~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Czas obalić ten złodziejski i beznadziejny szkodliwy i rząd bandytów
jak pogonimy ten pisowski rząd to drożyzna zniknie nie tylko w Polsce, ale i na całym swiecie
~~Pegasus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .
"Miałam na studiach logistykę, potrafię logicznie myśleć" - powiedziała dziś prowadząca program "Kropka nad i" Monika Olejnik.
Tą wypowiedź masz na myśli - "jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety"
A jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety że mejle Dworczyka to ruska prowokacja .
A czyja? Amerykańska??
~~Karminowa Runianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .
Przepraszam, ale jak mozna oglądać taki kanał propagandowy im. J. Urbana
~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pegasus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Radek lord napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .
"Miałam na studiach logistykę, potrafię logicznie myśleć" - powiedziała dziś prowadząca program "Kropka nad i" Monika Olejnik.
A jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety że mejle Dworczyka to ruska prowokacja .
A czyja? Amerykańska??
Głupi Cepie to PISowski PEGASUS tak działa .
~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: ~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Czas obalić ten złodziejski i beznadziejny szkodliwy i rząd bandytów
jak pogonimy ten pisowski rząd to drożyzna zniknie nie tylko w Polsce, ale i na całym swiecie
A coronavirus? Też zniknie???
To chyba Olejnik wymyśliła. Tzn zaplanowała - miała przecież logistykę na studiach ;)
Kaczyński zarzadzi i zniknie coronavirus!
Skoro potrafi przenieść Szczecina do Rzeszowa!!:D
"Jeśli powstanie – a powstanie z całą pewnością, jest budowana (...) Via Carpatia – to będziemy mieli z całą pewnością ułatwiony rozwój gospodarczy Szczecina – tłumaczył Jarosław Kaczyński w trakcie transmisji na żywo." :D:D
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pegasus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Radek lord napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~TVN napisał(a): Przed chwilą oglądałem kropkę nad I to ci pier-dolił ten Pisowski europoseł Kosmo Złotowski to chce się rzygać jak można przed kamerą wygadywać takie bzdety .
A czyja? Amerykańska??
Głupi Cepie to PISowski PEGASUS tak działa .
Ty docent, to nawet "logistyczne" jest co mówisz