Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Granatowoszary Koleus niezalogowany
13 września 2023r. o 18:40
Gdyby wybory odbyły się dziś, PiS wygrałoby je z 35-procentowym poparciem — wynika z sondażu IPSOS dla OKO.press i TOK FM. KO może liczyć na głosy 26 proc. poparcia, a Lewica i Konfederacja uzyskały po 8 proc. poparcia. W porównaniu z poprzednim badaniem największe spadki zanotowały KO i Konfederacja.

W najnowszym sondażu Ipsos dla OKO.press i TOK FM PiS uzyskał poparcie 35 proc. ankietowanych, czyli o 2 pkt proc. więcej niż w poprzednim badaniu.

KO może liczyć na głosy 26 proc. ankietowanych. Oznacza to spadek o 5 pkt proc. Na trzecim miejscu znalazła się Lewica - 8 proc. - bez zmian oraz Konfederacja - 8 proc. aż o 4 pkt proc. mniej, niż w poprzednim sondażu.

A Jan dalej grzęźnie …;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonożółty Dziewięćsił niezalogowany
13 września 2023r. o 18:45
Janusz ,zarobisz mi loda. To jest twój poziom.
~~Lucjan niezalogowany
13 września 2023r. o 18:46
Kasztanowa Morwa, maluczki człowieczku , uwierz w siebie, nie musisz robić z siebie ****** . Masz odwagę porozmawiać w cztery oczy, zobaczymy kto bez pomocy internetu wykaże się wiedzą. Rozmażyłem się Ciebie na nic poza zadawaniem nie stać. Po raz kolejny przypominam , uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia.
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka niezalogowany
13 września 2023r. o 19:09
~~Lucjan napisał(a): Kasztanowa Morwa, maluczki człowieczku , uwierz w siebie, nie musisz robić z siebie ****** . Masz odwagę porozmawiać w cztery oczy, zobaczymy kto bez pomocy internetu wykaże się wiedzą. Rozmażyłem się Ciebie na nic poza zadawaniem nie stać. Po raz kolejny przypominam , uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia.

czytałem po troszku te wasze i Lucjana bredne...
czekałem na kolejny popis ''yntelygencji'' Lucjana i jak widzę się doczekałem...;D
to wiedz nieuku że chciałeś po raz kolejny plunąć w moją stronę a tymczasem wystawiłeś mi całkiem niezłą opinię ...
za którą ci serdecznie dziękuję ...
''głupi jak świnia'' ?...no to wiedz nieuku że świnia to jedno z najinteligentniejszych zwierząt

ale co ty jednokomórkowy pierwotniaku ,ty amebo, co ty możesz o tym wiedzieć? ;D
tyle co wiesz o swoim szalonym antoniu ''dronie'' czyli nic bo nadal nie potrafisz mi opowiedzieć jak uciekał z interny...
nie potrafisz mi oszołomie nic napisać o człowieku którego maciar i jego agenci doprowadzili do samobójstwa...
tyle co wiesz o swoim ''matoł-uszu'' bo nadal mi nieuku nie napisałeś czy spalił tą milicyjną ''sukę ''
tyle co wiesz o historii ''studenta''
tyle co wiesz o jakimś ''janku wiśniewskim '' tyle że nie z tej piosenki opisanej w Wiki z której o tym wiesz...
jesteś klasycznym ,tematycznym ignorantem ...mitomanem któremu najlepiej wychodzi pisanie swojej ''legendy '' i kopiowania tekstów propagandowych ...

boisz się odpowiadać na pytania bo dobrze wiesz że każde twoje kłamstwo bez trudu obnażę ...
jesteś i będziesz wiecznym uciekinierem ....;D

uciekaj teraz w ''anonimowość'' ;D

13 września 2023r. o 19:21
~~Trudno nadążyć napisał(a): 3 grudnia 1998 r. uchwalono ustawę o odpowiedzialności dyscyplinarnej sędziów, którzy w latach 1944-1989 sprzeniewierzyli się niezawisłości sędziowskiej. Na mocy jej przepisów, które obowiązywały do końca 2002 roku, jak informowała "Gazeta Wyborcza", do sądu dyscyplinarnego przy Sądzie Najwyższym trafiło 30 spraw obejmujących 55 sędziów ...
Na podstawie tej ustawy z zawodu nie został wydalony żaden sędzia – informowała "Gazeta Wyborcza".
https://konkret24.tvn24.pl/polska/czy-byla-w-polsce-weryfikacja-sedziow-sprawdzamy-slowa-premiera-ra891666-ls5791553

to ty już nawet michnikową ''wyborczą '' się podpierasz?...ciekawe co na to ....Lucuś ''opozycjonista''
Lucjan ...wierzysz ''wyborczej'' ? tak czy nie? ;D
wiem ...nie odpowiesz...;D
a może napisz czy to w Magdalence twoi kolesie zgodzili się z Kiszczakiem by sędziów chronić i nie pociągać do odpowiedzialności ?
napiszesz w końcu prawdę kłamczuszku czy pójdziesz w ''zaparte'' ?
raczej to drugie ...;D
14240
M21W2
13 września 2023r. o 19:29
~~Kasztanowa Morwa napisał(a): odpowiem ci...truła jadem ...fałszem trawiącym ''s'' od samej Magdalenki gdzie właśnie wy zapewniliście im bezkarność i którą ty wczoraj uznałeś za ''plus''

Tego nie mógł napisać jak myślałem wcześniej Janusz , tylko zacytuję Frasyniuka " jakiś śmieć , po prostu śmieć .
Pamiętam że Janusz doszukał się jakiegoś nie określonego plusa w porozumieniu Kiszczak - Wałęsa ,ja z kolei skrytykowałem to porozumienie właśnie dlatego że doprowadzili do bezkarności komunistów za ich zbrodnie .

Janusz przepraszam że pomyślałem że ten śmieć piszący jako ~~Kasztanowa Morwa to Ty , , widzisz pisze kropka w kropkę w Twoim stylu , do czego to doszła aby tak podrabiać Janusza .

Dopisane 13.09.2023r. o godz. 19:24:

~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): uciekaj teraz w ''anonimowość'' ;D

Nie jestem Tobą śmieciu .

Dopisane 13.09.2023r. o godz. 19:29:

~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): a może napisz czy to w Magdalence twoi kolesie zgodzili się z Kiszczakiem by sędziów chronić i nie pociągać do odpowiedzialności ?

Tak , " moi " kolesie dogadali się z Twoimi kolesiami , chronili i nadal chronią sędziów .
~~Kameduł bosy niezalogowany
13 września 2023r. o 19:30
~~Zielonożółty Dziewięćsił napisał(a): Janusz ,zarobisz mi loda. To jest twój poziom.

Ja ,ja ,ja Ci zrobię loda
13 września 2023r. o 19:33
coś bym ci Lucjan napisał ale jeszcze poczekam ...
jest jeszcze na to za wcześnie ...;D

zastanawia mnie jednak to dlaczego nadal nie odpowiadasz na zadane pytania ale bardzo szybko przychodzi ci wyzywanie innych'' od ''śmieci'' czy ....''kanalii'' ....;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza