Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Brunatnożółta Gazania niezalogowany
26 lipca 2023r. o 10:01
no właśnie...;D
lubię tak szybkie reakcje...

a piszą tu że nie jestem czytany...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Popielaty Pigwowiec niezalogowany
26 lipca 2023r. o 10:06
Ty lewica to możesz nie wiedzieć że "ekscelencjo":)
26 lipca 2023r. o 10:42
~~Popielaty Pigwowiec napisał(a): Ty lewica to możesz nie wiedzieć że "ekscelencjo":)

ciekawe że ''ekscelencjo'' mówią też o Tadziku z Torunia...;D
jak połączymy to z serwerami Tadzika u Władka to myślę że i to tez ich łączy...;D
26 lipca 2023r. o 10:48
~~Kanarkowy Miłek napisał(a): w Polsce większość mediów nastawia Polaków przeciwko Rosji...
zgadzasz się z tym czy nie?
popatrz na to z tej strony- Rosjanie, pokonawszy Niemców, podporządkowali sobie Polskę na 45 lat, osłabiali nas ale nie odmawiali nam prawa do istnienia... a co planowali Niemcy?

zgadzasz się z tym czy nie? ;D

no co jest Julek? ...coś zamilkłeś...;D
~~Julek niezalogowany
26 lipca 2023r. o 11:25
Zaciekawiło mnie, że nie wiesz że "ekscelencjo":)
Ty nie wiesz,.... Ty.........o carze nie wiesz?:)
26 lipca 2023r. o 11:41
~Julek niezalogowany
3 godz. 35 min. temu
"chcemy dialogu z Rosją taką jaka ona jest" ...... no wstajemy i piszemy i bronimy Tuska,....no szybciutko:)

a mnie to zaciekawiło...;D
nic nie wyjaśniłeś ...zresztą do mojego postu też się nie odniosłeś...dlaczego? ;D
~~Julek niezalogowany
26 lipca 2023r. o 11:49
Tuska wszyscy oszukali i ze wschodu i z zachodu tak go oszukiwali, że nie chce ujawnić swojego majątku:) no to go broń:) co tam u Tadzika, u Jarka czy tam tego .....no jak mu tam?:)
26 lipca 2023r. o 11:52

ale ja nie o tym ...JULEK...;D ;D ;D
ty znowu o Tusku
mam ci powtórzyć o co mi chodzi nawiązując do twojego wcześniejszego wpisu...

JULEK...a to dobre...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza