~~Trudno nadążyć napisał(a): A tymczasem Giertych oznajmia, że największym jego sukcesem było wywołanie w Polakach przeświadczenia, że działania PiS w poprzedniej kadencji były niezgodne z prawem.
Jeszcze raz...
wywołanie przeświadczenia ;)
Czegoś nie rozumiecie
~~taka jest prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): A tymczasem Giertych oznajmia, że największym jego sukcesem było wywołanie w Polakach przeświadczenia, że działania PiS w poprzedniej kadencji były niezgodne z prawem.
Jeszcze raz...
Czegoś nie rozumiecie
Ja oznajmiam że dopiero kiedy Jaraka wyniosą nogami do przodu , uspokoi się w polskiej polityce.
Rozumiecie ?, dopóki Kaczyński kuśtyka po tym świecie , dopóty będzie mącił . Trzymam kciuki aby jak najszybciej trzepnął kopytami .
~~Emigranci napisał(a): Kilka milionów Polaków jest na emigracji . W wielu krajach świata.
Sporo z nich zasłynęło jako złodzieje i kombinatorzy. I to ci którzy porzucili Polskę najbardziej drą mordy przeciw demokratycznym rządom. Im w głowie Brauny i Menzeny. Bo wiedzą że tak czy siak to im obojętne. Czym tu gorzej tym im lepiej. Emigrant pracujący to to samo co Polak pracujący. A socjale to emigranci nikogo nie zmuszają. Jak ktoś daje to biorą.
Popaprani prawicowcy zaciągną nas do szamba.
~~taka jest prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): A tymczasem Giertych oznajmia, że największym jego sukcesem było wywołanie w Polakach przeświadczenia, że działania PiS w poprzedniej kadencji były niezgodne z prawem.
Jeszcze raz...
Czegoś nie rozumiecie
Ja oznajmiam że dopiero kiedy Jaraka wyniosą nogami do przodu , uspokoi się w polskiej polityce.
Rozumiecie ?, dopóki Kaczyński kuśtyka po tym świecie , dopóty będzie mącił . Trzymam kciuki aby jak najszybciej trzepnął kopytami .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~sąsiad za płota napisał(a): Luckowi szczena z wrażenia wypadła i nie ma jak odpowiedzieć . ;]]
Jak kundel na ciebie szczeka z za płota podchodzisz pod płot i odszczekujesz to twoja sprawa, mnie oszczekiwanie nie rusza . Psy szczekają karawana jedzie dalej. ... Miłego dnia.
14240
M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024
Dałeś głos kundlu, ulżyło.
Janusz Janusz.,..no i kurna musiałem jechać do ''biedry'' ...cały alkohol jaki miałem przeznaczony do północy już wychlałem a co po północy? mamy siedzieć o suchych gębach?...musiałem dokupić ...dobrze że mam zapobiegliwą sąsiadkę ...pani Zenobia spod dwójki od lat nigdy nie odmawia ...spragnionym ...nawet o północy... Wytrzeźwiej, nie szukaj zaczepki.
~~Polak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emigranci napisał(a): Kilka milionów Polaków jest na emigracji . W wielu krajach świata.
Sporo z nich zasłynęło jako złodzieje i kombinatorzy. I to ci którzy porzucili Polskę najbardziej drą mordy przeciw demokratycznym rządom. Im w głowie Brauny i Menzeny. Bo wiedzą że tak czy siak to im obojętne. Czym tu gorzej tym im lepiej. Emigrant pracujący to to samo co Polak pracujący. A socjale to emigranci nikogo nie zmuszają. Jak ktoś daje to biorą.
Popaprani prawicowcy zaciągną nas do szamba.
Najwięcej jest ich w USA i Niemczech.
To zdrajcy którzy nie powinni mieć prawa głosu w sprawach Polski . Tym bardzie w wyborów.
Chcą głosować to wracać tu i mieszkać.