Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Janusz niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 12:30
~~Hebanowa Puszkinia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): „Jest rzeczywiście fatalna atmosfera w środowisku sędziowskim. Jest szczucie przeciwko sędziom, którzy zostali powołani w ciągu ostatnich dziewięciu lat. Jest obawa przed prześladowaniami. Oni zresztą są prześladowani w wielu przypadkach” – powiedział prezydent Andrzej Duda na konferencji prasowej w Singapurze.''

AŻEJ NIE PIERD.........ziel....
NIGDZIE NIE CZYTAŁEM BY NOMINOWANY NOCĄ TWÓJ KOMUSZY SĘDZIA PIOTROWICZ CZY NAWACKI CZUŁ SIĘ ZASZCZUTY JAK CHOCIAŻBY TULEYA

Ązej ...idź chłopino ,popływaj sobie dżonką a nie tu pierdo....sz o ''prześladowaniach'' bo to ty tragiczny gościu spieprzyłeś wszystko co mogłeś w sądownictwie do spóły ze Zbyniem ''ZERO'' ...;D

obaj przypominacie prosty rachunek....0 + 0 = 0

Fajnie napisałeś ogólnikowo co zrobił Duda źle , a teraz poproszę o konkrety , nie te pobudzające emocje u niekompetentnych , idących za tobą jak byś był „Bożyszczem” na Bolesławieckim forum , te bajki możesz opowiedzieć podczas pogawędki na „Żwirowni” , tam ci uwierzą … Fizyczny …

Oooo, prawnik konstytucjonalista nas zaszczycił , witamy na Bolcu.info.

Ty się za robotę weź , dość mam łożenia kasy z moich podatków , na PiSia patologię .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Znajomy wasz niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 12:48
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chabrowa Przylaszczka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jest tu taki jeden co dupę lizał temu co był za tym od ''za i przeciw''...później podarł jego zdjęcie...
teraz jest za sutenerem ,gangusem i kryptofaszystą...
jego pytaj o przyszłość Polski ...

zanim kogoś zaczniesz pytać sam przedstaw swoje ''wizje''..;D

Dałbyś już spokój z tymi nic nie wartymi wpisami ,
Jesteś jak namolny dzieciak , ach jedna pani drugiej pani …

A NIBY DLACZEGO SKORO JE CZYTASZ I KOMENTUJESZ?
pajac nawet na Fb mnie obserwuje, kopiuje wpisy manipulując nimi ,szuka zaczepek a ja mam mu odpuszczać?
uważasz że z jego strony to nie jest dziecinada tylko z mojej?

on dobrze wie że teraz kiedy go ustawiłem ''do pionu'' i zmusiłem tym do tego by zaprzestał chamskich wyzwisk jedyne co może to szukać zaczepek ...
i to robi a ja nie z tych co byle pajacowi odpuszczają...

czy krótka żartobliwa kopia tekstu pisanego do szkolnej przyjaciółki to czasem nie jest to o czym piszesz czyli ''jedna pani drugiej pani...''
miernota niech więcej poświęci swojemu życiu zamiast wchodzić w moje czy...bratanka...;D
kumasz ''czaczę''? ;D

Tylko problem masz ty , i tylko ty , adekwatnie
dostajesz odpowiedzi na zarzuty nieprawdziwe , po co i na co ??? , były ci potrzebne wiadomości o Lucjanie u Przemka , zachowałeś się jak zwykły SB-cki oficer .
Czy ty uważasz że ktoś sobie pozwoli ubliżać ???
Jesteś zwykłym „Antypatycznym Błaznem” forumowym , nie będę wracał do starych lat , i kim byłeś w przeszłości która ciągnie się za tobą , jak nieodcięta pępowina…
Napisz konkretnie kim była dla ciebie rodzina Z..
przed całym tym zamieszaniem jakie tu wywołałeś ,
co szczególnie ci zawinili ….
Masz jedyne szczęście , znam Jurka bardzo dobrze , oraz rozmawiałem z nim o tej ciągnącej się sytuacji twojego autorstwa…
jedynie jak skomentował , w dosłownie tego słowa
znaczeniu ( chorych trzeba leczyć , i mieć litość nad nimi) ..

~~Jasiu niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 14:48
Każdy PiSowiec powinien zachorować na pryszczycę ,żeby im te bezczelne mordy , pokryły ropiejące pryszcze . Od razu było by wiadomo kto zacz.
~~Zielonoszara Szydlica niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 15:07
Wyobraźcie sobie , faktycznie nie był to łatwy proces …..! człowiek zagubiony w życiu … zostaje jeszcze bardziej dołowany poprzez upatrzenie go jako ofiary , maniakalnie nawiedzonego/łaknącego blasku osobnika , którego dzisiaj hołdujecie na tym forum, zwykły fizyczny zjadacz chleba powszedniego ,
wykorzystuje waszą słabość , dzieli mieszkańców
, podrzucając co rusz wpisy z emocjonalnymi tekstami,
nie dajcie się zwieść , to manipulant niezaakceptowany od lat szkolnych …

~~69 niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 15:11
~~Zielonoszara Szydlica napisał(a): Wyobraźcie sobie , faktycznie nie był to łatwy proces …..! człowiek zagubiony w życiu … zostaje jeszcze bardziej dołowany poprzez upatrzenie go jako ofiary , maniakalnie nawiedzonego/łaknącego blasku osobnika , którego dzisiaj hołdujecie na tym forum, zwykły fizyczny zjadacz chleba powszedniego ,
wykorzystuje waszą słabość , dzieli mieszkańców
, podrzucając co rusz wpisy z emocjonalnymi tekstami,
nie dajcie się zwieść , to manipulant niezaakceptowany od lat szkolnych …

Lucjan to zakała tego portalu.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 15:37
~~Hebanowa Puszkinia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): „Jest rzeczywiście fatalna atmosfera w środowisku sędziowskim. Jest szczucie przeciwko sędziom, którzy zostali powołani w ciągu ostatnich dziewięciu lat. Jest obawa przed prześladowaniami. Oni zresztą są prześladowani w wielu przypadkach” – powiedział prezydent Andrzej Duda na konferencji prasowej w Singapurze.''

NIGDZIE NIE CZYTAŁEM BY NOMINOWANY NOCĄ TWÓJ KOMUSZY SĘDZIA PIOTROWICZ CZY NAWACKI CZUŁ SIĘ ZASZCZUTY JAK CHOCIAŻBY TULEYA

Ązej ...idź chłopino ,popływaj sobie dżonką a nie tu pierdo....sz o ''prześladowaniach'' bo to ty tragiczny gościu spieprzyłeś wszystko co mogłeś w sądownictwie do spóły ze Zbyniem ''ZERO'' ...;D

Fajnie napisałeś ogólnikowo co zrobił Duda źle , a teraz poproszę o konkrety , nie te pobudzające emocje u niekompetentnych , idących za tobą jak byś był „Bożyszczem” na Bolesławieckim forum , te bajki możesz opowiedzieć podczas pogawędki na „Żwirowni” , tam ci uwierzą … Fizyczny …

no ty to nie jesteś ''bożyszczem'' chociaż chciałbyś się za takiego tu mieć...;D
a że boisz się pisać otwarcie to chowasz się waląc niby z anonima pajacu...
a co tam u mnie na fejsiku miernoto? ;D
bo widzę wieśniaku że nadal błąka ci się myśl o ,,Żwirowni''...;D

NACHY CI FALUJĄ TCHÓRZU AŻ MIŁO PATRZEĆ...;D

dlatego ani słówkiem łgarzu nie odnosisz się do mojego wcześniejszego postu...HAHAHA
~~Konkretny gość niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 15:48
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hebanowa Puszkinia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): „Jest rzeczywiście fatalna atmosfera w środowisku sędziowskim. Jest szczucie przeciwko sędziom, którzy zostali powołani w ciągu ostatnich dziewięciu lat. Jest obawa przed prześladowaniami. Oni zresztą są prześladowani w wielu przypadkach” – powiedział prezydent Andrzej Duda na konferencji prasowej w Singapurze.''

no ty to nie jesteś ''bożyszczem'' chociaż chciałbyś się za takiego tu mieć...;D
a że boisz się pisać otwarcie to chowasz się waląc niby z anonima pajacu...
a co tam u mnie na fejsiku miernoto? ;D
bo widzę wieśniaku że nadal błąka ci się myśl o ,,Żwirowni''...;D

NACHY CI FALUJĄ TCHÓRZU AŻ MIŁO PATRZEĆ...;D

dlatego ani słówkiem łgarzu nie odnosisz się do mojego wcześniejszego postu...HAHAHA

Bezowocny wpis !!!!!!!!!!
Brak argumentacji , to uderzenie z szczyptą
emocji dla wielbicieli…
Po wpisie wizualny wygląd autora , 196 cm wzrostu , 98 kilo wagi , przystojny brunet , po kilku uczelniach wyższych , usytuowany biznesmen ( z S.T.Su)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 czerwca 2025r. o 15:57
~~Znajomy wasz

on dobrze wie że teraz kiedy go ustawiłem ''do pionu'' i zmusiłem tym do tego by zaprzestał chamskich wyzwisk jedyne co może to szukać zaczepek ...

Tylko problem masz ty , i tylko ty , adekwatnie
dostajesz odpowiedzi na zarzuty nieprawdziwe , po co i na co ??? , były ci potrzebne wiadomości o Lucjanie u Przemka , zachowałeś się jak zwykły SB-cki oficer .
Czy ty uważasz że ktoś sobie pozwoli ubliżać ???
Jesteś zwykłym „Antypatycznym Błaznem” forumowym , nie będę wracał do starych lat , i kim byłeś w przeszłości która ciągnie się za tobą , jak nieodcięta pępowina…
Napisz konkretnie kim była dla ciebie rodzina Z..
przed całym tym zamieszaniem jakie tu wywołałeś ,
co szczególnie ci zawinili ….
Masz jedyne szczęście , znam Jurka bardzo dobrze , oraz rozmawiałem z nim o tej ciągnącej się sytuacji twojego autorstwa…
jedynie jak skomentował , w dosłownie tego słowa
znaczeniu ( chorych trzeba leczyć , i mieć litość nad nimi) ..
[/c napisał(a):
o proszę ...jakiś ''tajniak'' się tu uzewnętrznia...;D
I TEŻ PISZE O CZYMŚ ''ADEKWATNYM'' JAKBY NIE ZNAŁ INNYCH SŁÓW ...
NAPISZ WIĘC FRAJERZYNO ODNOŚCIE POZWALANIA SOBIE NA UBLIŻANIE CZY MAM NA TO POZWALAĆ JAKIEMUŚ WIEŚNIAKOWI BY MNIE WYZYWAŁ OD ''CIOT'' I ''PARÓW''?
NIE ODPOWIESZ BO JESTEŚ FRAJERZYNA ...;D

czy to nie ten wieśniak sam tu nie pisał że- ''chciałem adres ,dostałem....nawet numer telefonu dostałm''...;D
I TY MI PSZESZ ŻE TO JA CHCIAŁEM JAKIEŚ NAMIARY NA TEGO PAJACA?...;D
a dlaczego nie wracasz do tych niby młodych lat?...dawaj...
może dowiem się kolejnych twoich ''rewelacji''..;D

kim była dla mnie rodzina Z? ...NIKIM...I JEST TAK DALEJ....;D
ja wywołałem ''zamieszanie''?...pajacu nie łżyj...
kiedy pisałem w nowo założonym temacie o ''s'' nagle pojawił się Lucuś i co?...wyjechał z wyzwiskami na początku od ''resortowych dzieci '' a później od ''komuchów''
później szedł w tym coraz dalej aż przegiął ''pałę '' i dlatego jest dzisiaj w takiej sytuacji w jakiej sam się postawił...

ty znasz Jurka?...poważnie?....HAHAHAHAHA
naiwniaku ..
może wy potrzebujecie litości ale z mojej strony Lucusiu jej nie zaznasz...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza