Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Rdzawobrązowy Zawilec niezalogowany
11 października 2021r. o 20:36
~~Marengo Facelia napisał(a): "Nie mogę sobie wyobrazić małych dzieci, które są łapane w Polsce i razem z matkami wywożone do ciemnego lasu i tam zostawiane na pastwę losu.
To w kategoriach człowieczeństwa się po prostu nie mieści w głowie"

To oglądaj więcej TVN 24. "kłamstwo całą dobę"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ed niezalogowany
11 października 2021r. o 22:16
Kłamstwo, fikcja i fałsz to sztandarowe cele Kur-wizji!
~~czerwona róża niezalogowany
11 października 2021r. o 22:32
~~ed napisał(a): Kłamstwo, fikcja i fałsz to sztandarowe cele Kur-wizji!

Mnie tylko ciekawi kto Kurskiemu zrobił trójkę dzieci z pierwszą żoną bo bez problemu dostał rozwód kościelny ,Mój brat rozszedł się i jak poszedł do spowiedzi to nie dostał rozgrzeszenia bo bzykną jakąś rozwódkę .
~~Yebać pis niezalogowany
12 października 2021r. o 8:21
https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/raport-jakiego-po-korektach-wyglada-zupelnie-inaczej-2-bln-zl-do-przodu-a-nie-500-mld/tff6gbj

Je.bac pis na 100%
~~Morelowa Jeżyna niezalogowany
12 października 2021r. o 8:59
Były premier Matteo Renzi w zarządzie rosyjskiej firmy . I teraz niech POmyleni pomyślą kto opłaca cały ten Eurokołchoz . Podpowiem wam GAZPROM opłaca konkretnych polityków .
~~Debil z peło niezalogowany
12 października 2021r. o 9:02
Ciekawe kto opłaca Herr Kundla . Domyśla się ktoś ? Bo ja nie mogę się domyśleć .
~~Polak niezalogowany
12 października 2021r. o 9:24
Debilu z PO szkoda mi ciebie . Ryżego opłacają Niemcy .
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
12 października 2021r. o 9:31
~~czerwona róża napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ed napisał(a): Kłamstwo, fikcja i fałsz to sztandarowe cele Kur-wizji!

Mnie tylko ciekawi kto Kurskiemu zrobił trójkę dzieci z pierwszą żoną bo bez problemu dostał rozwód kościelny ,Mój brat rozszedł się i jak poszedł do spowiedzi to nie dostał rozgrzeszenia bo bzykną jakąś rozwódkę .

Gdyby bzyknął i postanowił że więcej tego nie zrobi, mógłby dostać rozgrzeszenie.
Ale on widocznie planował że zaraz po spowiedzi znów odwiedzi swoja rozwódkę, albo odwiedzi inną kobietę. A w takiej sytuacji jak rozgrzeszyć?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK