~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Radek lord napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pegasus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Radek lord napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .
"Miałam na studiach logistykę, potrafię logicznie myśleć" - powiedziała dziś prowadząca program "Kropka nad i" Monika Olejnik.
Tą wypowiedź masz na myśli - "jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety"
A jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety że mejle Dworczyka to ruska prowokacja .
A czyja? Amerykańska??
Głupi Cepie to PISowski PEGASUS tak działa .
Ty docent, to nawet "logistyczne" jest co mówisz
Znalazł się logistyk z PKS Bolesławiec
~~Anty_pis_dzielec napisał(a): "Nowa taryfa na gaz. Podwyżka dla nas 887 proc." - napisała lubelska Piekarnia Kuźmiuk na Facebooku.
Nie wiadomo, czy działająca od 1944 r. rodzinna firma przetrwa ogromne podwyżki cen gazu".
Tak się bawią obszczańce.
Zastosowana autokorekta
~~Leśne Ruchadło napisał(a):Ktoś napisał: ~~Anty_pis_dzielec napisał(a): "Nowa taryfa na gaz. Podwyżka dla nas 887 proc." - napisała lubelska Piekarnia Kuźmiuk na Facebooku.
Nie wiadomo, czy działająca od 1944 r. rodzinna firma przetrwa ogromne podwyżki cen gazu".
Tak się bawią obszczańce.
"Czynsz 100 zł więcej,
prąd 80 zł więcej,
kredyt 250 zł więcej,
wypłata 62 zł mniej.
Tak krótko mówiąc powitał mnie styczeń"
- krec ... was pies obszczańce.
Zastosowana autokorekta