Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Wystarczy pomyśleć niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 20:16
Lucuś , a tobie nie przeszkadza że w partii którą tak popierasz jest tak dużo ludzi zagrożonych odsiadką za pospolite złodziejstwo ? Znowu nam powiesz że nie ma wyroku to nie ma winnego ? A kościółek do którego biegasz mieszający się do polityki . Sami uczciwi pasterze ? Uczciwi i godni naśladowania ? No i ten twój elekt kombinator mieszkaniowy. Gdyby tak trzasku zrobił wałek z mieszkaniem to byś tu darł ryja na cały kraj.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ja niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 20:27
Wielokrotnie na przestrzeni lat monitowałem i przestrzegałem dobrych ludzi aby nie dawali wiary wszelkiego rodzaju manipulatorom i oszołomom politycznym . W tym Kon/federaci i PiS. - Sprawa dotyczy Polskiej waluty PLN.
Otóż mili państwo , wystarczył atak Izraela na Iran a nasza narodowa waluta w jeden dzień poniosła dotkliwe straty . I to nie tylko w stosunku do głównych walut światowych $ , € , Funt i Frank Szwajcarski ale nawet do Czeskiej korony . Co jest wyznacznikiem słomianej pozycji złotego.
Oczywiście wraz z jej spadkiem po kieszeni dostaje każdy obywatel Rzeczypospolitej dostające wypłatę w PLN. / Ci z Europarlamentu i pisowcy i Konfederaci mogą spać spokojnie. Poseł Mentzen też bo oszczędności ma w € i Bit/coinach.
To jak na razie małe tąpniecie ale sygnał że zostaliście nabici w buteleczkę po occie.
~~Ci rozsądni to zrobili niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 20:30
Ci bardziej rozsądni wycofali się z bazgrania tu. Bo nie dość że są bardzo stronniczy to mordują w p i s y z nieznanych powodów. Tu liczy się tylko biznes a wy go napędzacie.
~~stary bolecnauta niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 20:43
Wystarczy pomyśleć.
Kto pamięta co tu się działo w temacie o wiosennym czy zimowym bajaniu? Tam aż kipiało od aktywnych bolecnautów. Przypomnijcie sobie jak wielu tu pisało . Ten temat miał tyle odsłon że przebijał ilością kilka innych tematów. A dzisiaj co?
Redakcja to wręcz w popisowy sposób spier---iła .
Doszło nawet do tego że już nawet naczelny wyzywa bolecnautów .
To pokaz tego że w dupie ma was i wasze zdanie .
22745
oprych
14 czerwca 2025r. o 21:05
~~stary bolecnauta napisał(a): Wystarczy pomyśleć.
Kto pamięta co tu się działo w temacie o wiosennym czy zimowym bajaniu? Tam aż kipiało od aktywnych bolecnautów. Przypomnijcie sobie jak wielu tu pisało . Ten temat miał tyle odsłon że przebijał ilością kilka innych tematów. A dzisiaj co?
Redakcja to wręcz w popisowy sposób spier---iła .
Doszło nawet do tego że już nawet naczelny wyzywa bolecnautów .
To pokaz tego że w dupie ma was i wasze zdanie .

Nie ma co się dziwić.
W większości tematów "ścierają" się ze sobą wielbiciele danych partii politycznych, albo wyzywają się dawni znajomi, wyciągając na forum swoje prywatne "brudy". Następnie " kierowcy tirów" którzy piszą takie bzdety że się nawet tego czytać nie chce.

Też już rzadko tu zaglądam bo nie ma tu już nic sensownego :(
~~Szkarłatna Cynia niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 21:18
~~sąsiad za płota napisał(a): Jak to co wiem?
Wiem to że przez to że z bratem jesteś skłócony wmieszałeś w to jego dzieciaka bo jesteś takim nienawistnikiem że nawet dzieci w tą swoją kloakę umysłową mieszasz.
Gdzie twój profil gdzie jadąc autobusem na marsz pozujesz do zdjęcia z wnuczkiem? No gdzie?

Co się wcinasz koński łbie w nie swoje sprawy
Jak ciebie tak bardzo interesuje , co , gdzie i kiedy
udaj się do brata uciśnionego , i niech ci prawdę
powie jak na spowiedzi , a że agresywny jest , i nieobliczalny , może stać się większym wrogiem Jasia
, jak przyjacielem .. jak będziesz tłuczku nadal kopał w gnieździe rodziny Z. , to nie będzie ławeczki , dyskusji z prośbą o zaniechanie , podjedzie Gario sam osobiście , złapie za szmaty kolesia z Dolnych , i zobaczy druga twarz ( tą prawdziwą ) . Bo powoli się zagalopował Jan
~~stary bolecnauta niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 21:21
Ja ci napiszę tak. Każdy temat prędzej czy później ktoś zamieni w szambo.
A to pisząc o matkach a to pisząc o poddaszach.
To że piszą tu wielbiciele tej czy innej partii to normalne ale nienormalne już są wyzwiska które szybko ci ,,trzymający władze '' mogliby zlikwidować. Tyle że im to nie pasuje a nawet jest im na rękę.
Oni myślą że wprowadzenie algorytmów załatwi za nich sprawę a ja ci teraz udowodnię że nie.
Czytaj.
Administratorzy portalu robię w c,h,u.j,a bolecnautów.
Jak myślisz ? Zadziała autokorekta?
~~znajomy z Chrobrego niezalogowany
14 czerwca 2025r. o 21:32
Nie strasz ,nie strasz bo się ojs//rasz .
Teraz chcesz straszyć bratem? On ma znajomych a ty frajerzyno? Myślisz Jurek że nie wiem że to ty piszesz?
Więc ci powtarzam . Nie strasz ,nie strasz bo straszyć to ty możesz dzieci diabłem. I uważaj abyś to ty się nie zagalopował . A skoro o ławce wspominasz to powiedz co ci Jan na niej proponował ? Bo ja wiem a ty cieciu malinowy nic z tym nie zrobiłeś .Myślisz daremniaku że ludzie cię tu nie pamiętają z tego czym byłeś za młodu? ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza