Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Julek niezalogowany
26 lipca 2023r. o 13:25
Ja odpowiem ty lubisz i wierisz:)
Dobra odpowiedź?:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Julek niezalogowany
26 lipca 2023r. o 13:29
Najbardziej interesujące i coraz więcej najdziwniejszych wypowiedzi Tuska
1. Spalone śmieci z Niemiec wina PiS
2. Joanna de arc (dziewica orleańska ) wina PiS
3. Następny temat Jerzy Stuhr został podstępem upity i sprowokowany ??? wina PiS
4. Wyeliminowanie Śp. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego z informowania o ruchach
Nie-Rządu PO-PSL wina PiS
5. Układanie się z Putinem Tuska wina PiS
6. W 2014 roku wydane pozwolenie na składowanie śmieci koło Kutna wina PiS ( już się raz paliły)
Prezes aresztowany po wyjściu zniknął jak kamfora wina PiS …………
7. Nasze pieniążki z OFE zaje………bali wina PiS
8. Amber Gold wina PiS
9. Prawa ręka Donalda Nowak wina PiS

~~Brunatnożółta Gazania niezalogowany
26 lipca 2023r. o 13:44
to są ''wypowiedzi Tuska''? ;D
łgarzu nie jesteś w stanie podać źródeł tych swoich ''rewelacji'' zresztą uważam że teraz podszywasz się pod Julusia...

musisz się bardziej postarać ...
i nie rób tak rażących błędów w pisowni bo się ośmieszasz ...;D

ja wracam do filmu bo szkoda na ciebie czasu...
~~Złota Rogownica niezalogowany
26 lipca 2023r. o 13:57
Dajemy posłom Jońskiemu i Szczerbie tydzień na przeproszenie
w sprawie budynków służących niby za hotel dla członków PiS
R.Weber KPRM
~~Czyrny bez niezalogowany
26 lipca 2023r. o 14:02
Sprawa "tajnych mieszkań". Opozycja chce kontroli NIK
- Urzędnicy w trybie pilnym powinni przeprowadzić kontrolę tego, co działo się w budynku Transportowego Dozoru Technicznego - mówili posłowie Michał Szczerba i Dariusz Joński. Zapowiedzieli złożenie wniosku do Najwyższej Izby Kontroli.

To łgarze POwskie …
~~Julek niezalogowany
26 lipca 2023r. o 14:03
Jasiusiu to odpowiedź czy lubisz?:)
~~Złota Rogownica niezalogowany
26 lipca 2023r. o 14:11
Tak właśnie się zaczęło
- Zaczęło się od tego, że zamówiłam tabletkę poronną i zapłaciłam za nią 330 zł. Dostałam ją mniej więcej po tygodniu. Wzięłam ją i chyba było okej. Nie było niebezpiecznie. Jakieś półtora tygodnia później zadzwoniłam do pani doktor, która jest psychiatrą. Myślałam, że dobrym. Teraz już niekoniecznie. Myślałam, że udzieli mi pomocy, a wyszło tak, że po kilku minutach w moim mieszkaniu była policja - mówiła Joanna , to teraz jeżeli przeanalizować wypowiedź można użyć
stwierdzenia iż jest to grubymi nićmi szyte .
I teraz gdyby nie chciała rozgłosu nikomu by się nie przyznała , nie było by larum .
Wina PiS …
~~Dranie niezalogowany
26 lipca 2023r. o 14:22
Gdyby nie haniebna i kłamliwa postawa milicji i pisowskich wataszkòw afery by nie było
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza