Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Ryży Folsdojcz niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:37
Ciekawe skąd biorą się takie Qurwy jak ty .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mejza niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:48
~~Ryży Folsdojcz napisał(a): Ciekawe skąd biorą się takie Qurwy jak ty .

To są potomkowie twojej mamy .
~~Rudoczerwony Szupin niezalogowany
17 grudnia 2021r. o 21:54
Hi hi,ten co niby był molestowany przez księdza gdy,,był ministrantem", wcale nie był ministrantem,tak działa ZAKŁAMANE lewactwo, posypią się pozwy za kłamliwe pomówienia,teraz posełka szmingus/dyngus pomoże mu spłacić zadośćuczynienie , byli razem u papieża Franciszka
~~JACUZZA niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 12:52
koledzy pogody to mejza uzdrowiciel i kukiz szmata
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
18 grudnia 2021r. o 13:15

"Rozmawiałem ze świadkami wypadku – nikt nie słyszał sygnałów. Powiedziałem o tym na antenie, podczas lajfa dla TVP Info, i nawet dałem się wypowiedzieć świadkowi. Usłyszałem wtedy w słuchawce, od wydawcy, kilka mocnych słów, których tutaj nie wypada przytaczać"

Jakóbczyk wyjaśnił też, że gdy następnym razem połączono się z nim i pokazał, że w miejscu zdarzenia na drodze była podwójna ciągła linia, zdjęto go z anteny.
"Wróciłem do domu i obejrzałem w Wiadomościach 'fabularyzowany' materiał Bartłomieja Graczaka, a w nim zamiast podwójnej ciągłej – linia przerywana! Dzień później w Wiadomościach była już podwójna ciągła, ale dodano też głośne sygnały dźwiękowe" – opisał były dziennikarz TVP.
Następnie dziennikarz wskazał, aby zobaczyć te dwa materiały oraz prawdziwą mapę w porównaniu z tą z "Wiadomości" i wyobrazić sobie, że "po dzisiejszym sejmowym głosowaniu już nigdy nie będziecie w stanie odróżnić kłamstwa od prawdy"

~~Kruczoczarny Rdest niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 12:42
~~Rudoczerwony Szupin napisał(a): Hi hi,ten co niby był molestowany przez księdza gdy,,był ministrantem", wcale nie był ministrantem,tak działa ZAKŁAMANE lewactwo, posypią się pozwy za kłamliwe pomówienia,teraz posełka szmingus/dyngus pomoże mu spłacić zadośćuczynienie , byli razem u papieża Franciszka

Niedługo napiszą, a TVP pewnie ogłosi, że to ministrant molestował księdza.
~~ed niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 12:43
~~Rudoczerwony Szupin napisał(a): Hi hi,ten co niby był molestowany przez księdza gdy,,był ministrantem", wcale nie był ministrantem,tak działa ZAKŁAMANE lewactwo, posypią się pozwy za kłamliwe pomówienia,teraz posełka szmingus/dyngus pomoże mu spłacić zadośćuczynienie , byli razem u papieża Franciszka

Niedługo napiszą, a TVP pewnie ogłosi, że to ministrant molestował księdza.
~~Jarosław Kaczyński niezalogowany
19 grudnia 2021r. o 15:01
Czeba czeba żeby być ybnitym bronić kraski z 70 tyś zł . POwodzenia .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo