~~anty anty napisał(a): Definicja "nierobów" wg. antypisu to wszyscy którzy zarabiają mniej niż 12,8 tys. zł. Ci którzy zarabiają więcej to tzw. "roby"?
~~wstaliśmy z kolan napisał(a): Wygląda na to, że w nowym roku PiS-owi coś z suwerenem nie pykło. To chyba pierwsza aż taka wtopa.
Przekaz dlaPIS-ich de*bili z TVP ; mniejsze wypłaty to wina księgowych ,a jeden księgowy to w markecie wiertarkę ukradł .
~~Radek lord napisał(a):Ktoś napisał: ~~wstaliśmy z kolan napisał(a): Wygląda na to, że w nowym roku PiS-owi coś z suwerenem nie pykło. To chyba pierwsza aż taka wtopa.
Przekaz dlaPIS-ich de*bili z TVP ; mniejsze wypłaty to wina księgowych ,a jeden księgowy to w markecie wiertarkę ukradł .
Pykło czy nie pykło, to się okaże za dwa trzy miesiące jak na konta wpłyną wypłaty, renty i emerytury po waloryzacji.
Może się okazać, że sporo jest takich, którzy wstaną z kolan ;)
Wyższe podatki będą płacić ci przedsiębiorcy, którzy dziś miesięcznie zarabiają na rękę powyżej 10 tysięcy złotych.
Jeżeli natomiast chodzi o osoby pracujące na etacie - to stracą te, które dziś zarobkami netto przekraczają 7 tysięcy złotych.
https://www.rmf24.pl/ekonomia/news-polski-lad-kto-zyska-a-kto-straci,nId,5739332#crp_state=1
~~Granatowoszara Fortegilla napisał(a): Gorsza jest "kasta" niedouczonych matołów tworzących durne prawa.
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~anty anty napisał(a): Definicja "nierobów" wg. antypisu to wszyscy którzy zarabiają mniej niż 12,8 tys. zł. Ci którzy zarabiają więcej to tzw. "roby"?
Yebnięty pisowcu ja nie zarabiam 12,8 tysiąca a wyliczono mi w pracy że stracę w ciągu roku 7 tys i na dodatek spłata kredytu wzrośnie mi o kilka tysięcy .