~~Jurek napisał(a): Piszesz o moim bracie , który nie zasłużył w żadnym stopniu na takie poniżanie ….
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Piszesz o moim bracie , który nie zasłużył w żadnym stopniu na takie poniżanie ….
Jurek , w kolejnym zadaniu napisałeś - " dla mnie jesteś człowiekiem chorym psychicznie" tu się z tobą zgadzam. Nie zgadzam się z tobą że hejter, oszczerca mnie poniża, jego choroba przemawia przez niego, on nad tym nie panuje. Podejrzewam że hejter musi się dowartościować, on nie dopuszcza do siebie myśli że są lekarze psychiatrzy, psycholodzy którzy by byli w stanie jemu pomóc.
Zastosowana autokorekta
~~Polak napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Cis napisał(a)
Dopisane 23.06.2025r. o godz. 09:41:Mój powyższy wpis nie przeszedł jak opublikowałem jako niezalogowany , taka mała ciekawostka .
Kolejny z żalami że anonimowe posty nie przechodzą. ;]]
Przypominam ci jednak że to ty ze swoimi kolesiami kiedyś darliście ryje że wasze związki walczą o wolność słowa.
I co wywalczyliście ? To że dzisiaj moderatorów nazywasz CENZORAMI czyli xuja warta była ta wasza walka.
Jak zresztą cała reszta . Nadajecie się tylko na śmietnik.
Nie moja wina że nie posiadasz zdolności logicznego myślenia , skoro piszę że anonimowe posty nie przechodzą oczywiste jest że nadal musimy walczyć z CENZURĄ która była i jest nadal na Bolcu , w skali kraju po objęciu władzy przez
koalicję 13 grudnia problemy z CENZURĄ narastają .
"Rząd wprowadza akt o usługach cyfrowych. Wolność słowa w internecie będzie zagrożona .
Bez udziału sądu i wiedzy samych internautów prezes UKE ma rozstrzygać, czy zablokować jakieś treści w internecie. To zagrożenie dla wolności słowa – ostrzegają eksperci - podaje w poniedziałek „Dziennik Gazeta Prawna”.
" „Proponowana procedura wiąże się z bardzo dużym ryzykiem dla wolności słowa w internecie” – ostrzega cytowany w artykule Konrad Siemaszko, prawnik i koordynator programu Wolność Słowa w Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. Przyznaje, że w szczególnie uzasadnionych przypadkach może istnieć potrzeba pilnego zablokowania określonych treści. „Tak daleko idące środki są jednak dopuszczalne tylko w wyjątkowych okolicznościach i zawsze muszą być obudowane odpowiednio silnymi gwarancjami proceduralnymi, mającymi na celu ograniczenie ryzyka arbitralnego i nadmiernie szerokiego stosowania takich kompetencji”
Dopisane 23.06.2025r. o godz. 12:36:
TEŻ TAK DLA PRZYPOMNIENIA
Janusz Janusz napis
Dopisane 23.06.2025r. o godz. 12:50:
TEŻ TYLKO DLA PRZYPOMNIENIA
Janusz Janusz napisał
Ja pierdzielę !!!! Wczoraj wytrzeźwiałem po świętach a tu dzisiaj znowu chlanie ....
kurna wykończę się .... ale jak tu nie pić ????
no i kurna musiałem jechać do " biedry " ..... cały alkohol jaki miałem przeznaczony do północy
już wychlałem a co po północy ? mamy siedzieć o suchych gębach ? ....
musimy dokupić .... dobrze że mam zapobiegliwa sąsiadkę .....
pani Zenobia spod dwójki nigdy nie odmawia .... spragnionym .... nawet o północy .....
" Nadużywanie alkoholu niesie ze sobą liczne zagrożenia dla zdrowia fizycznego i psychicznego. Skutki mogą być poważne, prowadząc do chorób, uszkodzeń narządów, a nawet śmierci. "
Pozdrawiam , dbaj o zdrowie , psychika już w opłakanym stanie .