~~Milioner Donald TUSK niezalogowany 1 października 2023r. o 12:06
Teraz INFO dla Pełoków , wasz marsz w Warszawie to jest WIELKIE GÓWNO. W Polsce jest 43122 wsi . To tam PIS ZDEJMUJE was pełoki . Zapamiętajcie PAJACE .
~~kierowca z TIR-a niezalogowany 1 października 2023r. o 12:10
~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Teraz INFO dla Pełoków , wasz marsz w Warszawie to jest WIELKIE GÓWNO. W Polsce jest 43122 wsi . To tam PIS ZDEJMUJE was pełoki . Zapamiętajcie PAJACE .
Przez tą kasę fiskalną to twoja mamusia będzie głosowała na Kaczyńskiego czy na Tuska ?
Dzisiaj po kościele świętuje czy jak co dzień zasysa ?
~~Marengo Tulipanowiec niezalogowany 1 października 2023r. o 13:30
~~Jurko61 aus Deutschland niezalogowany
8 godz. 53 min. temu
Kaczyński wyzywał mnie, moją rodzinę, moich znajomych i tysiące, setki tysięcy innych osób od zdradzieckich mord, komunistów, złodziei, elementu animalnego itd. itp. Przy czym nie znał nawet ułamka z tych osób które tak nazywał.
Myśląc o tej miernej kreaturze cisną mi się na usta słowa za które najpewniej dostałbym tymczasowego bana na tym forum, więc zamilknę.
Pajacu jestem na konwencji w Katowicach
A nie na marszu hihihihi
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany 1 października 2023r. o 17:28
Katowice. PiS.
Spodek krzyczy o Donaldzie Tusku: - Do Berlina.
Mateusz Morawiecki: - I auf wiedersehen.
To jest seans wymierzony w lidera Platformy Obywatelskiej.Nie mogli skorzystać z okazji i tym spodkiem odlecieć?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.