą
~~sąsiad za płota napisał(a): Luckowi szczena z wrażenia wypadła i nie ma jak odpowiedzieć . ;]]
Jak kundel na ciebie szczeka z za płota podchodzisz pod płot i odszczekujesz to twoja sprawa, mnie oszczekiwanie nie rusza . Psy szczekają karawana jedzie dalej. ... Miłego dnia.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.