Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Polacy niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 19:55
~~Polak napisał(a): Czas obalić ten złodziejski i beznadziejny szkodliwy i rząd bandytów

My wolimy obalać flaszki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zenek Martyniuk niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 20:01
~~Olo napisał(a): No i w końcu złodziejska ekipa pazernych miernot naszego Führera prezesa kaczelnika krasnala roz je b ała gospodarkę. Niszczyli ją i kupczyli w państwo od początku, czyli końca 2015. I mieli szczęście, że na początku trafili okres światowej koniunktury gospodarczej, która kryła ich nieudolność. Ale jak tylko nadciągnął kryzys to się okazało, że te pazerne miernoty do niczego się nie nadają. Nawet kraść nie potrafią tak, żeby tego nikt nie zauważył. ;-)Zastosowana autokorekta

I w tym cała wielkość małego Naczelnika. On tak zreformował państwo że może kraść nie oglądając się czy ktoś to widzi czy nie. Nikt o tym nie napisze, przecież nie TVPIS czy OrlenPress. Każdy kto o tym opowie prywatnie przy herbatce, zostanie podsłuchany i przywołąny do porządku przez wierną Partii kulsonerię, prokuraturę i zastraszone sądy.
~~TVN niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 20:24
Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 21:39
~~Polak napisał(a): Czas obalić ten złodziejski i beznadziejny szkodliwy i rząd bandytów

jak pogonimy ten pisowski rząd to drożyzna zniknie nie tylko w Polsce, ale i na całym swiecie
~~Karminowa Runianka niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 21:40
~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .

Przepraszam, ale jak mozna oglądać taki kanał propagandowy im. J. Urbana
~~Radek lord niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 21:54
~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .

"Miałam na studiach logistykę, potrafię logicznie myśleć" - powiedziała dziś prowadząca program "Kropka nad i" Monika Olejnik.
Tą wypowiedź masz na myśli - "jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety"
~~Donek niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 22:08
~~Karminowa Runianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .

Przepraszam, ale jak mozna oglądać taki kanał propagandowy im. J. Urbana

Lepiej jak imieniem Obszczańca .
~~Pegasus niezalogowany
5 stycznia 2022r. o 22:11
~~Radek lord napisał(a):
Ktoś napisał: ~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .

"Miałam na studiach logistykę, potrafię logicznie myśleć" - powiedziała dziś prowadząca program "Kropka nad i" Monika Olejnik.
Tą wypowiedź masz na myśli - "jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety"

A jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety że mejle Dworczyka to ruska prowokacja .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza