Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 13:45

DLACZEGO TEGO NIE WKLEJASZ TCHÓŻLIWY ŁGARZU?

Post Janusz.............................Facebook17 czerwca o 18:32 ·
Grono odbiorców: Twoi znajomi
profil dziada z Żoliborza jest ale jak to działa?...o tak ...
po zamieszczeniu wpisu w godzinach porannych a wpis brzmiał tak...
Mam wszystkie książki Pana Tomasza a tą o tym kłamcy smoleńskim i szaleńcu Antonie Antonowyczu Macjarewyczu przeczytałem w dwa dni...od czasu jego włamania do placówki NATO uważam typa za największego szkodnika NASZEJ Polski ...Polski Polaków a nie takich politycznych szui jak ten szaleniec który rozpieprzył polski kontrwywiad ,który upublicznił listę polskich agentów a tym samym naraził nie tylko agentów ale i ich rodziny...tak może działać tylko ''nielegał'' ...w innym kraju ,w innych warunkach już by wisiał bo na pluton absolutnie nie zasługuje...
Oczekujący
Dowiedz się więcej
od rana mój wpis jest w trybie ''oczekującym''
więc czekam na waszą ''akceptację '' pieprzone dziady...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szmaragdowozielony Tojad niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 13:48

(nie da rady ...
wszystkie podrzuciłem temu który łazi w zimowych caligae i wyłażą mu wielkie paluchy z dziur bo chyba pazurów nie obcina...;D)

a czyj to jest wpis … pomyliło się i kliknęło .. i poszło
Jesteś obłudnym manipulantem , maniakiem ,
chciałeś zabłysnąć , i przestań przekręcać że u Ciebie w domu gdzieś napisałem…. NA ŁAWECZCE , byłeś ofajtany po pachy … i to jest jedyna prawda , nie potrafiłeś odpowiedzi udzielić konkretnej, pieprzyłeś trzy po trzy jak nakręcony , a gaciorki ci falowały, jak straceńcowi na krześle elektrycznym….
więc bujaj się przychylaście ..
tobie już żaden psychiatra nie pomoże ….
23 czerwca 2025r. o 13:58
;D
23 czerwca 2025r. o 14:07

11 min. temu...................................................
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):

Przemku nie rozumiem Ciebie co chcesz zyskać bezczelnie atakując ludzi Wolności i Solidarności , mnie nie przeszkadzają Twoje komentarze o rządzie PiS , jest to Twoje prawo jakiego nie miałeś w latach o których wspomniałem .
Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywal

ZNA KTOŚ TEGO AUTORA

14240
M21W2
20 maja 2024r. o 20:52

~~Krasny Rokitnik napisał(a): Lucuś ...daleko w tyle mam twoje propozycje bo od dawna ,a konkretnie od czasu jak założyłeś temat o swoim przyjacielu tym ''fałszywym '' uważam cię za człowieka fałszywego i dwulicowego...

A ja ciebie za gnidę , mendę , i szmatę , dla mnie Przemek i ty jesteście siebie warci .

z folderu prywatnego ''ipeenku''...;D

14240
M21W2
23 czerwca 2025r. o 14:34
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
14240
M21W29 min. temu ............. .......................

Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ? .
ostatnio zwiałeś tchórzu od odpowiedzi pieprząc coś o ''kontekstach'' więc wrócę do tego pytania....

w jakim to kontekście pisałeś ?

;D ;D ;D

Kapusiu , podaj stronę i temat w jakim to pisałem otrzymasz odpowiedź .
To zdanie było i jest nadal aktualne w stosunku do hejterów , oszczekiwaczy .
Powtarzam ;
Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ? .

Nie oczekuj ode mnie szacunku dla podłych hejterów , oszczekiwaczy .

Usunąłeś wpis z Fb o swoim pijaństwie i prawdzie o sobie znajdziesz swój wpis w koszu .

NASZ KAROL NAWROCKI PREZYDENT RP , 6 sierpnia jadę do Warszawy aby razem z setkami tysięcy patriotów
odprowadzić PREZYDENTA KAROLA NAWROCKEGO do PAŁACU PREZYDENCKIEGO .

Dopisane 23.06.2025r. o godz. 14:26:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Krasny Rokitnik napisał(a): Lucuś ...daleko w tyle mam twoje propozycje bo od dawna ,a konkretnie od czasu jak założyłeś temat o swoim przyjacielu tym ''fałszywym '' uważam cię za człowieka fałszywego i dwulicowego...

A ja ciebie za gnidę , mendę , i szmatę , dla mnie Przemek i ty jesteście siebie warci .

Jakiś " Rokitnik " ocenił mnie , ja jego , czego nie rozumiesz NIEUKU .

Dopisane 23.06.2025r. o godz. 14:27:

Koniec karmienia Trolla , jak mało karmy to do Biedronki po parówki .

Dopisane 23.06.2025r. o godz. 14:34:

Odkąd oficjalnie wiadomo, że wybory prezydenckie wygrał Karol Nawrocki, koalicja 13 grudnia panikuje. Roman Giertych zaczął szerzyć publicznie narrację o "sfałszowanych wynikach". Choć Donald Tusk początkowo nie szedł tym tropem, zmienił zdanie. Teraz również uważa, że powinno odbyć się ponowne liczenie głosów.

Ale... naprzeciw im wyszedł jeden z głównych koalicjantów, bo wicepremier - Władysław Kosiniak-Kamysz.

Podczas dzisiejszej konferencji prasowej powiedział wprost:
" Patrząc na skalę nawet tych protestów [wyborczych], ja nie widzę powodów do przeliczania wszystkich głosów. Nie mam takiego poczucia. Ja myślę, że też reprezentuję w tym głos większości Polaków .
Wynik wyborów jest jasny dla mnie. On jest taki, a nie inny. Mogliśmy mieć swoje sympatie, większe, mniejsze w tych wyborach, ale dzisiaj nadmierne emocje, które są wzbudzane w tym temacie, moim zdaniem nie służą stabilności państwa i transparentności również procesu wyborczego "

Kosiniak Kamysz na premiera , Tusk do Berlina .
~~Jurek niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 14:38
Głosy Trzaskowskiego przepisane na Nawrockiego.
Manowska: ,,To nie jest jakaś wielka tragedia, jakiś skandal. To nie jest rzecz, która się pierwszy raz zdarzyła''.
Oczywiście, że nie pierwszy raz, ale pierwszy raz na taką skalę, którą się Kaczyńskiemu udowodniło.
Z momentem kiedy padły te słowa, ta baba powinna jak Jagna na gnoju być wywieziona z Sądu Najwyższego i pod ruską granicę
~~ niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 14:39
M21W2 napisał(a): Kosiniak Kamysz na premiera , Tusk do Berlina .

Karol do burdelu.
23 czerwca 2025r. o 14:42
ponawiam pytanie ...
w jakim KONTEKŚCIE to pisałeś? ...czy ty wiejski nieuku kumasz czym jest ''kontekst''?
jesteś tchórzem Lucuś i dlatego zlikwidowałeś konto na fb a to co tam teraz jest jakiś Post Brox tylko pokazuje że wszyscy na tej liście to takie jak ty ''wazeliny''...
dlaczego nie można dodawać komentarzy tylko są w trybie oczekiwania?
bo wy miernoty boicie się prawdy jaką by tam wam pisano...
mój post też czeka a przeziez wiem że nikt go tam nie dopuści do publikacji...HAHAHAHAHA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza