Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

14240
M21W2
13 września 2023r. o 21:33
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): niewygodne fakty dla ludzi ''tamtego układu''? ...a to zdjęcie Lecha na spacerku?...a to zdjęcie Lecha z kieliszeczkiem?
był w tym ''układzie'' ;D

Tak był w tym układzie , to fakt nie zaprzeczalny tak jak Twoja obsesja i nienawiść do Kaczyńskich i Solidarności .
To że był nie oznacza że jest , w 1992 odciął się od polityki Wałęsy a w 1993 na wiecu zorganizowanym przez Kaczyńskich
przeciwko jego polityce spalono jego kukłę .

Znasz nazwiska trzech pierwszych prezydentów po 1989 roku , prezydentów biedy i bezrobocia , czy Twoja wybiórcza wiedza ogranicza się tylko do Kaczyńskich i Macierewicza .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka niezalogowany
13 września 2023r. o 21:37
~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): My z Lucjanem naszego brata zabezpieczyli. Sandały zimowe ma jak w banku.[/c

Rozmawiałem z Januszem na ławeczce zapewniał mnie nie ma nic wspólnego z tymi sandałami , uwierzyłem i dla świetego spokoju
wytłumaczyłem by nie mieszał naszego brata Leszka i rodzinnych tematów , masz cos do mnie FEŚCIAKU ???
wiec kieruj w moją stronę …
chyba ze zamiast yay masz wydmuszki??

nigdy tu nawet jednym słowem nie wspomniałem sam od siebie o jakichś ''sandałach'' ...nie znam brata Leszka..nawet go na własne oczy nie widziałem ...
być może cytowałem czyjś post o tych ''sandałach'' bo po prostu było to śmieszne...
tak jak ''malinowy nos'' ;D
więc jeśli to możliwe nie mieszajcie mnie w takie zagrywki ...

wiem że jest tu taki jeden któremu na tym zależy by siać ''ferment'' ...;D
dlatego wali z ''konspiry'' :D
14240
M21W2
13 września 2023r. o 21:42
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): Michnik to inna historia...poczytaj o kulisach konfliktu Michnika z Wałęsą ...może wtedy zrozumiesz dlaczego stał się takim antagonistą w stosunku do Wałęsy...

Twoja wiedza i wpisy ograniczają się tylko do pytań i sloganów , nie masz zielonego pojęcia co było przyczyną konfliktu Wałęsa - Michnik a tak naprawdę Wałęsa wspierany przez PC , Michnik - Mazowiecki wspierani przez UD .

Dopisane 13.09.2023r. o godz. 21:42:

~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): widzę Lecha bo jego braciszek wynosi go pod niebiosa ...to mkkwacz powiedział że ''tak naprawdę Solidarność to jego zasługa''...;D
a tymczasem nie było go w żadnym komitecie strajkowym...;D

Nie był , był doradcą Wałęsy w sprawach prawa pracy .
~~Kakaowa Macierzanka niezalogowany
13 września 2023r. o 21:42
panowie ,jesteście lepsi niż IPN
czego to się na stare lata ,człowiek dowiaduje
~~Butelkowy Grujecznik niezalogowany
13 września 2023r. o 21:46
Najważniejszym ruchem dla przegranych komunistycznych aparatczyków było niezaprzeczalne ułożenie się z prostym chłopem z zawodu elektryk …..inteligencją komunistycznego przywódcy Jaruzelskiego było wprowadzić stan wojenny , by po zagwarantowaniu nietykalności zostać prezydentem wolnej Polski ….
zadbał o własną Doooope jak Brukselski uciekinier można ??? a no można ???
a ty Janie pisz dalej ….
13 września 2023r. o 21:49
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): niewygodne fakty dla ludzi ''tamtego układu''? ...a to zdjęcie Lecha na spacerku?...a to zdjęcie Lecha z kieliszeczkiem?
był w tym ''układzie'' ;D

Tak był w tym układzie , to fakt nie zaprzeczalny tak jak Twoja obsesja i nienawiść do Kaczyńskich i Solidarności .
To że był nie oznacza że jest , w 1992 odciął się od polityki Wałęsy a w 1993 na wiecu zorganizowanym przez Kaczyńskich
przeciwko jego polityce spalono jego kukłę .

Znasz nazwiska trzech pierwszych prezydentów po 1989 roku , prezydentów biedy i bezrobocia , czy Twoja wybiórcza wiedza ogranicza się tylko do Kaczyńskich i Macierewicza .

no widzisz Lucjan...znowu wracasz do swojej retoryki...''nienawiść do Kaczyńskich i Solidarności''
no to napisz za co mam ich ''kochać''?
tylko proszę nie pisz mi że ''obalili komunę '' bo to ''wuja '' prawda...można powiedzieć że zapoczątkowali pewien ruch społeczny chociaż i to nie do końca jest prawda bo początki tego były właśnie w wydarzeniach czerwca..

spalili kukłę? ..i to uważasz za jakieś ''osiągnięcie''? ;D
Lucjan ...spalili kukłę kogoś kto przemawiał przed Kongresem USA...z historii o ile pamiętam było takich trzech Churchill i Wałęsa ...trzeciego nie pamiętam ale był to chyba jakiś Francuz...
a gdzie przemawiał taki mkkwacz? ...w Końskich...;D

prezydenci ''biedy i bezrobocia''?...to prawda...tylko czy przyczyną tego nie była ''przemiana ustrojowa'' jaką ''wywalczyliście''? ;D

nie wspominaj szalonego antka ''drona'' bo nadal nic sam o nim nie piszesz...
prawdy się i tutaj boisz...;D
13 września 2023r. o 21:51
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): Michnik to inna historia...poczytaj o kulisach konfliktu Michnika z Wałęsą ...może wtedy zrozumiesz dlaczego stał się takim antagonistą w stosunku do Wałęsy...

Twoja wiedza i wpisy ograniczają się tylko do pytań i sloganów , nie masz zielonego pojęcia co było przyczyną konfliktu Wałęsa - Michnik a tak naprawdę Wałęsa wspierany przez PC , Michnik - Mazowiecki wspierani przez UD .
Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): widzę Lecha bo jego braciszek wynosi go pod niebiosa ...to mkkwacz powiedział że ''tak naprawdę Solidarność to jego zasługa''...;D

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): Michnik to inna historia...poczytaj o kulisach konfliktu Michnika z Wałęsą ...może wtedy zrozumiesz dlaczego stał się takim antagonistą w stosunku do Wałęsy...

Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): widzę Lecha bo jego braciszek wynosi go pod niebiosa ...to mkkwacz powiedział że ''tak naprawdę Solidarność to jego zasługa''...;D

czyli mkkwacz kłamie?...ło matko bosko...;D
przecież twierdzi że bez jego brata nie było by Solidarności...;D
14240
M21W2
13 września 2023r. o 21:51
~~Kakaowa Macierzanka napisał(a): panowie ,jesteście lepsi niż IPN
czego to się na stare lata ,człowiek dowiaduje

Piszesz o swoich starych latach , ta historia działa się na naszych już starych oczach , gdzie byłeś w tamtych czasach .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza