~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy to nie ty pisałeś tutaj ''list błagalny'' do redakcji gdzie prosiłeś o wyjaśniania?
bo żaliłeś się że ktoś pisze w twoim imieniu a to ''nie jest w zgodzie z twoimi prekonaniami''
mnie to boli?...;D
gościu - to twój brat często tu podkreśla że mnie ''dwÓkrotnie'(sic!) zbanowano...
nieuk ...;D
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Mój brat Lucjan to pieniacz , chciał wsadzić do więzienia sąsiada , który radził mu posprzątanie w obejściu.
~~Srebrna Mydlnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy to nie ty pisałeś tutaj ''list błagalny'' do redakcji gdzie prosiłeś o wyjaśniania?
bo żaliłeś się że ktoś pisze w twoim imieniu a to ''nie jest w zgodzie z twoimi prekonaniami''
mnie to boli?...;D
gościu - to twój brat często tu podkreśla że mnie ''dwÓkrotnie'(sic!) zbanowano...
nieuk ...;D
Odniosę się do ciebie Janie , ot tak po ludzku
weź sobie „cep” i ….. resztę się domyśl , a bystry chyba jesteś „list błagalny” , całkiem Cię oderwało od rzeczywistości, ( prekonaniami) zapewne literówka.
czy ci pomaga….??? dodaje odwagi ….??? jak pisząc do mnie wklejasz Lucjana …??? , co zrobisz jak cie tutaj ośmieszę udowadniając , że piszesz kłamstwa ….
Jedyne co było z czystej ciekawości wysłałem mailem
zapytanie , czy coś jest nie teges , do dzisiaj nie uzyskałem informacji… więc dałem sobie spokój ..
po analizie kilkukrotnie wpisałem anonimowo
dla sprawdzenie teksty anty PiS , wszystkie przeszły …
Jeden o PO i Koalicji , czerwone światło i moderatorzy w akcji ….wiec resztę sobie poukładaj ..
Wydoroślej…..
~~Szarobury Cis napisał(a): Lucek, gdy by teraz policzyli uczciwie głosy z wyborów w 2020 roku to by wyszło że, Duda był przez ostnie 5 lat nielegalnym PISim (P)rezydentem :) a teraz tak walczy o Alfonsa, by go ułaskawił prze Trybunałem Stanu za notoryczne łamanie Konstytucji o której teraz często wspomina :)
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobury Cis napisał(a)
Dopisane 23.06.2025r. o godz. 09:41:Mój powyższy wpis nie przeszedł jak opublikowałem jako niezalogowany , taka mała ciekawostka .
~~FAJNASZION TAJMS napisał(a): ~~Srebrna Mydlnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): czy to nie ty pisałeś tutaj ''list błagalny'' do redakcji gdzie prosiłeś o wyjaśniania?
mnie to boli?...;D
nieuk ...;D
Odniosę się do ciebie Janie , ot tak po ludzku
weź sobie „cep” i ….. resztę się domyśl , a bystry chyba jesteś „list błagalny” , całkiem Cię oderwało od rzeczywistości, ( prekonaniami) zapewne literówka.
czy ci pomaga….??? dodaje odwagi ….??? jak pisząc do mnie wklejasz Lucjana …??? , co zrobisz jak cie tutaj ośmieszę udowadniając , że piszesz kłamstwa ….
Jedyne co było z czystej ciekawości wysłałem mailem
zapytanie , czy coś jest nie teges , do dzisiaj nie uzyskałem informacji… więc dałem sobie spokój ..
po analizie kilkukrotnie wpisałem anonimowo
dla sprawdzenie teksty anty PiS , wszystkie przeszły …
Jeden o PO i Koalicji , czerwone światło i moderatorzy w akcji ….wiec resztę sobie poukładaj ..
Wydoroślej…..
OJEJ....;D
TY MNIE PROPONUJESZ ''CEP''? TY KTÓRY PIERWSZY POWINIENEŚ ZASTOSOWAĆ SIĘ DO WŁASNEJ RADY?
co z twoją ''odwagą'' kiedy tu pytałem cię co ci proponowałem na ławce?...''morda w kubeł''?
i ty mi pieprzysz o jakiejś ''odwadze''?
wklejam jeden post Lucjana gdzie odniósł się do twoich słów i tego jak to postawiłeś mnie w ''gronie frajerów''...
a ty co?...masz się za ''giciora'' ? bo skąd pisanie o tym że ''babskie się nie liczą''?
to już twoje słowa ...
chcesz mnie ''ośmieszyć'' ?.... a próbuj ...;D
BO DO ŁGARSTW LUCJANA NAWET SŁOWEM SIĘ NIE ODNOSISZ...;D
ty i ''analiza''?...przecież to dwie sprzeczności...
ty ''anonimowo''? a jak mogłeś inaczej skoro redakcja pokazała ci klasycznego ''fucka''? ;D
ps. tak zgubienie literki to ''literówka'' ale napisanie przez twojego brata nieuka ''dwÓkrotnie'' to ORTOGRAF...;D
BO ABY ''U'' ZAMIENIĆ NA ''Ó'' MUSISZ WCISNĄĆ DODATKOWY KLAWISZ...;D
więc nie jęcz ...
teraz wiesz- esteesik bo rusza- ''łimbledon'' ;D
jeden z wielu...HAHAHA