~~Lucjan napisał(a): Kasztanowa Morwa, maluczki człowieczku , uwierz w siebie, nie musisz robić z siebie ****** . Masz odwagę porozmawiać w cztery oczy, zobaczymy kto bez pomocy internetu wykaże się wiedzą. Rozmażyłem się Ciebie na nic poza zadawaniem nie stać. Po raz kolejny przypominam , uczył Marcin Marcina a sam głupi jak świnia.
czytałem po troszku te wasze i Lucjana bredne...
czekałem na kolejny popis ''yntelygencji'' Lucjana i jak widzę się doczekałem...;D
to wiedz nieuku że chciałeś po raz kolejny plunąć w moją stronę a tymczasem wystawiłeś mi całkiem niezłą opinię ...
za którą ci serdecznie dziękuję ...
''głupi jak świnia'' ?...no to wiedz nieuku że świnia to jedno z najinteligentniejszych zwierząt
ale co ty jednokomórkowy pierwotniaku ,ty amebo, co ty możesz o tym wiedzieć? ;D
tyle co wiesz o swoim szalonym antoniu ''dronie'' czyli nic bo nadal nie potrafisz mi opowiedzieć jak uciekał z interny...
nie potrafisz mi oszołomie nic napisać o człowieku którego maciar i jego agenci doprowadzili do samobójstwa...
tyle co wiesz o swoim ''matoł-uszu'' bo nadal mi nieuku nie napisałeś czy spalił tą milicyjną ''sukę ''
tyle co wiesz o historii ''studenta''
tyle co wiesz o jakimś ''janku wiśniewskim '' tyle że nie z tej piosenki opisanej w Wiki z której o tym wiesz...
jesteś klasycznym ,tematycznym ignorantem ...mitomanem któremu najlepiej wychodzi pisanie swojej ''legendy '' i kopiowania tekstów propagandowych ...
boisz się odpowiadać na pytania bo dobrze wiesz że każde twoje kłamstwo bez trudu obnażę ...
jesteś i będziesz wiecznym uciekinierem ....;D
uciekaj teraz w ''anonimowość'' ;D