Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Bubu niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 18:58
Proszę nie podszywać się pod Bubu bo to jestem ten najprawdziwszy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stachu niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 18:59
A ja jestem Stachu ale mów mi Yogi .
~~skorn niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 19:01
I dziad zamoczył pampersa.

https://www.youtube.com/shorts/PE2igXOeJB8
~~Rzucił Stasiek niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 19:01
Jasiek wygrał czy przegrał
~~Rysiek niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 19:03
A mnie wkur/w/ia jak ktoś pisze jako Rysiek .
~~Jurgen niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 19:07
Nie ma co. Julek czy Stachu albo Bubu z Yogim jeden xuj.
~~Malkon niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 19:45
„Takiej tępoty połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem. Jeśli polityka ma wykładać tak że ludzie wyłącznie ze względu na małostkowość, dla własnej ambicji itp. narażają państwo na miliardowe straty i w taki sposób decydują o sprawach strategicznych z punktu widzenia kraju to oznacza że nie jesteśmy lepsi od PO”.

Michał Dworczyk.
~~Yogi niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 19:53
Może jeszcze Jana zacytuj
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.