~~Brawo PiS napisał(a): Ja tam jestem tolerancyjny ,niech sobie zdradzieckie mordy , gorszy sort , element aspołeczny myśli jak chce . Ale niech się nie ważą publicznie krytykować działań naszego rządu i naszej partii .Nie po to wstaliśmy z kolan a cały świat nam zazdrości naszego Umiłowanego Przywódcy.
Brawo PiS
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brawo PiS napisał(a): Ja tam jestem tolerancyjny ,niech sobie zdradzieckie mordy , gorszy sort , element aspołeczny myśli jak chce . Ale niech się nie ważą publicznie krytykować działań naszego rządu i naszej partii .Nie po to wstaliśmy z kolan a cały świat nam zazdrości naszego Umiłowanego Przywódcy.
Brawo PiS
Yebnij sie w czółko.
Pisowi na rękę jest zadyma na granicy bo odwraca uwagę od tego co wprowadzają za pomocą idiotów w sejmie.
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Putin rozgrywa jak chce całą tą łunię za pomocą swojego kundla łukaszenki.
Celem putina jest uruchomić nord stream 2 i wykorzystuje do tego białoruską swołocz.
~~Rura i dziura napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Putin rozgrywa jak chce całą tą łunię za pomocą swojego kundla łukaszenki.
Celem putina jest uruchomić nord stream 2 i wykorzystuje do tego białoruską swołocz.
Skąd się biorą nieuki i komusze barany. Oto przykład . Ciemniak chce unijnej kasy ale Watykańskiej władzy.
Niemcy z Ruskimi wybudowali rurociąg bo durni POLACY ZACZĘLI UTRUDNIAĆ PRZESYŁ rurociągiem tzw " Przyjaźni ".
Teraz Ruski sprzeda gaz , Niemiec będzie miał gaz a Polak pustą rure i pusty łeb.