Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~skorn niezalogowany
wczoraj o 6:15
~~Trudno nadążyć napisał(a): A tymczasem Giertych oznajmia, że największym jego sukcesem było wywołanie w Polakach przeświadczenia, że działania PiS w poprzedniej kadencji były niezgodne z prawem.
Jeszcze raz...
wywołanie przeświadczenia ;)
Czegoś nie rozumiecie

Roman Giertych

Będę zmuszony pozwać TV Republikę, która użyła mojego publicznie dostępnego programu na YouTube przedstawiając go jako tajną taśmę zdobytą przez informatora. Moje programy na YouTube są objęte prawami autorskimi i wykorzystywanie ich w programie TV Republika to zwykła kradzież.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pawi Chaber niezalogowany
wczoraj o 6:17
~~taka jest prawda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): A tymczasem Giertych oznajmia, że największym jego sukcesem było wywołanie w Polakach przeświadczenia, że działania PiS w poprzedniej kadencji były niezgodne z prawem.
Jeszcze raz...
Czegoś nie rozumiecie

Ja oznajmiam że dopiero kiedy Jaraka wyniosą nogami do przodu , uspokoi się w polskiej polityce.
Rozumiecie ?, dopóki Kaczyński kuśtyka po tym świecie , dopóty będzie mącił . Trzymam kciuki aby jak najszybciej trzepnął kopytami .

To PIS przez następne 20 lat będzie jechał na tragedii, że Jarka podstępnie otruli ludzie Tuska !
~~Polak niezalogowany
wczoraj o 6:48
~~Emigranci napisał(a): Kilka milionów Polaków jest na emigracji . W wielu krajach świata.
Sporo z nich zasłynęło jako złodzieje i kombinatorzy. I to ci którzy porzucili Polskę najbardziej drą mordy przeciw demokratycznym rządom. Im w głowie Brauny i Menzeny. Bo wiedzą że tak czy siak to im obojętne. Czym tu gorzej tym im lepiej. Emigrant pracujący to to samo co Polak pracujący. A socjale to emigranci nikogo nie zmuszają. Jak ktoś daje to biorą.
Popaprani prawicowcy zaciągną nas do szamba.

Najwięcej jest ich w USA i Niemczech.
To zdrajcy którzy nie powinni mieć prawa głosu w sprawach Polski . Tym bardzie w wyborów.
Chcą głosować to wracać tu i mieszkać.
~~bzyk niezalogowany
wczoraj o 8:55
~~taka jest prawda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): A tymczasem Giertych oznajmia, że największym jego sukcesem było wywołanie w Polakach przeświadczenia, że działania PiS w poprzedniej kadencji były niezgodne z prawem.
Jeszcze raz...
Czegoś nie rozumiecie

Ja oznajmiam że dopiero kiedy Jaraka wyniosą nogami do przodu , uspokoi się w polskiej polityce.
Rozumiecie ?, dopóki Kaczyński kuśtyka po tym świecie , dopóty będzie mącił . Trzymam kciuki aby jak najszybciej trzepnął kopytami .

I to jest ,jakby to powiedział oszczany dziadyga ,konkretny konkret .
~~Złocistozielony Szarłat niezalogowany
wczoraj o 9:00
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~sąsiad za płota napisał(a): Luckowi szczena z wrażenia wypadła i nie ma jak odpowiedzieć . ;]]

Jak kundel na ciebie szczeka z za płota podchodzisz pod płot i odszczekujesz to twoja sprawa, mnie oszczekiwanie nie rusza . Psy szczekają karawana jedzie dalej. ... Miłego dnia.
14240
M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024

Dałeś głos kundlu, ulżyło.

Janusz Janusz.,..no i kurna musiałem jechać do ''biedry'' ...cały alkohol jaki miałem przeznaczony do północy już wychlałem a co po północy? mamy siedzieć o suchych gębach?...musiałem dokupić ...dobrze że mam zapobiegliwą sąsiadkę ...pani Zenobia spod dwójki od lat nigdy nie odmawia ...spragnionym ...nawet o północy... Wytrzeźwiej, nie szukaj zaczepki.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
wczoraj o 10:31
14240
M21W2
2godz.12min temu28.11.2024
Dałeś głos kundlu, ulżyło

;D
~~Zarumieniona Metasekwoja niezalogowany
wczoraj o 10:37
~~Polak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Emigranci napisał(a): Kilka milionów Polaków jest na emigracji . W wielu krajach świata.
Sporo z nich zasłynęło jako złodzieje i kombinatorzy. I to ci którzy porzucili Polskę najbardziej drą mordy przeciw demokratycznym rządom. Im w głowie Brauny i Menzeny. Bo wiedzą że tak czy siak to im obojętne. Czym tu gorzej tym im lepiej. Emigrant pracujący to to samo co Polak pracujący. A socjale to emigranci nikogo nie zmuszają. Jak ktoś daje to biorą.
Popaprani prawicowcy zaciągną nas do szamba.

Najwięcej jest ich w USA i Niemczech.
To zdrajcy którzy nie powinni mieć prawa głosu w sprawach Polski . Tym bardzie w wyborów.
Chcą głosować to wracać tu i mieszkać.

I tu się z tobą zgodzę jeżeli , załatwisz wycofanie
głosów wyborców zza granicy dotyczących ,
wyborów parlamentarnych z 2023 roku ,
gdzie była największa frekwencja głosujących na
PO i koalicjantów, dzisiaj rządził by PiS samodzielnie.
A odbierać obywatelom Polskim prawo to możesz,
W Rosji i Białorusi , tam pasujesz z tym nastawieniem do rodaków żyjących poza granicami kraju ….

~~Janusz niezalogowany
wczoraj o 10:57
Prawo wyborcze odebrała Polakom ,,apka'' Mateckiego .
A więc mamy tu potwierdzenie tego że mamy tu już i Białoruś i Rosję. Teraz już tylko krok i będziemy mieli Koreę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza