Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jurek niezalogowany
16 października 2023r. o 8:53
Nie jestem pewien Janusz czy 36,6%
jest mniej od 31,0% , tu mi zabiłeś klina
zwycięstwa ci pogratulować tylko można
…;)
przypuszczam że ukończyłeś 67 lat
no bo wiesz…
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
16 października 2023r. o 9:00
~~Jurek napisał(a): Nie wszyscy są zaślepieni Janusz ,
porównanie prawidłowe „odpaść z turnieju „
trzech w ringu obiło jednego nie nokautując ,
tylko medal jeden a trzy karki …;))

Medal nie jest dla partii a dla społeczeństwa które powiedziało PiS won. PiS to zaraz po solidarności największe zło jakie spotkało Polaków w czasie transformacji ustrojowej.
Ja i moi bliscy zrobiliśmy wszystko aby na zawsze pożegnać PiS i kler z Polskiej polityki.
~~Turbo rekin niezalogowany
16 października 2023r. o 9:03
0 10-tej PKW poda pierwsze informacje dotyczące faktycznych wyników wyborów z poszczególnych obwodów, dobrze słuchajcie lemingi , to będzie dla was nokdaun
~~Matematyka niezalogowany
16 października 2023r. o 9:06
~~Jurek napisał(a): Nie jestem pewien Janusz czy 36,6%
jest mniej od 31,0% , tu mi zabiłeś klina
zwycięstwa ci pogratulować tylko można
…;)
przypuszczam że ukończyłeś 67 lat
no bo wiesz…

Podział na mandaty
PiS -- 198
KO -- 161
TD -- 57
SLD-- 30
KONF-14
RZĄD KOALICJA 248
OPOZYCJA PiS 198
Konstruktywna opozycja KONFDERACJA 14
~~Jurek niezalogowany
16 października 2023r. o 9:11
~~Ja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Nie wszyscy są zaślepieni Janusz ,
porównanie prawidłowe „odpaść z turnieju „
trzech w ringu obiło jednego nie nokautując ,
tylko medal jeden a trzy karki …;))

Medal nie jest dla partii a dla społeczeństwa które powiedziało PiS won. PiS to zaraz po solidarności największe zło jakie spotkało Polaków w czasie transformacji ustrojowej.
Ja i moi bliscy zrobiliśmy wszystko aby na zawsze pożegnać PiS i kler z Polskiej polityki.

I chwała tobie (JA) i rodzinie za spełnienie obowiązku obywatelskiego , uszanujemy każdą decyzję demokratycznych wyborów
może z tym klerem powiedzie się wam
PiS raczej będzie bardzo ciężko usunąć z polskiej polityki ,
Czwarte zwycięstwo w dziejach naszej polityki !!!
wiesz czyje to słowa ???

~~Dobra nowina niezalogowany
16 października 2023r. o 9:11
Panie Jurko , Teraz może pan spokojnie wracać do ukochanej ojczyzny.
Dziw że ostatnie osiem lat tak pan wychwalał rząd ale nie chciał pan tu mieszkać. To swego rodzaju hipokryzja.
Swoją drogą ciekawi czy Pan wypłatę przewalutuje z € na złotówko? Przecież pisał pan o wyższości zotego.
~~Taka prawda niezalogowany
16 października 2023r. o 11:18
~~Dobra nowina napisał(a): Panie Jurko , Teraz może pan spokojnie wracać do ukochanej ojczyzny.
Dziw że ostatnie osiem lat tak pan wychwalał rząd ale nie chciał pan tu mieszkać. To swego rodzaju hipokryzja.
Swoją drogą ciekawi czy Pan wypłatę przewalutuje z € na złotówko? Przecież pisał pan o wyższości zotego.

Co ty z tym ,,panem,,? Widziałeś malinowego na żywo? Utuczył się na tym niemieckim wikcie.
~~Jurek niezalogowany
16 października 2023r. o 11:22
Wstrzymanie z radości proponowane..

Wybory parlamentarne 2023. Trwa liczenie głosów. W wyborach do Sejmu PiS zdobyło 39,85 proc. głosów; KO - 26,46 proc.; Trzecia Droga - 14,18 proc.; Lewica - 8,04 proc.; Konfederacja - 7,41 proc. - wynika z danych z 34,27 proc. obwodowych komisji wyborczych podanych na stronie PKW z godz. 11. Szefowa KBW Magdalena Pietrzak przekazała, że w systemie odnotowano "dużo ostrzeżeń". - To punkty w protokole, które trzeba wyjaśnić. Nie są to błędy, bo błędy nie pozwalają na wysłanie danych. Te ostrzeżenia mogą wynikać z różnych przyczyn, czyli np. zakończenie głosowania w następnym dniu - powiedziała. Śledź relację na żywo Wirtualnej Polski.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza