~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): niewygodne fakty dla ludzi ''tamtego układu''? ...a to zdjęcie Lecha na spacerku?...a to zdjęcie Lecha z kieliszeczkiem?
był w tym ''układzie'' ;D
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): My z Lucjanem naszego brata zabezpieczyli. Sandały zimowe ma jak w banku.[/c
Rozmawiałem z Januszem na ławeczce zapewniał mnie nie ma nic wspólnego z tymi sandałami , uwierzyłem i dla świetego spokoju
wytłumaczyłem by nie mieszał naszego brata Leszka i rodzinnych tematów , masz cos do mnie FEŚCIAKU ???
wiec kieruj w moją stronę …
chyba ze zamiast yay masz wydmuszki??
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): Michnik to inna historia...poczytaj o kulisach konfliktu Michnika z Wałęsą ...może wtedy zrozumiesz dlaczego stał się takim antagonistą w stosunku do Wałęsy...
~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): widzę Lecha bo jego braciszek wynosi go pod niebiosa ...to mkkwacz powiedział że ''tak naprawdę Solidarność to jego zasługa''...;D
a tymczasem nie było go w żadnym komitecie strajkowym...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): niewygodne fakty dla ludzi ''tamtego układu''? ...a to zdjęcie Lecha na spacerku?...a to zdjęcie Lecha z kieliszeczkiem?
był w tym ''układzie'' ;D
Tak był w tym układzie , to fakt nie zaprzeczalny tak jak Twoja obsesja i nienawiść do Kaczyńskich i Solidarności .
To że był nie oznacza że jest , w 1992 odciął się od polityki Wałęsy a w 1993 na wiecu zorganizowanym przez Kaczyńskich
przeciwko jego polityce spalono jego kukłę .
Znasz nazwiska trzech pierwszych prezydentów po 1989 roku , prezydentów biedy i bezrobocia , czy Twoja wybiórcza wiedza ogranicza się tylko do Kaczyńskich i Macierewicza .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): Michnik to inna historia...poczytaj o kulisach konfliktu Michnika z Wałęsą ...może wtedy zrozumiesz dlaczego stał się takim antagonistą w stosunku do Wałęsy...
Twoja wiedza i wpisy ograniczają się tylko do pytań i sloganów , nie masz zielonego pojęcia co było przyczyną konfliktu Wałęsa - Michnik a tak naprawdę Wałęsa wspierany przez PC , Michnik - Mazowiecki wspierani przez UD .
Dopisane 13.09.2023r. o godz. 21:42:Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): widzę Lecha bo jego braciszek wynosi go pod niebiosa ...to mkkwacz powiedział że ''tak naprawdę Solidarność to jego zasługa''...;D
Nie był , był doradcą Wałęsy w sprawach prawa pracy .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): Michnik to inna historia...poczytaj o kulisach konfliktu Michnika z Wałęsą ...może wtedy zrozumiesz dlaczego stał się takim antagonistą w stosunku do Wałęsy...
Twoja wiedza i wpisy ograniczają się tylko do pytań i sloganów , nie masz zielonego pojęcia co było przyczyną konfliktu Wałęsa - Michnik a tak naprawdę Wałęsa wspierany przez PC , Michnik - Mazowiecki wspierani przez UD .
Dopisane 13.09.2023r. o godz. 21:42:Ktoś napisał: ~~Iliowobłękitna Śnieguliczka napisał(a): widzę Lecha bo jego braciszek wynosi go pod niebiosa ...to mkkwacz powiedział że ''tak naprawdę Solidarność to jego zasługa''...;D
Nie był , był doradcą Wałęsy w sprawach prawa pracy .
czyli mkkwacz kłamie?...ło matko bosko...;D
przecież twierdzi że bez jego brata nie było by Solidarności...;D
~~Kakaowa Macierzanka napisał(a): panowie ,jesteście lepsi niż IPN
czego to się na stare lata ,człowiek dowiaduje