Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jasiu niezalogowany
17 godz. 48 min. temu
~~Szubienica napisał(a): Uprzejmie informuję Dudę, że - na dobre i na złe - Polska jest od 2000 roku związana protokołem Nr 6 do konwencji Rady Europy o ochronie praw człowieka, który zniósł karę śmierci. MSZ nie przewiduje wypowiedzenia ani konwencji ani protokołu.

Radosław Sikorski

Kiedyś mi było żal Dudy myślę sobie,ma ojca fanatyka religijnego,musiał mieć serio zye*bane tam życie,tym bardziej,ze zawsze był PiSdą bez charakteru,ale teraz jak na niego patrzę,to myślę,ze już stał się swoim ojcem,i do tego ciągle jest PiSda bez charakteru.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
15 godz. 39 min. temu
Morawiecki co 28 sekund wydawał jedną polską wizę, wynik nawet lepszy od Angeli Merkel.
~~Posiwiały Jabłoń niezalogowany
15 godz. 21 min. temu
~~Jurek napisał(a): Morawiecki co 28 sekund wydawał jedną polską wizę, wynik nawet lepszy od Angeli Merkel.

Ale wina jest Tuska ,tylko pytanie jak wyszły na jaw PISowskie przekręty to Wawrzyk tak się o...ł ,że się wieszał !

Zastosowana autokorekta

~~Jurek niezalogowany
15 godz. 21 min. temu

~~Jurek niezalogowany
22 min. temu
A tak na dzień dobry , czy my się znamy…??? , co możesz
napisać o kimś , nie uczestnicząc w jego życiu , zauważ jak bardzo komuś zależy zdyskwalifikować kogoś…???
co nim kieruje …?? , wytłumacz komu zależy tak bardzo bezpodstawnie obrzucać błotem….
zanim odpowiesz , mam prośbę byś nie odnosił się
wpisem typu ..( bo twój brat , to , czy tamto)
nie wyciągaj wniosków z wpisów , Jurków , Jurgena z Hamburga i innych odmian tych powyżej wymienionych .. , są to wpisy w 100% właśnie tego
Z Dolnych i Koziej …. Idą drogą zwaną niemoc ..
nie mając argumentów kłamią , korespondowałem
pewnego czasu z PanemM , było ciekawie…
niech ten od kapownika , pokaże choć jeden wpis
w którym napisałem o czym korespondowaliśmy …
Określił mnie kilkukrotnie, on wie jak ….
a ty dalej czytelniku bezpodstawnie obrażaj …
Powodzenia…. Jurek
~~Żenada niezalogowany
14 godz. 47 min. temu

~~Jurek niezalogowany
51 min. temu
Andrzej Duda martwi się, że dawno nikogo nie powieszono, stąd „zdrady” w środowisku sędziowskim.

Grzegorz Braun neguje istnienie komór gazowych w Auschwitz.
Według Karola Nawrockiego, ustawki to szlachetna rywalizacja.
Polska „katolicka prawica”.
Jeśli Kaczyński to domknie, to będziemy mieli większą jazdę niż USA z Trumpem.
~~Jurek niezalogowany
46 min. temu
Morawiecki co 28 sekund wydawał jedną polską wizę, wynik nawet lepszy od Angeli Merkel.

~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
57 min. temu
7 , czas brać do ręki miotłę , plac czeka , Niemiec za darmo nie płaci.

Czy padał już deszcz….???
Wysyp Jurków ….żenada , śmieszne i zdziecinniałe …!!!
~~znam was z Chrobrego niezalogowany
14 godz. 30 min. temu
~~Jurek napisał(a):
~~Jurek niezalogowany
22 min. temu
A tak na dzień dobry , czy my się znamy…??? , co możesz
napisać o kimś , nie uczestnicząc w jego życiu , zauważ jak bardzo komuś zależy zdyskwalifikować kogoś…???
co nim kieruje …?? , wytłumacz komu zależy tak bardzo bezpodstawnie obrzucać błotem….
zanim odpowiesz , mam prośbę byś nie odnosił się
wpisem typu ..( bo twój brat , to , czy tamto)
nie wyciągaj wniosków z wpisów , Jurków , Jurgena z Hamburga i innych odmian tych powyżej wymienionych .. , są to wpisy w 100% właśnie tego
Z Dolnych i Koziej …. Idą drogą zwaną niemoc ..
nie mając argumentów kłamią , korespondowałem
pewnego czasu z PanemM , było ciekawie…
niech ten od kapownika , pokaże choć jeden wpis
w którym napisałem o czym korespondowaliśmy …
Określił mnie kilkukrotnie, on wie jak ….
a ty dalej czytelniku bezpodstawnie obrażaj …
Powodzenia…. Jurek

No jak cię określił frajerze? Napisz miękka fajo o tym bo o tym kogo z bolesławian miękiszonie nie piszesz? Naucz się w końcu używać słów odpowiednich a nie zawsze pokazujesz swoją NIEMOC intelektualną. Zdyskwalifikować to można zawodnika a postać można ZDYSKREDYTOWAĆ.
Ale co taki nieuk i ignorant może o tym wiedzieć skoro ty i twój Lucuś robią to samo w stosunku do Jana? A co Lucjan robił ze swoim kolegą z Koziej?
~~Jurek 100 ojro niezalogowany
14 godz. 16 min. temu
Kim jest Anna Kasprzyszak? Jest pierwszą żoną Michała Kamińskiego. Gdzie pracuje? U Dudy zwanego ,,rezydentem' Ile zarabia? Marne 39 000 zł na miesiąc. To jest właśnie pisowski ,,program'' zwany ,,rodzina na swoim''
~~ niezalogowany
8 godz. 15 min. temu
No i braty milczą bo zatkało im ,,kakało'' . Wiejskie prostactwo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza