~~Czerwony Złotokap napisał(a): QWA co za głąby kapuściane wypisując o przyjęciu uchodźców , jeżeli przyjmujesz osoby chcące pracować osiedlając się w naszej ojczyźnie zakładając rodziny
jest to tylko pozytywne , a Xuj Białoruski pcha z Putinem nam coś o nazwie hołota
Ciemnoskórzy lekarze w Jastrzębiu cieszą się zaufaniem pacjentów. Kim właściwie są i jak znaleźli się w jastrzębskim pogotowiu lekarze z Jemenu Ali Al-Selwi i Mustafa Al-Abssi?
Według takich QWA ...i nazywani są
uchodźcy wpuszczeni przez PiS Zastosowana autokorekta
~~Jurko61 napisał(a): Mam wrażenie, że sprawa oskarżeń o korupcję przy wydawaniu wiz do Polski, może stać się największym problemem dla PiS w tej kampanii. I że w tej sprawie jeszcze nie wszystko wiemy do końca, a im więcej będziemy wiedzieć, tym będzie to grubsza afera.
Jak PIS czymś straszy to oznacza, że po cichu to robią.Wznieśli nawet mur na granicy by podnieść czarnorynkową wartość polskiej wizy.
~~Jurko61 napisał(a): Mam wrażenie, że sprawa oskarżeń o korupcję przy wydawaniu wiz do Polski, może stać się największym problemem dla PiS w tej kampanii. I że w tej sprawie jeszcze nie wszystko wiemy do końca, a im więcej będziemy wiedzieć, tym będzie to grubsza afera.
Jak PIS czymś straszy to oznacza, że po cichu to robią.Wznieśli nawet mur na granicy by podnieść czarnorynkową wartość polskiej wizy.
~~Kakaowy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Mam wrażenie, że sprawa oskarżeń o korupcję przy wydawaniu wiz do Polski, może stać się największym problemem dla PiS w tej kampanii. I że w tej sprawie jeszcze nie wszystko wiemy do końca, a im więcej będziemy wiedzieć, tym będzie to grubsza afera.
dobrze piszesz...
jak widzę dostrzegasz nową aferę piSSdzielców i to jak szybko chcą się teraz od niej odciąć...;D