~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
14240
M21W29 min. temu ............. .......................
Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ? .
ostatnio zwiałeś tchórzu od odpowiedzi pieprząc coś o ''kontekstach'' więc wrócę do tego pytania....
w jakim to kontekście pisałeś ?
;D ;D ;D
Kapusiu , podaj stronę i temat w jakim to pisałem otrzymasz odpowiedź .
To zdanie było i jest nadal aktualne w stosunku do hejterów , oszczekiwaczy .
Powtarzam ;
Wiem jedno , cioty nie mają nic do powiedzenia to atakują jak wściekłe psy , piana z pyska wytarta ? .
Nie oczekuj ode mnie szacunku dla podłych hejterów , oszczekiwaczy .
Usunąłeś wpis z Fb o swoim pijaństwie i prawdzie o sobie znajdziesz swój wpis w koszu .
NASZ KAROL NAWROCKI PREZYDENT RP , 6 sierpnia jadę do Warszawy aby razem z setkami tysięcy patriotów
odprowadzić PREZYDENTA KAROLA NAWROCKEGO do PAŁACU PREZYDENCKIEGO .
Dopisane 23.06.2025r. o godz. 14:26:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Krasny Rokitnik napisał(a): Lucuś ...daleko w tyle mam twoje propozycje bo od dawna ,a konkretnie od czasu jak założyłeś temat o swoim przyjacielu tym ''fałszywym '' uważam cię za człowieka fałszywego i dwulicowego...
A ja ciebie za gnidę , mendę , i szmatę , dla mnie Przemek i ty jesteście siebie warci .
Jakiś " Rokitnik " ocenił mnie , ja jego , czego nie rozumiesz NIEUKU .
Dopisane 23.06.2025r. o godz. 14:27:
Koniec karmienia Trolla , jak mało karmy to do Biedronki po parówki .
Dopisane 23.06.2025r. o godz. 14:34:
Odkąd oficjalnie wiadomo, że wybory prezydenckie wygrał Karol Nawrocki, koalicja 13 grudnia panikuje. Roman Giertych zaczął szerzyć publicznie narrację o "sfałszowanych wynikach". Choć Donald Tusk początkowo nie szedł tym tropem, zmienił zdanie. Teraz również uważa, że powinno odbyć się ponowne liczenie głosów.
Ale... naprzeciw im wyszedł jeden z głównych koalicjantów, bo wicepremier - Władysław Kosiniak-Kamysz.
Podczas dzisiejszej konferencji prasowej powiedział wprost:
" Patrząc na skalę nawet tych protestów [wyborczych], ja nie widzę powodów do przeliczania wszystkich głosów. Nie mam takiego poczucia. Ja myślę, że też reprezentuję w tym głos większości Polaków .
Wynik wyborów jest jasny dla mnie. On jest taki, a nie inny. Mogliśmy mieć swoje sympatie, większe, mniejsze w tych wyborach, ale dzisiaj nadmierne emocje, które są wzbudzane w tym temacie, moim zdaniem nie służą stabilności państwa i transparentności również procesu wyborczego "
Kosiniak Kamysz na premiera , Tusk do Berlina .