Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~znajomy Adam niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 14:54
No to teraz jak Janusz cię zmusił do tego że zlikwidowałeś fejsa to gdzie będziesz wrzucał focie z tego wyjazdu jak to ostatnio robiłeś wrzucając zdjęcia z wnuczkiem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobury Cis niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 17:00
Lucuś, jak wprowadzisz Alfonsa i oszusta do pałacu, to do Warszawy przyjedzie 2 miliony wqrwionych i każdy weźmie po jednej cegle, i w czynie społecznym postawimy wysoki mur w koło pałacu +dwie wieże dla małego żula żoliborskiego o których tak marzył :)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 20:44
''Andrzej Duda odniósł się do amerykańskiego ataku w Iranie. — Działania USA w Iranie stanowiły reakcję na obawy, że rozwijany przez ten kraj program nuklearny doprowadzi do pozyskania groźnej dla świata broni nuklearnej — ocenił prezydent. ''

nie pierd....l Ążej...;D
''pejsiaści'' mogą a Iran nie?
Ążej ...nie pierd...l że ty coś wiesz o programach nuklearnych?
ty jedyne co wiesz o jakimś ''programie'' to o ''Teraz Kur,w.a My''...
~~Jaskraworóżowy Śniedek niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 21:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Piszesz o moim bracie , który nie zasłużył w żadnym stopniu na takie poniżanie ….

Jurek , w kolejnym zadaniu napisałeś - " dla mnie jesteś człowiekiem chorym psychicznie" tu się z tobą zgadzam. Nie zgadzam się z tobą że hejter, oszczerca mnie poniża, jego choroba przemawia przez niego, on nad tym nie panuje. Podejrzewam że hejter musi się dowartościować, on nie dopuszcza do siebie myśli że są lekarze psychiatrzy, psycholodzy którzy by byli w stanie jemu pomóc.

(nie da rady ...
wszystkie podrzuciłem temu który łazi w zimowych caligae i wyłażą mu wielkie paluchy z dziur bo chyba pazurów nie obcina...;D)
Lucjan o ten wpis mi chodziło , i ten wpis tak skomentowałem o poniżaniu brata ( Leszka )
nie Ciebie , ten chłystek podły zapierał się że nigdy nie atakował Leszka ..

~~ niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 21:38
Jaki chłystek i jaki Leszek? Bo nie jestem w temacie?
~~Jaskraworóżowy Śniedek niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 21:41
~~ napisał(a): Jaki chłystek
i jaki Leszek? Bo nie jestem w temacie?

Nie interesuj się , bo koziej mordy dostaniesz
~~pytanie 4 niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 21:46
Chłystek z poddasza zwany parówą .
~~ niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 21:53
Aha . To ten co go tak Lucjan wyzywał?
Brat Leszka ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza