Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~alleluja i do przodu niezalogowany
30 września 2023r. o 17:53
„Odbieram to jako ewidentne uderzenie w wiernych i Kościół, by poniżyć jego pozycję, zadania i misję.” Ksiądz Organizator Imprezy z Dąbrowy Górniczej.

&ab_channel=OnetNews
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~brudna pała niezalogowany
30 września 2023r. o 18:00
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wina Tuska i Putina napisał(a): Mam 19 386 potwierdzonych przypadków awarii dystrybutorów z województw: mazowieckiego (3672), śląskiego (2968), lubelskiego (1899), dolnośląskiego (1764), małopolskiego (1693), pomorskiego (1671), łódzkiego (1153), wielkopolskiego (988),zachodniopomorskiego (517),warmińsko-mazurskiego (509), podkarpackiego (486), kujawsko-pomorskiego (457), podlaskiego (438), lubuskiego (422), świętokrzyskiego (390), opolskiego (359).

Z powodu awarii dystrybutorów zdechło 237 stacji benzynowych.
Wirus jakiś.Epidemia . To wygląda na niemiecką dywersję.

Ponieważ w Orlenie zorientowali się, źe do każdego litra paliwa dopłacają 1,5 zł - postanowili zminimalizować straty i kreują rzeczywistość. Rozkaz Kaczyńskiego musieli wykonać, ale żeby tak ośmieszyć Jarka tuż przed wyborami.
Masakra i tragifarsa w jednym akcie rozpaczy.

Masakra .
&ab_channel=TygodnikNIE
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 września 2023r. o 22:13
Milion nie dojedzie, bo PIS zabezpieczył dostawy paliwa tylko na Orlenie.
A my na Orlenie nie tankujemy ;)
~~Jurko61 aus Deutschland niezalogowany
1 października 2023r. o 4:33
Kaczyński wyzywał mnie, moją rodzinę, moich znajomych i tysiące, setki tysięcy innych osób od zdradzieckich mord, komunistów, złodziei, elementu animalnego itd. itp. Przy czym nie znał nawet ułamka z tych osób które tak nazywał.
Myśląc o tej miernej kreaturze cisną mi się na usta słowa za które najpewniej dostałbym tymczasowego bana na tym forum, więc zamilknę.
~~Jaskraworóżowy Barwinek niezalogowany
1 października 2023r. o 6:20
~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Kaczyński wyzywał mnie, moją rodzinę, moich znajomych i tysiące, setki tysięcy innych osób od zdradzieckich mord, komunistów, złodziei, elementu animalnego itd. itp. Przy czym nie znał nawet ułamka z tych osób które tak nazywał.
Myśląc o tej miernej kreaturze cisną mi się na usta słowa za które najpewniej dostałbym tymczasowego bana na tym forum, więc zamilknę.

masz rację ...to mogło by się skończyć ''banem'' więc może zamiast pisać w dosadnych słowach o tej kaczej łajzie , wrzucaj tu coś w typie''prostytutka.pl'' bo jak widzę za to nikt ''bana'' nie dostaje...;D
najciekawsze i zastanawiające jest to że pomimo OBOWIĄZKU wycinania takich treści w określonym czasie w kilku tematach taki ''anonsik'' nadal jest na stronach..
~~Stewartacamp niezalogowany
1 października 2023r. o 6:47
Women's clothing brand. Linen Dresses, Tops, Shirts, Blouses, Pants, Shorts, Skirts
~~Dyżurny ruchu niezalogowany
1 października 2023r. o 9:29
Marsz mniejszości niemieckiej w Warszawie, możliwe utrudnienia
~~Jaskraworóżowy Barwinek niezalogowany
1 października 2023r. o 9:31
Waszyngton postawił władzom Ukrainy 18 warunków, które ma wypełnić, jeśli zamierza liczyć na pomoc wojskową i finansową. Chodzi m.in. zahamowanie korupcji, poprawę wymiaru sprawiedliwości. Lista instytucji, które miałby być zreformowane, jest długa. Sojusznicy oczekują także usunięcia ze stanowisk skorumpowanych polityków, niekiedy z bliskiego otoczenia ukraińskiego prezydenta.

a oni chcą do Unii...a oni chcą do NATO...
a poszli wy w piSSdu...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza