~~ napisał(a): tube wPolsce24
10 lipca do Urzędu Miasta w Słubicach wparował Robert Bąkiewicz wraz z kamerami telewizji wPolsce24. Doszło do ostrej wymiany zdań między nim, a jednym z radnych. Po zajściu Mariusz Dubacki nie przebierał w słowach. ,,Ty jesteś patriotą? Nie, ty jesteś idiotą! Won z mojego miasta popaprańcu!".
~~Lucjan napisał(a): Podczas uroczystej Mszy Świętej Pan Prezydent Elekt Karol Nawrocki został zawierzony opiece Matki Boskiej Chełmskiej.
Pan Prezydent otrzymał ikonę chełmskiej Bogurodzicy.
W tym roku obchodzimy 260 rocznicę koronacji cudownego obrazu Matki Boskiej Chełmskiej, do którego modlili się między innymi Król Jan Kazimierz czy Naczelnik Tadeusz Kościuszko.
~~Posiwiały Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~W 10tkę napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): tube wPolsce24
10 lipca do Urzędu Miasta w Słubicach wparował Robert Bąkiewicz wraz z kamerami telewizji wPolsce24. Doszło do ostrej wymiany zdań między nim, a jednym z radnych. Po zajściu Mariusz Dubacki nie przebierał w słowach. ,,Ty jesteś patriotą? Nie, ty jesteś idiotą! Won z mojego miasta popaprańcu!".
Co jak co, ale bąkiewicz na pewno nie jest POpaprańcem, ale sPOKO,oby to miasto zalała fala ciapatych, śniadych doktorów, profesorów, szczerze wam tego życzę a Niemcy dopilnują aby tak się stało,tam gdzie wygrał ryży tam szariat,jestem za
A ja tobie cwelu faszystowski życzę żeby cała twoja rodzina została zagazowana przez Bąkiewicza i Brauna/
No . Mylisz fakty. przecież Braun powiedział, że całe to gazowanie i krematoria to nie prawda.