Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Olo niezalogowany
9 października 2021r. o 20:20
~~Ciemnokasztanowy Agrest napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Tusk to taka współczesna wersja Kuklinowskiego i trafi kiedyś na swojego Kmicica .

To w końcu jak z tym Tuskiem.
Bohater czy zdrajca?

Dla ciebie Kuklinowski z Potopu to bohater?
Czy nie znasz człowieka?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnokasztanowy Agrest niezalogowany
9 października 2021r. o 20:31
~~Olo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowy Agrest napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Tusk to taka współczesna wersja Kuklinowskiego i trafi kiedyś na swojego Kmicica .

To w końcu jak z tym Tuskiem.
Bohater czy zdrajca?

Dla ciebie Kuklinowski z Potopu to bohater?
Czy nie znasz człowieka?

Pierwowzór płk Kuklinowskiego z Potopu był Andrzej Kuklinowski, który ostatecznie był dowódcą polskiej chorągwi pancernej w walkach ze Szwedami.
Więc raczej bohater a Kmicic to nieco pokręcona postać.
~~Marengo Facelia niezalogowany
9 października 2021r. o 20:31
"Kłamcę i bankstera zrobiłeś premierem. Z miernych, służalczych partaczy tworzysz neoelitę.
Pozwalasz im kraść i niszczyć państwo. Każesz wywozić dzieci do lasu. Sponsorujesz faszystów.
Depczesz traktat, który ratyfikowałem 12 lat temu.
Kazałeś swojej kucharce ogłosić, że nie uszanowałem konstytucji i teraz jej rękami wyprowadzasz Polskę z Unii Europejskiej... Znów będą na granicach budki strażnicze.
A jutro [10] z tą bandą niszczycieli i barbarzyńców będziesz składał wieńce pod pomnikiem, który bardziej podobny jest do ciebie niż do mnie i dlatego musi go pilnować armia policji, z której zrobiłeś partyjną bojówkę.
Każ mnie stąd zabrać, bo już nie mogę na to patrzeć".
~~Kurczak Marengo niezalogowany
9 października 2021r. o 20:39
~~Marengo Facelia napisał(a): "Kłamcę i bankstera zrobiłeś premierem. Z miernych, służalczych partaczy tworzysz neoelitę.
Pozwalasz im kraść i niszczyć państwo. Każesz wywozić dzieci do lasu. Sponsorujesz faszystów.
Depczesz traktat, który ratyfikowałem 12 lat temu.
Kazałeś swojej kucharce ogłosić, że nie uszanowałem konstytucji i teraz jej rękami wyprowadzasz Polskę z Unii Europejskiej... Znów będą na granicach budki strażnicze.
A jutro [10] z tą bandą niszczycieli i barbarzyńców będziesz składał wieńce pod pomnikiem, który bardziej podobny jest do ciebie niż do mnie i dlatego musi go pilnować armia policji, z której zrobiłeś partyjną bojówkę.
Każ mnie stąd zabrać, bo już nie mogę na to patrzeć".

Zabierz się sam bo już tych bredni nie można czytać.
~~Olo niezalogowany
11 października 2021r. o 5:25
Człowieku Polska się pali od kłamstw, korupcji na ogromną skalę, oszustw, dojenia podatników przez mafijny rząd, pełnych ekspertów Suskowatych. Takiego chamstwa i grabienia Polaków jeszcze w naszym kraju nie było. Ziobro - 280 mln na swoje wybory zamiast poszkodowanym. Hejt w jego ministerstwie, mafia podatkowa w min. finansów - szczyt bezczelności. Ostrołęka- miliardy w błoto. Trefne respiratory warte dziesiątki milionów, które nikt nie chce kupić. TRYBUNAŁ hahahaha, kucharka przykurcza ,Piotrowicz - prokurator stanu wojennego. Pawłowicz o szmacie unijnej i o tym, że w ramach lojalności Kaczyńskiemu podpisze każde gów..o sprzeczne z Konstytucją i tak zrobiła. To nie prawnik,to jest właśnie szmata. I te ,, prawnicze autorytety '' pouczają UE .
~~Eee niezalogowany
11 października 2021r. o 9:02
Nie chcemy poddaństwa i hołdu polskiego jaki Tusk składał UE w każdej chwili swojego rządzenia w Polsce i królowania w Europie. Nic dla Polski nie zrobił. Kibicował Niemcom przy NS2 oraz podpisał niekorzystną dla Polski umowę o emisji CO2. Chciał karać Polskę za nie przyjmowanie nielegalnych imigrantów pod dyktando Niemiec. Teraz chce całkowitej uległości Polski wobec dyktatury sędziów TSUE. Bo wie że sędziowie TSUE będą karać Polskę bez względu na sprawiedliwość.
~~bee niezalogowany
11 października 2021r. o 9:40
~~Eee napisał(a): Nie chcemy poddaństwa i hołdu polskiego jaki Tusk składał UE w każdej chwili swojego rządzenia w Polsce i królowania w Europie. Nic dla Polski nie zrobił. Kibicował Niemcom przy NS2 oraz podpisał niekorzystną dla Polski umowę o emisji CO2. Chciał karać Polskę za nie przyjmowanie nielegalnych imigrantów pod dyktando Niemiec. Teraz chce całkowitej uległości Polski wobec dyktatury sędziów TSUE. Bo wie że sędziowie TSUE będą karać Polskę bez względu na sprawiedliwość.

Moskwa czka na takich przygłupów jak ty .wy pier .
~~Marengo Facelia niezalogowany
11 października 2021r. o 11:30
"Nie mogę sobie wyobrazić małych dzieci, które są łapane w Polsce i razem z matkami wywożone do ciemnego lasu i tam zostawiane na pastwę losu.
To w kategoriach człowieczeństwa się po prostu nie mieści w głowie"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.