Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jurko61 niezalogowany
13 września 2023r. o 20:18
Aż 45% kobiet w wieku od 19-39 lat deklaruje, że nie weźmie udziału w wyborach. Za to dziadersi z PiS i KK chętnie wezmą Wasz los w swoje ręce. Polityka przyjdzie po Was w największym kryzysie Waszego życia. Oby nie była nim ciąża z gwałtu deb* lki. PIS wam nie odpuści .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka niezalogowany
13 września 2023r. o 20:19
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): Lucjan...ty myślisz że ja nic innego nie robię tylko czekam na twoją odpowiedź?
czytam pewną książkę jak to w szeregach AK przystań znaleźli agenci NKWD i Gestapo...ciekawa i zajmująca lektura...
ok...chcesz to odnajdę ten film...

To nie pisz że w pięć sekund odnajdziesz i wkleisz , dawaj - czekam .

Zadam Tobie pytanie , jak oceniasz " legendy " Solidarności " takie jak Buzek , Lewandowski , Krzaklewski .

Buzek-figurant
Lewandowski -oszust
Krzaklewski -''koryciarz''
~~Jurko61 niezalogowany
13 września 2023r. o 20:22
Mularczyk, ten, który wymyślił numer na reparacje od Niemiec, właśnie poinformował, że powołają zespół, który zbada rozmiar strat poniesionych przez Polskę ze strony ZSRR . Wraku nie oddali, ale reperacje wypłaco .A jak.
14240
M21W2
13 września 2023r. o 20:23
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): tam też jest o układzie jaki zawarliście z Kiszczakiem jak i kogo chronić..

Przestań robić z siebie wiesz kogo pisząc do mnie ZAWARLIŚCIE , ile razy jeszcze będziesz bredził w ten sposób .
Ty bardziej jak ja utożsamiasz się z Wałęsą i Kiszczakiem .
Dopatrzyłeś się jednego wielkiego sukcesu związanego z ich układem ,ja nie widzę ani jednego .

Twoje życie to jeden wielki sukces , zgadzasz się z tym .
~~Bandyci będą siedzieć niezalogowany
13 września 2023r. o 20:26
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ciag-dalszy-afery-wizowej-poslowie-ko-ujawniaja-nowe-nazwiska/evd4xn5,79cfc278

Tak pis oszukuje Polskę
~~Jurko61 niezalogowany
13 września 2023r. o 20:26
My z Lucjanem naszego brata zabezpieczyli. Sandały zimowe ma jak w banku.
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka niezalogowany
13 września 2023r. o 20:30
nie uciekaj od tematu ...
po co ci był ten film jak go nie komentujesz?
tak Lucjan ...piszę ''zawarliście'' bo to był początek''s'' i chyba w niej byłeś skoro miałeś nawet -podarte później - zdjęcie Wałęsy....;D

ja się utożsamiam z Wałęsą i Kiszczakiem? ;D ...a niby jak nie będąc ani w ''s'' ani w ''partii...

to dla ciebie nie jest sukcesem bezkrwawe oddanie i przejęcie władzy>
ty chciałbyś licznych grobów ''janków wiśniewskich''?
a może napisz co wiesz o tym 13 latku z poznańskiego czerwca...wątpię czy cokolwiek o tym wiesz...

czekam na komentarz do filmu...będzie czy nie?
pytam bo później mi napiszesz że znowu czekasz ''cierpliwie'' ;D
myślę że komentarza nie będzie tak jak w wielu innych sprawach o które pytam i pytam a ty uciekasz...;D
~~Bubu niezalogowany
13 września 2023r. o 20:34
A propos:) Yogi wyjada śliwki i pyta czy Jan też wyjada?....... teściowej:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.